Ghiduri pentru înțelegerea mai în profunzime a Marii Resetări

Tony Blair: identitatea biometrică va fi necesară și repornirii economiei

În iunie 2020, Tony Blair vorbea despre ceva similar pașaportului de vaccinare, înainte ca vaccinul să fie disponibil pe piață (în decembrie acel an). Fostul premier britanic îl descria ca pe un act biometric (de tipul pașapoartelor noi, care includ elemente de recunoaștere facială). Dar cel mai interesant e că vorbea despre acel act ca o combinație între un registru medical și o carte de credit. Între timp, partea cu testul a rămas în urmă, dar a fost înlocuită de vaccin. Și mai așteaptă doar completarea cu lansarea banilor digitali, condiționați de scorul social sau de vizarea ITP-ului.

„Astăzi poți crea un document de identitate biometrică, mult mai bine protejat, care să trateze problemele de confidențialitate, care îngrijorează oamenii. Dar e o evoluție naturală a modului în care oricum vom folosi tehnologia pentru tranzacții în viața de zi cu zi. Iar această criză covid ne dă un motiv în plus să facem asta.

Poate că greșesc, dar când mă gândesc cum se vor redeschide unele afaceri… cred că situația medicală a oamenilor – dacă au fost testați, ce rezultat a avut acel test, au boala, au avut-o…. cred că dacă nu poți înregistra aceste date în așa fel încât să poată fi folosite, va fi dificil să te întorci la… aproape la normalitate, în lucruri precum transportul. Deci, dacă reîncepi cursele internaționale, cum faci asta? Doar dacă oamenii pot fi testați și pot avea un registru cu rezultatul…”

 

 

Și să nu credeți că au fost doar vorbe arucante la o șuetă. Pentru că același Tony Blair a revenit cu și mai mare aplomb asupra subiectului. Care dă fiori oricărui creștin, prin reverberațiile biblice ale unui act, legat de corpul uman, fără care „nimeni să nu poată cumpăra sau vinde”.

 

Buletinul digital e o mare parte din viitor, pentru mine. Actul digital e absolut crucial. Pentru că… de exemplu la Covid: care-i problema cu acest coronavirus? Problema e că nu e o boală atât de gravă. Nu e ciuma! Cei mai mulți oameni, care o iau, vor supraviețui. Totuși e suficient de rea, și toți știm oameni care au avut-o rău, încât nu vrei s-o iei. Deci problema e că trebuie să închizi toată economia, ca să te ocupi de un număr mic de oameni, care vor suferi rău. 

O ieșire de aici e să poți testa oamenii de mai multe ori. Și oamenii să aibă o identitate biometrică, prin care să spună: uite, am fost testat, sau am avut boala și uite anticorpii mei, ca viața să se întoarcă la normal. Deci buletinul digital joacă un rol în Covid.

Da, de asemenea, dacă te gândești la tranzacțiile pe care vrei să le faci acum, cu clienții, e mult mai simplu. Sau să luăm marea problemă a lumii occidentale de azi, care e… dincolo de covid… îngrijorarea în privința emigrației, cine are dreptul să fie în țara ta, cine nu are dreptul să fie… Fără o formă de identitate, e foarte greu să spui cine ar trebui să fie și cine nu. Deci sunt multe modalități prin care interacțiunea cetățeanului cu statul poate fi îmbunătățită de un act digital. Sigur, vor fi măsuri privind protecția datelor. Dar inevitabil guvernele se vor mișca în direcția asta.”

 

 

De unde până unde grija lui Tony Blair pentru stăvilirea imigrației!? E omul care a distrus iremediabil Marea Britanie prin schimbările de legislație, care au deschis larg porțile regatului. Între 1997 și 2007, cât s-a aflat la putere, guvernul progresist al lui Blair a dat o avalanșă de legi și modificări de regulamente, prin care a adus pe insulă un șuvoi din fostele colonii din India, Caraibe, Africa, lumea arabă, urmat de alt aflux considerabil din Europa de Est și chiar de Vest. În chiar primul an de mandat Blair a eliminat o restricție, care împiedica folosirea căsătoriei ca portiță pentru obținerea rezidenței.

Inclusiv consilierul său, Andrew Neather, a afirmat că în anii 2.000, laburiștii au facilitat deliberat o imigrație în masă.

Acum același Blair folosește cu cinism tema invaziei, de care englezii sunt sătui, pentru a vinde pașaportul biometric în numele elitelor high tech. Desigur, între timp Blair a devenit unul din cele mai detestate personaje din Anglia, identificat cu crimele de război din Irak și Afganistan, cu corupția.

Ceva bizar se întâmplă cu premierii Marii Britanii, care par a fi conectați cu toate conspirațiile imaginabile. Am prezentat în mai multe articole surprizele divulgate de Boris Johnson din politica viitoare a globaliștilor. Inclusiv premierul Israelului, Naftali Bennett l-a nominalizat pe Johnson ca fiind primul căruia îi va spune ce e de făcut mai departe după exercițiul militar despre viitoarea tulpină Omega a virusului.

Victor Grigore

evadare.ro
November 18th, 2021
Mai multe despre: Externe

Scriu mult mai des pe Facebook: Reacțiunea.
#Facebook | #război | #pandemie | #economie | #globalism | #Spengler | #presa | #demografie | #comunism | #marea resetare | #nationalism | #cărți | #transumanism | #filme documentare | #politică | #geopolitică | #spiritualitate | #muzica | contact