Ghiduri pentru înțelegerea mai în profunzime a Marii Resetări

Video: Albert Bourla de la Pfizer, despre cipul pe care îl înghiți și transmite dacă ți-ai luat tratamentul

Da, știm, cipul, Bill Gates, 5G nu există, sunt inventate de oameni care delirează. Dar așa se întâmplă că delirează în același loc. Adică la Forumul Economic Mondial de la Davos, sub patronajul lui Klaus Schwab. Care nici el nu există, nici cărțile lui despre Marea Resetare. Se întâmpla în ianuarie 2018, deci înainte de pandemie. Invitați, niște grei:

Pentru că la șezătorile de la Davos se trăncănește mult în gol, voi indica minutul pentru secvențele mai interesante și pentru verificare.

min 4: Albert Bourla ne aburește cum tehnologia va da putere pacienților să își gestioneze sănătatea. Vedem deja ce putere avem, cu tratamentele forțate. Sărim.

Între timp, omul de la Nokia aduce vorba de echipamentele „purtabile” de monitorizare. Ceasuri inteligente, geci care îți iau pulsul…. (brățări cum au deținuții eliberați condiționat). Chestii drăguțe. După care o virează spre 5G. Tehnologie, despre care ne anunță că vine prin 2019, 2020.

min 21: Suri, NOKIA:

„Acest nivel de conectivitate va face o uriașă diferență. Pentru că, dacă te gândești la toate aceste dispozitive de monitorizare continuă, aplicații pentru bătrâni îngrijiți la domiciliu, asistență de urgență…. Va fi o lume a locuințelor medicale. Case inteligente, conectate la spital prin cloud. (…) De ce e 5G important? Pentru că atunci când ai toate dispozitivele astea, o să trimiți milioane și miliarde de biți de informație. Și capacitatea, de care o să ai nevoie pentru aceste dispozitive de monitorizare permanentă, e ceva ce actualele rețele nu pot suporta sau furniza. Deci ai nevoie de 5G, pentru că vorbim de o capacitate de 1.000 de ori mai mare, decât rețelele actuale.”

min 30: Bourla, PFIZER

Demografia va face problema mai mare. Pentru că oamenii trăiesc mai mult. Și cu o populație îmbătrânită, crește prevalența bolilor netransmisibile ca: diabet, cancer, cardiovasculare. OMS estimează că acum 68% din decese în lume sunt de la aceste boli. Înseamnă 38 de milioane de vieți. Dar și în termeni bănești. 47 trilioane $ în următorii 20 de ani va fi costul acestor boli. Asta înseamnă 75% din PIB-ul global.” (pe un an n.t.)

Asta-i problema cu globaliștii ăștia, că nu se pot decide ce vor cu demografia. Să-i salveze pe toți sau să scadă poluarea?

min 37: Suri, NOKIA:

„Dacă o să te miști spre toată monitorizarea asta, o să ai nevoie de conectivitatea. Ai nevoie de acea capacitate mare, ca să poți să faci ceva cu acele date. Atunci cursa rapidă spre rețelele 5G, să le construiești cu gândul la utilizările industriale, dar mai ales în sănătate. Aceia vor fi câștigătorii. Sigur, va fi telemedicină (..) dar dacă te miști spre medicina preventivă, rețelele 5G vor fi absolut necesare.”

(Și noi care credeam că pun antenele alea să vedem filme pe YouTube și Netflix!)

min 38: Moderatoarea de la NYT aduce vorba de tehnologia CRISPR. Și prietenul nostru Bourla leagă disponizitivele de monitorizare, legate la rețeaua 5G, de manipularea genetică. Deocamdată, tot doar la stadiul de „monitorizare”.

min 38: Bourla, PFIZER:

„E incredibil impactul, pe care inteligența artificială îl va avea aici. (în genetică) Vă dau doua două cifre: genomul uman are 30.000 de gene și 3 miliarde de perechi în ADN. Deci e imposibil, fără inteligeța artificială și calculator să faci progrese semnificative. Mai ales când vrei să corelezi aceste miliarde de informații cu datele fenotipice culese de echipamentele purtate. (…) Vom putea afla că această genă e responsabilă pentru acest tip de comportament în inimă.”

