Ghiduri pentru înțelegerea mai în profunzime a Marii Resetări

Top 10 informații false în viziunea autorităților

Pe site-ul vaccinare-covid.gov există un halucinant top 10 informații false despre vaccinare. Pagina pare una serioasă, doar are sigla Guvernului României și terminația .gov, deci nu e parodie sau ceva. Am să le enumăr pe toate zece sub formă de intertitluri, exact așa cum le-a selectat mâna invizibilă a Guvernului. Ele par ori plauzibile, ori perfect adevărate, ori atât de infantile, încât numai un copil cretin putea fi frământat de asemenea zvonuri. Pare că Cîțu însuși le-a selectat împreună cu altcineva de la organizația USR dintr-o grădiniță ajutătoare. Atenție, dacă astea sunt TOP 10, înseamnă că au fost și întrebări mai puerile, neîncăpute în top.

Pornim invers, ca la Oscaruri:

10. „Românii își vor cumpăra singuri vaccinul”

Pff… Asta e ca și cum ai spune „românii își vor plăti singuri autostrăzile sau rachetele Patriot”. Într-adevăr, cine se duce să facă injecția nu plătește pe loc nimic. I se pare că e gratis. Dar nu e ca și cum românii nu le-ar plăti chiar „singuri”. Păi ce, îi ajută cineva cu achitarea ratelor către Pfizer? Mai pune cineva bani alături în afară de români!?

Se mai poate remarca, la această etapă, că sunt 35% beneficiari ai vaccinării și o masă mult mai mare de plătitori de taxe și impozite. Așadar, tehnic, acea minoritate vaccinată nu își plătește singură vaccinul. Ei sunt ajutați cu plata și de o subvenție din partea nevaccinaților, care nu consumă regulat produsul, dar îl plătesc. Așa cum tot ei achită și milioanele de teste făcute până acum. Și, ce să vezi? Nevaccinații nu prea cer să se testeze! Deci alți bani altă distracție din buzunarul majorității persecutate.

Dar balamucul nu se oprește aici. Pentru că fostul ministru al Sănătății, Nelu Tătaru, (PNL) și deputatul Emanuel Ungureanu (USR) au propus o lege prin care nevaccinații să își plătească singuri spitalizarea. Deși au fost toată viața plătitori de contribuții și asigurări sociale. Iată o veste mult mai gravă decât că ar fi să plătești o pârlită de injecție.

9. „Politicienii se vaccinează înaintea cetățenilor”

Iată încă o idee bună, care e respinsă de Guvern, în loc să fie pusă în practică! Cine se teme de așa ceva? Ar fi chiar ideal să fie vaccinați politicienii și să observăm efectele timp de câțiva ani, ca să nu ne aruncăm cu capul înainte.

8. „Vaccinarea se va face cu armata și cu poliția”

Tehnic, de campania de vaccinare se ocupă colonelul Valeriu Gheorghiță. Care defilează în uniformă de militar la televiziuni. E clar că n-a fost ales de florile mărului, că acum e voie să te îmbraci și în femeie, dacă dorești. S-a dorit un transfer de autoritate de la instituția cu mare credibilitate în rândul populației. România nici nu e singur țară din lume în care de operațiune se ocupă ofițeri.

Ne amintim că în chiar prima zi de declarare a carantinei (când nu murise nimeni de Covid în țară), se difuzau la televizor imagini cu blindate aduse în fața magazinului Unirea. Și militari cu arma pregătită să tragă în virus. Ne amintim și că atunci umblau pe străzi mașini ale poliției cu mesaje din megafon, care ne anunțau obsesiv să purtăm mască.

Ni s-a spus că „masca e un dispozitiv medical”. Foarte bine, și injecția. Cine s-a ocupat să avem masca pe nas? Poliția. Cine e chemată dacă vrei să intri undeva fără codul QR de vaccinat? Poliția. Cine e chemată să verifice dacă „s-a vaccinat cineva la chiuvetă”? Poliția.

Sigur, deocamdată n-a venit sectorisul să bage injecția în braț nimănui. Nu am idee ce va fi în viitor. Dar deocamdată nu mi se pare chiar așa SF să participe și fizic, la ceva la care au participat deja imagologic și logistic.

7. „Vaccinarea se va face pe pile”

Altă spaimă de copil care udă patul. De fapt, a fost zvonul inițial că e așa buluc pe vaccinuri, că se dă șpagă. Vai, sunt cozi, vai se termină și nu mai apucăm! După care s-au văzut centrele închise că bătea vântul.

6. „România plătește mai mulți bani pentru vaccinarea împotriva COVID-19 decât alte state europene”

Iată una pe care mi-e imposibil să o verific. Guvernul invocă la acest punct o strategie comună a UE. Vă amintesc că faimoasele contracte arată așa. Adică sunt secretizate inclusiv pentru ochii euro-parlamentarilor. Și că UE însăși a folosit minciuni dovedite ca atare în pseudo-campania de informare a populației.

