Ghiduri pentru înțelegerea mai în profunzime a Marii Resetări
Cum poți ajuta această pagină să se dezvolte

Ocultism și în Vinerea Mare, de la Bill Gates și prietenii lui

Am mari rețineri în a scrie despre lucrurile acestea din două motive. În primul rând, nu vreau ca repetând anumite imagini și blasfemii, folosite de noii ocultiști, să răspândesc aceste mizerii și să tulbur oamenii de bun simț. În al doilea rând, simplul fapt de a scrie despre conspirații și ritualurile New Age, te plasează într-o zonă a speculațiilor și cu o credibilitate dubioasă.

Dar semnalele sunt tot mai numeroase că suntem conduși de o așa zisă elită scelerată, al cărui loc ar fi în cele „două temniți large”, sugerate de Eminescu. După gratii, pentru marile fraude economice. Și în balamuc, pentru aberațiile la care se dedau. Alternativa spirituală, pe care „elite” explicit anti-creștine o propun ca surogat al religiei, e o sminteală jalnică a unor minți chinuite. În mod normal, acest nimic, umflat la pretenția de artă sau de esoterism, n-ar merita nicio atenție. Dar chiar dacă ritualurile lor nu fac două parale, intențiile lor malefice trebuie denunțate.

Bill Gates e prezentat de presa internațională ca un personaj cheie al operațiunii coronavirus. A fost finanțator al Event 201, simularea unei pandemii de coronavirus, cu un an înainte de pandemia propriu-zisă. Tot el ne promite că vom putea ieși din case, după ce vom primi certificate digitale că suntem vaccinați sau imuni la gripă.

Mai nou, în jurul acestui „salvator” planetar cu ochelari și mulți bani, roiesc „preotesele” noii religii New Age. Madonna a făcut anunțul public că se alătură programului lui Bill Gates, printr-o donație, într-un mesaj video, în care purta un tricou, în care Satana era răstignit pe o cruce. Am publicat respectivele imagini și felul în care presa internațională a subliniat încărcătura „religioasă” a gestului cântăreței, convertite la Kabbalah.

Marina Abramovic este a doua pseudo-vedetă, care i se alătură. Săptămâna trecută, chiar în Vinerea Mare (a calendarului catolic, folosit și de restul occidentului, protestant) Microsoft a lansat pe internet un spot publicitar pentru „o nouă viață”, cu Marina Abramovic în rol principal. La scurt timp de la lansare, clipul a adunat 600 de like-uri și peste 20.000 de dislike-uri de la privitori și a fost retras de companie de pe YouTube. O versiune a clipului era disponibilă, cel puțin la ora la care scriu, aici.

Pentru cei care nu știu, Marina Abramovici e o duduie lipsită de orice urmă de talent sau carismă, care își compensează mediocritatea pozând în artist neînțeles. Ca mulți pseudo-artiști moderni, ea șochează cu orice preț pentru a părea originală și are mare trecere la snobi la fel de lipsiți de gust și de repere. Printre „marile ei creații” se numără măzgălirea unor pereți în muzeele de artă contemporană sau ședinnțe de „performance art”, în care vizitatorii plătesc să stea la o masă cu „artista”, care îi privește în tăcere ore în șir.

Totuși, această impostoare ridicolă a lumii artistice, e prezentată în clipul plătit de Microsoft ca fiind „cel mai legendar artist al prezentului”! Cu ajutorul ei, Microsoft a ales să-și promoveze cea mai nouă tehnologie: casca de realitate virtuală, denumită „Life” („Viața”). „Artista” a fost filmată în veștminte roșii, în mijlocul unui cerc negru, iar utilizatorii din reclamă se adună în jurul ei, ca într-un ritual satanic sau, în tot cazul, ca pentru o experiență mistică, de parcă ar întâlni holograma lui Leonardo da Vinci. Cu ajutorul acestei tehnologii, utilizatorii vor putea „trăi” experiența de a fi alături de „legendara”. Că „o vor simți”. „E ca și cum ți-ai simți propria stafie”. „Aici sunt păstrată pentru totdeauna!”, încheie ea apoteotic clipul publicitar.

Dar să vedem cine e cea alături de care ne propune „nemurirea” fosta firmă a lui Bill Gates și ce fel de eternitate are ea în minte. Internauții au luat foc după ștergerea clipului și mai multe prezentări ale misteriosului personaj au apărut online. Cum e și aceasta de mai jos:

Cronică intitulată: „Microsoft a angajat o vrăjitoare”

Într-adevăr, Marina Abramovici pare a fi mai curând o vrăjitoare, decât artistă. Cel mai straniu „act artistic” al ei s-a intitulat „gătirea sufletului” („spirit cooking”). Deghizat într-o reprezentație, e nici mai mult nici mai puțin decât un act de vrăjitorie. „Artista” folosește, în loc de vopseluri, sânge, urină și spermă. Instrucțiunile ritualului sunt scrise de ea cu sânge pe pereți, după care sângele e vărsat peste un mic idol de lemn în forma unui copil, asemănător cu sarcofagele egiptene din lemn sau cu o păpușică voodoo.

Iată ce a desenat „artista” cu sânge pe pereți în timpul „spectacolului”: „Amestecă sânge proaspăt de la sân cu spermă proaspătă”. (Observați și că în mod explicit litera T e făcută doar în acest loc să semene cu o cruce.)

„Stropește cu urina dimineții peste coșmarurile nopții”, ne îndeamnă vrăjitoarea.

Instrucțiunile vrăjitorești sună așa: „Cu un cuțit ascuțit, taie adânc în degetul mijlociu al mâinii stângi și mănâncă durerea”

Toate acestea nu ar fi decât niște aiureli pentru reduși mintal, dacă ritualul ei nu ar fi stârnit mare vâlvă printre vedete. Programul a fost produs de Jacob Samuel ca „rețetă de afrodisiac”. Consilierul lui Bill Clinton și Barack Obama, John Podesta, care se ocupa și de campania lui Hillary Clinton, a fost victima unor sustrageri de e-mail-uri, publicate de Wikileaks. Între e-mailuri, era și o conversație cu Marina Abramovic despre participarea la „spirit cooking”. Lucru care a fost interpretat ca participarea la un ritual satanic.

Dacă veți căuta pe Google Images, după formula „Marina Abramovic spirit cooking” aveți toate șansele să vă îngroziți. Nu doresc să reproduc aici astfel de imagini, dar e clar că fac parte dintr-o imagerie explicit satanistă, care include capete tăiate de animale și sânge.

Tot o imagine, care intrigă internauții e și cea în care Marina Abramovic se fotografiază într-un muzeu alături de baronul Jacob de Rothschild. Nimic neobișnuit, veți zice. Dacă tabloul ales ca fundal nu ar fi intitulat „Satana stârnindu-și legiunile”. Opera unui anume Thomas Lawrence e inspirată dintr-un vers al lui Milton din „Paradisul pierdut”.

Victor Grigore

evadare.ro
April 14th, 2020
Mai multe despre: Spiritualitate

Scriu mult mai des pe Facebook: Reacțiunea.
#Facebook | #război | #pandemie | #economie | #globalism | #Spengler | #presa | #demografie | #comunism | #marea resetare | #nationalism | #cărți | #transumanism | #filme documentare | #politică | #geopolitică | #spiritualitate | #muzica | contact