După care se iau două întrebări din public. Inutil să precizez că la Davos sunt întrebări aranjate. Se ridică la plasă, nu se investighează. Sunt ei între ei. Primul întreabă de finanțare, dacă n-o să-i ajute și statele cu ceva bani pe miliardari. 

Ca prin farmec, la minutul 45, cineva întreabă: „Chiar dacă faci cea mai tare pastilă, nu e garantat că pacientul o s-o ia, sau că o să poarte dispozitivul. Și omul nostru de la Pfizer prinde din zbor propunerea și răspunde:

min 45: Bourla, PFIZER:

„Voi folosi un exemplu. Cred că e fascinant ce se întâmplă în acest domeniu acum. FDA a aprobat prima pilulă electronică. Dacă pot să-i zic așa. E un cip biologic, care e în pastilă. După ce ai luat pastila, se dizolvă în stomac și transmite un semnal că ai luat pastila. Deci imaginați-vă ce aplicații poate avea asta! Ascultarea! Firmele de asigurări să știe că pacientul ia tratamentul, pe care ar trebui să îl ia! E fascinant ce se întâmplă! Dar, sigur, va fi un cost inițial și cineva trebuie să investească.”

(De unde au apărut companiile de asigurări în povestea asta!? În tot cazul, unde au apărut ele, poate apărea și guvernul sau DSP-ul, sau școala, firma angajatoare, administratorul scării de bloc. De unde a apărut și ideea unui tratament, pe care omul să îl ia fără să vrea să îl ia!? Nici asta nu l-a întrebat nimeni la Davos. Pentru că nimeni nu a părut scandalizat de propunere.)

Dar, sigur, astea sunt „teorii ale conspirației”. Acum avem cod de bare și aplicație în telefon. Deocamdată nu ne testează prin satelit dacă avem dozele la zi. Mai sunt necesare doar câteva știri despre „vaccinați la chiuvetă”, ca vigilenții să ceară un cip implantat, ca să nu se mai poată trișa. Sau pur și simplu, să spună că e mult mai comod să nu mai stai la cozi în frig să scanezi hârtia, când poți să-ți scanezi brațul sau fruntea.

Albert Bourla deja e un fel de prieten al nostru. Dacă le-ați ratat, avem mai multe materiale antologice, le putem intitula: Albert și prietenii lui:

pastila anti-Covid nu te scapă de vaccin

După atâtea vești bune, și una proastă. Sigur, Pfizer, Moderna și restul au primit așa repede autorizație de urgență tocmai pe considerentul că nu există tratament pentru boală. Dar acum că Pfizer anunță și pastila de covid, de ce-l mai facem!? Ne răspunde, veterinarul de la Pfizer, Albert Bourla:

„Mă tem că sunt oameni, care vor gândi așa. E o foarte mare greșeală! Vaccinurile sunt necesare. Vaccinul e prima frontieră, pe care o folosim să oprim boala. Scopul nu e să te îmbolnăvești. Și apoi să iei un medicament, care să te salveze. Ținta e să nu te îmbolnăvești. (…) Și pentru cei care au ghinionul să se îmbolnăvească. Sau pentru cei care nu s-au vaccinat, avem acum o pastilă, care va salva o mulțime de vieți”.

(Deci asta era – e pastila anti-ghinion. Ca vâscul.)

Victor Grigore

evadare.ro
December 17th, 2021
Mai multe despre: Stiinta si tehnica

Scriu mult mai des pe Facebook: Reacțiunea.
#Facebook | #război | #pandemie | #economie | #globalism | #Spengler | #presa | #demografie | #comunism | #marea resetare | #nationalism | #cărți | #transumanism | #filme documentare | #politică | #geopolitică | #spiritualitate | #muzica | contact