5. „Cetățenii români vor fi ultimii vaccinați”

Din nou, obsesiile infantile din visele Ralucăi Turcan. Cetățenii români au avut „șansa” să se vaccineze foarte de timpuriu, de la finele lui decembrie 2020. Doar că nu au vrut și a fost nevoie să fie constrânși prin diverse metode, zvonuri și amenințări. Nu i-a împiedicat nimeni să fie campionii europeni la vaccinare dar nu au vrut. Au ascultat de Iohannis: ori ești prudent, ori ești prost. (El poate fi mai multe lucruri deodată.)

Poate pe mine mă frământă că sunt vaccinați ultimii locuitorii Africii. Nu era vorba să fim solidari cu restul planetei, cu națiunile defavorizate? Eu îmi sacrific vaccinarea de dragul lor. În memoria lui Nelson Mandela, nu mă voi vaccina până nu e „imunizat” și ultimul african.

4. „Vaccinarea va fi obligatorie”

He, he. Asta merita medalia de aur sau măcar pe podium. Și ziceți că-i știre falsă!? Păi până acum ce-a fost, toată constrângerea asta? Nu te vaccinezi, nu ieși din țară, nu urci în avion, nu intri la restaurant, la hotel, la magazinul de scule, la film, la concert, pe stadion… Peste tot sunt doar forme de constrângere. Șantajarea profesorilor să atingă un anumit prag de vaccinare. Amenințare pentru medici că va fi obligatorie, pentru bugetari. Vedem clar „progresul” atins în alte țări – șantajul cu locul de muncă în Italia. Șantajul cu ieșitul din casă în Austria. (Care, de altfel, e valabil deja și în România, de la 8 seara la 5 dimineața).

3. „În România se va folosi un vaccin care nu este autorizat”

Are autorizație temporară, de urgență. E tot în stadiu experimental peste tot pe glob. Cine participă e cobai și semnează pentru asta. Dacă sensul era că s-ar putea folosi alte loturi pentru țara noastră, n-aș putea afirma că asta se va întâmpla. Ar fi o teorie a conspirației și mi-ar fi imposibil să probez că ne dau nouă doze mai proaste sau cu alte efecte. Cu toate astea, există în chiar schimbul de documente dintre Pfizer și organismele de autorizare consemnări ale existenței unor loturi diferite. La fel cum aceeași firmă a anunțat oficial alt organism de autorizare că a schimbat compoziția vaccinului pentru copii.

2. „Datele despre siguranța vaccinurilor sunt adesea fabricate”

Așa ceva nu se poate concepe…. dar s-a întâmplat. British Medical Journal a dezvăluit documente care arată că firma Pfizer a falsificat date în cadrul procesului de autorizare. Iar angajații, care s-au plâns, au fost dați afară. Chipurile ar fi mare șoc, dacă ar fi prinse cu minciuna firme ca Pfizer – 2,3 miliarde $ sentință pentru înșelarea consumatorilor; Johnson & Johnson – 2,1 miliarde $ despăgubiri pentru produse periculoase. (Acestea sunt doar cele mai mari dintre condamnări, firmele fiind recidiviste și amendate și cu alte sume. Precum peste 500 mil de $ J&J în scandalul opioidelor.)

Și dacă acestea nu erau de ajuns, o nouă dezvăluire arată că Pfizer a mințit și în privința numărului de persoane care au decedat în timpul studiilor clinice pentru vaccinul anti-Covid.

1. „Companiile farmaceutice ascund pericolele asociate vaccinurilor”

Trebuie să înțelegem că studiile „științifice” prezentate de firmele farmaceutice sunt realizate în interior, cu angajați proprii, care au interesul să obțină un anume rezultat. Dacă, să zicem, testează o pastiluță pe șoareci și nu produce niciun efect sau are efecte total nedorite, niciodată acea întâmplare nu se va transforma într-un studiu publicat într-o revistă. Nimeni nu va trebui să afle. Firmele prezintă metodologia instituțiilor de avizare, detalii despre compoziția produsului, cantități, administrare, efecte constatate. Dar nu asistă cineva din afară. Nu e ca la o gogoșerie, unde vine inspectorul pe nepusă masă, să vadă dacă ai marfă expirată și curățenie.

Citez de pe site-ul Guvernului: 

„Niciun vaccin nu va fi administrat fără aprobarea autorităților competente în domeniu.”

Aici trebuia o steluță pentru „aprobare temporară de urgență”. Care mai e urmată de evaluarea efectelor pe termen mediu, până la aprobarea definitivă. Până se dă aprobarea definitivă, poate fi vaccinată toată populația. Și nu vom mai avea nici „grup de control” tip placebo, că au fost vaccinați și ei.

Victor Grigore

evadare.ro
November 18th, 2021
Mai multe despre: Politica

Scriu mult mai des pe Facebook: Reacțiunea.
#Facebook | #război | #pandemie | #economie | #globalism | #Spengler | #presa | #demografie | #comunism | #marea resetare | #nationalism | #cărți | #transumanism | #filme documentare | #politică | #geopolitică | #spiritualitate | #muzica | contact