evadare.ro

Și pandemia maimuțească a fost anticipată de miliardari cu un an înainte

Cum spunea Marx: istoria se repetă întâi sub forma unei tragedii, apoi a unei comedii. Variola maimuței nu sperie nici pe departe cât gripa fără simptome și, coincidență, vine după o masivă campanie de vaccinare. Dar are parte de același scenariu ca pandemia noului coronavirus. În sensul că a existat o simulare anterior, parcă trasă la xerox față de Event 201, din toamna lui 2019, când experții s-au gândit ce-ar fi dacă ar izbucni o epidemie. Temere adeverită în iarna spre primăvara lui 2020.

De această dată, evenimentul – simulare a avut loc în martie 2021. Un document amplu a fost remis publicului în toamna lui 2021. Lucru cu adevărat straniu, iarăși s-au filmat false emisiuni de știri, care să arate cum va fi prezentată epidemia de variola maimuței în 2023 la o televiziune fictivă numită GNN. Spunem iarăși pentru că asemenea false știri s-au mai produs și înainte de atentatele de la 11 Septembrie și înainte de pandemia Covid.

 

Raportul final e publicat pe site-ul grupului de experți sub forma unui PDF de 36 de pagini în noiembrie 2021. Absolut uluitor e că la pagina 10 a documentului găsim un calendar cu scenariul posibil. Simularea prezintă o țară fictivă de unde ar putea izbucni epidemia de variolă maimuțească, numită Brinia. Fictivă, dar calendarul are pentru izbucnire o dată șocant de precisă: 15 mai 2022.

Etapa 1 s-ar desfășura între 15 mai și 5 iunie 2022, fără pagube considerabile la scara globului.

Dar ce e programat pentru etapele ulterioare sună catastrofic: 1,3 milioane de decese până la începutul lui 2023, apoi 27 de milioane în mai 2023 și 271 milioane până pe 1 decembrie 2023.

Grupul care emite asemenea scenarii nu e de neglijat. NTI a fost înființată de miliardarul Ted Turner, fondatorul CNN. O televiziune care a declarat infecția Sars Cov 2 o pandemie chiar înainte de OMS în martie 2020. Și care a fost mare promotoare a tuturor restricțiilor, a măștii și vaccinării. Ted Turner e un malthusian, adept al depopulării în numele protejării naturii. El a susținut politicile de planificare familială și e de părere că programul chinez cu maxim un copil per cuplu ar trebuie extins la scara globului.

Ted Turner și-a prezentat în 1989 programul „Avortul pentru supraviețuire” și i-a numit idioți și clovni pe cei care se opun întreruperilor de sarcină. De asemenea, Ted Turner a avut mai multe ieșiri publice împotriva creștinismului, pe care a numit-o „o religie pentru ratați”. Fostul soț al actriței Jane Fonda spunea că a renunțat la religia în care s-a născut pentru că „deruta diavolul din mine”. Cu toate acestea, în 1989, Turner a devenit sponsor al organizației ecumeniste Consiliul Mondial al Bisericilor.

În 2001, sperietoarea omenirii încă mai era pericolul nuclear (o rămășiță a războiului rece), așa că grupul a fost denumit Nuclear Threat Initiative (Inițiativa pentru Amenințări Nucleare). Ulterior, ONG-ul a fost extins și la activități ca avertizarea atacurilor bioteroriste.

În suprastructura grupului NTI se regăsesc și alte personalități globaliste de calibru, în frunte cu Henry Kissinger, despre care Klaus Schwab spune că e mentorul său. Fosta eminență cenușie a diplomației americane a indicat în mai multe rânduri folosirea alimentelor ca armă neconvențională.

 

În 1974, sub președinția lui Gerald Ford, Henry Kissinger a pregătit un raport denumit „Memorandum 200 – Studiu privind securitatea națională”. În raport, creșterea populației din lumea a treia (și în special în 13 țări nominalizate) era considerată un posibil pericol pentru siguranța națională a SUA. Directorul CIA, George Bush (senior, viitor președinte) era însărcinat să asiste în aplicarea planului.
Kissinger considera că sunt necesare măsuri contraceptive pentru controlul populației și alte programe de reducere a populației. Avertiza că și dacă se iau astfel de măsuri, populația va continua să crească, până să înceapă declinul.

Al doilea sfat era să fie reduse livrările de hrană, până țările respective se conformează cu politicile de natalitate.

În capitolul 3 al memorandumului se nota importanța strategică a unor materii prime și minerale.

„Fluxul acestora poate fi pus în pericol prin acțiuni guvernamentale, sabotaj, turbulențe civile. Deși presiunea populației nu e singurul factor implicat, acestea sunt mult mai puțin probabile în condițiile unei creșteri lente sau cu zero creșteri de populație.”

Capitolul 5 nota că „tinerii sunt mai volatili decât bătrânii, susceptibili la alienare, extremism și violență. Acești tineri pot fi convinși mai repede să atace instituțiile legale ale guvernului sau proprietatea „sistemului”, a „imperialiștilor”, a corporațiilor multinaționale.”

Kissinger atrăgea atenția ca măsurile să nu fie percepute ca evidente.

„Trebuie ca prin stil și substanță să se evite aparența coerciției”. Avortul e menționat de zeci de ori pe parcursul documentului, precizându-se că fără acest instrument nicio țară nu și-a redus populația.

Dar să revenim la raportul NTI de anul trecut. Kissinger și Turner nu sunt singurele vedete ale conclavului NTI. Îi regăsim între sponsori sau coordonatori și pe miliardarul Warren Buffett dar și pe un fost ministru de Externe al Rusiei, Igor Ivanov.

În grupul de experți, care a realizat propriu-zis studiul – avertisment sau premonitoriu găsim inclusiv o româncă: doctorița Ruxandra Drăghia Akli, de la Johnson & Johnson, firmă producătoare de vaccinuri Covid. Imediat după ea pe listă e Chris Elias, Președinte al departamentului de Dezvoltare Globală al Fundației Bill și Melinda Gates. Există și un reprezentant al firmei farmaceutice Merk, care a lucrat de asemenea la vaccinuri și tratamente Covid. Sunt reprezentanți de la OMS (Directorul programelor de urgență), un membru al Consiliului Național de Securitate al SUA, un reprezentat al ONU și alți experți internaționali.

Victor Grigore

evadare.ro
May 23rd, 2022
Mai multe despre: Stiinta si tehnica

Scriu mult mai des pe Facebook: Reacțiunea.
#Facebook | #război | #pandemie | #economie | #globalism | #Spengler | #presa | #demografie | #comunism | #marea resetare | #nationalism | #cărți | #transumanism | #filme documentare | #politică | #geopolitică | #spiritualitate | #muzica | contact