Ghiduri pentru înțelegerea mai în profunzime a Marii Resetări

Blasfemii, în locul slujbei de Paște

În vreme ce bisericile sunt închise, pe fondul isteriei coronavirus, în timp ce polițiști scrupuloși amendează văduvele că participă la slujba soțului…. PRO TV derulează o campanie, prin care egoismul e idolatrizat. În loc de „Hristos este lumina lumii”, cum sună pledoaria din preambulul Evangheliei după Ioan, acum ni se spune că „tu ești lumina, tu ești sărbătoarea”. Cu alte cuvinte, Pro TV ne sugerează că nu e nicio pierdere, dacă nu vom mai fi prezenți la miezul nopții, când preotul va chema: „Veniți de luați lumină!”.

Dar acestea sunt campanii subtile, pentru societățile încă profund creștine, cum e cea românească. În Vest, unde campanii de descreștinare s-au dus de multe decenii, se merge mai direct. Idolii sunt indicați fără ascunzișuri. Cum bine știți, cei care au demonstrat cât de cât scepticism față de isteria în masă, au fost denunțați de presa de limbă engleză cu sintagma „covidioți”. Chiar și cine se plimba pe o pajiște, departe de aglomerația orașului, unde nu era țipenie de om, era denumit de presă „un covidiot”, „un iresponsabil”, care nu respectă consemnul de a sta ascuns în casă.

Dar există și „personaje pozitive”, în viziunea presei. Unul din ele ar fi Bill Gates, care dezvăluia că va fi nevoie de certificate digitale pentru cei vaccinați sau cu imunitate, pentru ca oamenii să poată ieși din case. Al doilea, e o răsfățată a presei, Madonna, care a anunțat că i se alătură lui Bill Gates, cu o donație de 1 milion de dolari. Foarte frumos, veți zice.

Aceasta este secvența din clipul video, în care Madoona anunță, pe site-ul Instagram, donația pentru programul coronavirus.

Anunț Madonna Coronavirus, sursa: instagram

Să privim mai cu atenție tricoul, pe care vedeta îl purta în timpul anunțului, văzut de milioane de telespectatori. Tricoul are desenată o cruce mare, dar în locul lui Iisus Hristos, cel crucificat pare un diavol, cu coarne de berbec. Să amintim că termenul „Antihrist” are în greacă nu doar sensul de „adversar”, „opus”, ci și de „înlocuitor”. Literalmente, personajul este un „Antihrist”. Iar încadrarea filmării, face ca crucea de pe tricou să pară una întoarsă, ca în ritualurile sataniste.

Foto: detaliu tricou Madonna, sursa: Instagram

De la începuturile carierei ei, Madonna a scandalizat. Numele însuși e o ofensă, întrucât în toată lumea catolică „Madona” e denumirea latină pentru Fecioara Maria. Dar industria publicitară a reușit să îl asocieze astăzi cu indecența.

La un moment dat, Madonna a anunțat că a abandonat credința creștină, pentru a se alătura unei secte evreiești, care se concentrează pe studiul Kabalei și ocultismului. Deci pare ciudat de ce insistă să apară în ținute provocatoare, folosind imagerie creștină.

Dar poate e doar o vedetă, care caută să șocheze prin altceva, acum că trupul nu mai stârnește aceleași fantezii ca-n tinerețe, și erotismul a ajuns pe toate gardurile. Tot ce se poate. Am fost curios să văd cum au ilustrat marile site-uri știrea cu anunțul făcut de Madonna. Se știe că alegerea imaginilor pentru un articol divulgă mai evident decât textul direcția redacției. Ciudat, dar toate marile redacții, au ales din arhivă aproape exclusiv imagini mai vechi, cu conotații creștine. Adică vedeta face anunțul cu satana pe tricou, și ei o ilustrează după cum urmează:

Site-ul „upnewsinfo” o prezintă într-o ținută cu o cruce imensă pe piept și o tiară de tip papal, cu o cunună de cruci. Nicio referire la tricoul demonic.
Marea televiziune americană MSN a ales pentru ilustrare o fotografie de la Cover Media, în care Madonna are pe frunte o cruce și o cunună cu coarne din metal.
Site-ul news8info, de asemenea, a ales o imagine în care Madonna poartă un șirag cu mai multe cruci și cu pietricele anti-deochi, din cultul Kabbalah
Revista Rolling Stone a ales o simbolistică puțin mai discretă: imaginea cu un singur ochi, sugerând ochiul atotvăzător, preluat de masonerie tot din imageria creștină.

Repet, acestea sunt articole doar de azi. Dacă aș fi căutat imagini dubioase cu vedeta din anii trecuți, ar fi fost o colecție vastă.

Victor Grigore

evadare.ro
April 7th, 2020
Mai multe despre: Spiritualitate

Scriu mult mai des pe Facebook: Reacțiunea.
#Facebook | #război | #pandemie | #economie | #globalism | #Spengler | #presa | #demografie | #comunism | #marea resetare | #nationalism | #cărți | #transumanism | #filme documentare | #politică | #geopolitică | #spiritualitate | #muzica | contact