Ghiduri pentru înțelegerea mai în profunzime a Marii Resetări
Cum poți ajuta această pagină să se dezvolte

De ce s-au filmat false jurnale de știri înainte de 11 Septembrie și Coronavirus?

O să spuneți că e o teoria conspirației. Nu e, pentru că nu mă încumet să lansez nicio teorie, care să explice fenomenul. Dar trebuie să recunoașteți că e o bizarerie, oricât de sceptici ați fi. Să spunem că nu e ieșit din comun, ca mari organizații să se pregătească pentru diverse scenarii. Corect, dacă ești Pentagon, faci aplicații cu diverse ipoteze. Dar de ce se obosesc să mimeze atât de detaliat și prezumptivele relatări ale presei despre evenimentul anticipat!? Că e o treabă costisitoare în sine.

Iată, înainte de 11 Septembrie 2001, în iunie același an, armata americană a desfășurat o simulare denumită „Iarna întunecată” (Dark winter). Acest scenariu, nu prevedea atacul cu avioane al unor clădiri, cum ați fi tentați să credeți. Ci un atac cu arme biologice. Cu acest prilej, au fost înregistrate mai multe false știri, ale unor televiziuni fictive, care relatau evenimentul. Uimitor, cu adevărat, e că acele știri par relatări veridice, de azi, din timpul pandemiei Covid-19. Să le vedem (sunt foarte scurte) :

clip 1: Prezentatoarea anunță izbucnirea unei epidemii mortale de varicelă.

clip 2: Invitatul, un pretins medic, enunță problema cea gravă, cu care se confruntă America: „Problema e că nu avem destule vaccinuri!”. și apoi adaugă: „Urmează o iarnă foarte întunecată pentru America”.

clip 3: S-au înregistrat 300 de decese, soldații primesc vaccinul. Se înregistrează „pierderi economice profunde”. Sunt anunțate violențe iscate de populația, care se luptă să pună mâna pe vaccin.
Se lansează și ipoteza „salvatoare”: pe surse, s-a aflat cine a răspândit virusul. „Sursele ne spun că Irakul ar fi putut furniza acest virus unor celule teroriste din Afganistan!” (Repet, aceste știri fictive sunt filmate în vara lui 2001, înainte de atacurile de la World Trade Center, care au avut ca urmare un război în Afganistan, dar și al doilea război din Irak.)

clip 4: Sunt anunțate restricții de circulații între state americane și trimiterea armatei pe străzi. (Sirenele se aud pe fundal, împreună cu împușcături).

clip 5: Deja epidemia e declarată „cea mai gravă problemă de sănătate din istoria Americii”. Apar revolte și jafuri. Bursa și comerțul internațional sunt blocate. Vaccinul s-a epuizat. China introduce o moțiune la ONU, acuzând SUA de răspândirea epidemiei. (ironic, nu!?)

simularea din octombrie 2019

Și dacă credeți că asta a fost singura simulare, însoțită de false reportaje de televiziune, vă înșelați. Deja de acum faimoasa simulare „Event 201”, finanțată de Bill Gates, a beneficiat și ea de așa ceva. Ba chiar s-a inventat un post fictiv de televiziune: GNN.

clip 1: Facem cunoștință cu virusul, denumit CAPS, „ultima formă de coronavirus, de tipul celui care a produs epidemia de SARS în 2003”. (Câtă intuiție!) Apoi suntem speriați cu rata mare, exponențială, de răspândire. „Trebuie să găsim o cale să întrerupem transmiterea virusului”. Mortalitate e de 10%. Și o comparație cu gripa spaniolă. Pericolul răspândirii bolii de asimptomatici neștiutori.

clip 2: Prezentatoarea (asiatică) a false televiziuni GNN parcă ne-ar prezenta știrile de azi: Rețelele de socializare au luat măsuri prompte, pentru a stăvili prezentarea de „știri false” despre virus. (o ironie în altă ironie!). Corespondenta ne spune că sunt „conturi sponsorizate de anumite state” (parcă auzi pe fundal: rușii! rușii!).

Alt consultant, vine cu amenințarea: se poate ajunge la căderi de guverne, ca în „Primăverile arabe”! (cred că știu ei ce vorbesc). Dar ne dă și soluția: „Dacă soluția e controlul informației și reducerea accesului la informație, cred că e alegerea corectă!” (zice el ca o prevestire și cealaltă „expertă” îl confirmă).

clip 3: E invitat un economist, care ne spune că n-am rămas fără bani, dar nici departe nu suntem. El pare invitat să joace rolul personajului „negativ”, pentru că vorbește doar de bani și de „pericolele sufocării economiei, al opririi traficului aerian, a sta acasă, a închide școlile, perturbarea lanțurilor de producție”. E adus și „personajul pozitiv”. Ați ghicit: un doctor, care ne spune că trebuie să salvăm „fiecare viață”.

clip 4: Reportaj din spitale, rafturi goale, impactul asupra turismului și altor servicii.

clip: 5: dezbateri între doctori, pe tema vaccinului salvator. Nu dacă să îl administreze, ci cum să facă rost de bani, să-l distribuie mai repede. „Oamenii vor să facă acest vaccin, chiar dacă e experimental”, ne anunță ”Esca” de la GNN.

Victor Grigore

evadare.ro
May 23rd, 2020
Mai multe despre: Media

Scriu mult mai des pe Facebook: Reacțiunea.
#Facebook | #război | #pandemie | #economie | #globalism | #Spengler | #presa | #demografie | #comunism | #marea resetare | #nationalism | #cărți | #transumanism | #filme documentare | #politică | #geopolitică | #spiritualitate | #muzica | contact