Ghiduri pentru înțelegerea mai în profunzime a Marii Resetări
Cum poți ajuta această pagină să se dezvolte

Cheagurile de sânge post vaccin țintesc genetic populația cu strămoși europeni

Un studiu realizat de un grup de cercetători din Australia a analizat efectele vaccinului împotriva Covid, cu precădere efectele adverse rare, constând în tromboze. Studiul a fost preluat de portalul MedRxiv, partener al Universității Yale și al British Medical Journal. De notat că articolul de specialitate se află în faza de pre-avizare, adică încă nu a fost comentat critic de alți cercetători (peer-reviewd), fiind deschis dezbaterii.

Alt aspect de notat e că eșantionul pe care s-au făcut analize genetice post-vaccinare e foarte restrâns, de doar 5 pacienți. Dar e vorba de o cercetare riguroasă, semnată de 9 profesori de la departamentul de imunologie al Universității Flinders din Adelaide, Australia.

Concret, ei au testat 5 persoane cu vârste între 49 și 88 de ani, care au suferit tromboze după vaccinarea cu serul folosit de Astra Zeneca (ChAOx1 nCoV-19). Au urmat proceduri complicate de secvențiere și spectrometrie. La toți cinci, lanțul lambda L era corelat cu o subfamilie genetică IGLV3-21*02, despre care vedem imediat ce înseamnă. Savanții australieni pretind că astfel au deslușit o semnătură moleculară a anticorpilor PF4, în producția cheagurilor de sânge.

De subliniat, că echipa realizatoarea a studiului nu face niciun fel de speculații conspiraționiste și nu explică în studiu la ce se referă acel grup genetic cu nume complicat. De asemenea, că în universitatea Flinders s-a încercat producerea unui vaccin anti-covid, neaprobat de autorități. Deci nu pot fi numiți nici „anti-vacciniști”.

Ne explică mai clar importanța descoperirii lor altă publicație de specialitate, News Medical. De aici aflăm că gena IGLV3-21*02 apare cel mai des la persoanele originare din Europa (care se pot găsi și în Australia, SUA, Canada, Noua Zeelandă.)

Publicația îl citează pe conducătorul studiului, profesorul Tom Gordon:

„Secvențele specifice de amino-acizi ale acestor anticorpi din fiecare pacient au fost derivate din secvențe de bază separate, dar toate au evoluat pentru a avea proprietăți foarte similare, care le fac atacatori foarte puternici ai proteinei PF4. În corelație, asta sugerează că se ajunge la efectul advers dăunător prin combinația dintre o variație genetică și evoluția acestui anticorp, care țintește proteina PF4 într-o manieră distructivă.”

Mai clar spus, efectul advers nu ar apărea doar prin acțiunea vaccinului, dacă omul nu are acel marcaj genetic specific.

Cum știm, problema cheagurilor de sânge a apărut inițial după vaccinarea cu Astra Zeneca, interzis în numeroase țări total sau pentru eșantioane de vârstă (fie tineri, sau bătrâni). După care, același efect a fost semnalat și la alte vaccinuri, produse de Pfizer, Moderna și Johnson & Johnson.

Altă coincidență bizară e că o cercetare din 2018 semnalează o corelație dintre o peptidă identificată în gena IGLV3-21 și efectele unui vaccin testat împotriva HIV. Legăturile dintre Covid și HIV, ca urmare a unor posibile manipulări de laborator, au fost speculate dar nedovedite.

Cu mult timp înainte ca operațiunea pandemia să fie înlocuită la televizor și din mințile oamenilor cu războiul ucrainean, care are implicații geopolitice majore, semnalam bizara coincidență între zonele unde avea loc vaccinarea în masă și spațiul politic euro-atlantic. 

Se observa cu ochiul liber că vaccinarea era concentrată într-un bloc geopolitic anume. Diferența față de alte vaccinuri folosite de chinezi și ruși e un alt mister. După care au apărut dezvăluiri că firmele farmaceutice ar evita zona lumii a treia pentru că nu vor să își asume riscurile financiare. O explicație convenabilă.

Nu mai e o teorie a conspirației că există arme capabile să țintească genetic o populație anume, marcajul specific al unui popor (indiferent unde s-ar afla). Ar fi un război neobișnuit, care ar lăsa nebombardată infrastructura și ar elimina sau decima o minoritate sau o majoritate, după dorință.

Wikipedia îl citează pe secretarul Apărării din SUA, William Cohen, cu o declarație din 1997, în care își arăta îngrijorarea față de pericolul armelor genetice, profilate etnic. 

În 1998, doi ziariști evrei scriau în Sunday Times că Israelul pregătește etno-arme, care ar putea lovi silențios doar populația arabă, în contextul războiului Americii cu Saddam Husein. Paginile, deși consemnate în arhive și chiar de enciclopedia citată, au fost șterse de pe site-urile mai multor publicații ca Sunday Times, Wired Magazine și Foreign Report, care le preluaseră la data respectivă.

În anul 2000, faimosul grup de reflecție neocon PNAC (Proiectul pentru Noul Secol American) numea astfel de arme genetice: „arme utile pentru reconstruirea apărării Americii”. E vorba de același raport, publicat cu un an înainte de atacurile de la 11 Septembrie 2001, în care se spunea că e nevoie de un eveniment „tip Pearl Harbor”, altfel procesul de schimbare dorit de ei va fi unul lung și anevoios.

Neoconservatorii provin din rândurile foștilor comuniști internaționaliști, de nuanță troțkistă. Inițial, ei doreau o revoluție comunistă globală, având ca bază Uniunea Sovietică. După care s-au mutat în America și s-au convertit la libertarianism și pseudo-naționalism american. Aceștia folosesc SUA ca pe un vehicul de putere globală și susțin mijloace militare pentru impunerea dominației pe glob.

Din grupul neocon fac parte: Donald Rumsfeld, Bill Kristol, Paul Wolfowitz, Dick Cheney, Robert Kagan (soțul Victoriei Nuland, implicată direct în jocurile de putere din Ucraina), Richard Perle (unul din arhitecții războiului din Irak). Cel puțin doi dintre directorii PNAC, Bruce Jackson și Randy Scheunemann, au fost consilieri în campania prezidențială a lui John McCain, care în 2016 impulsiona trupele din Ucraina pentru un război cu Rusia.

De asemenea, Wikipedia mai consemnează și alte articole stranii, privite cu ochii de azi. În 2012, revista ultra-progresistă The Atlantic vorbea de posibilitatea reală a unui virus profilat genetic. Citez: „un virus care ar crea simptome de răceală slabă populației generale, dar ar fi letal pentru președintele SUA”. (Pe atunci, președinte era Obama.) Articolul se intitula „Hacking the President’s DNA”. 

Și, lucru bizar, 10 ani mai târziu, Youval Harari, „filosoful” strateg al lui Klaus Schwab vorbea exact în aceiași termeni despre posibilitatea manipulării genetice a omului. (O metaforă intraductibilă, care asimilează spargerea unei bariere informatice de către hackeri, cu editarea genetică.)

În 2016, revista Foreign Policy scria și ea despre folosirea ca armă biologică a unui „virus care ar steriliza o populație înrudită genetic”. Articolul se intitula: „Ar putea exista un război fără soldați?”.

Victor Grigore

evadare.ro
April 13th, 2022
Mai multe despre: Stiinta si tehnica

Scriu mult mai des pe Facebook: Reacțiunea.
#Facebook | #război | #pandemie | #economie | #globalism | #Spengler | #presa | #demografie | #comunism | #marea resetare | #nationalism | #cărți | #transumanism | #filme documentare | #politică | #geopolitică | #spiritualitate | #muzica | contact