Ghiduri pentru înțelegerea mai în profunzime a Marii Resetări
Cum poți ajuta această pagină să se dezvolte

UE continuă războiul împotriva propriilor cetățeni

La scurt timp după ce am scris articolul despre cererea lui Cîțu ca ANCOM și CNA să închidă site-uri și televiziuni care nu-i plac, Ursula von der Leyen a anunțat și ea cenzurarea Sputnik și Russia Today pe teritoriul Uniunii Europene. Pentru moment, restricția nu e aplicată, site-ul RT e disponibil dar cu un filtru în urma atacurilor hackerilor din grupul Anonymus, în spatele căruia se ascunde probabil divizia de război cibernetic a NATO formată din americani sau chiar români.

Așadar, trepădușul nostru nu gândea cu capul lui, ci lansa mesaje primite în plic. Așa cum Băsescu insista cu SWIFT tot în baza unor punctaje. Putem spune că liderii UE se răzbună pe RT pentru cei doi ani de reflectare a protestelor anti-restricții. În pandemie, blocajul informațional a fost total în presa „liberă”, oficială. Dar RT a difuzat prin canalul Ruptly în direct, fără comentarii imagini de la proteste. S-a putut vedea ipocrizia „democraților” europeni în toată splendoarea ei. S-au văzut oameni călcați în copitele cailor în Olanda, protestatari simpli – femei și bătrâni – trântiți la pământ și arestați în Londra. S-au văzut vehicule militare și gaze lacrimogene folosite împotriva italienilor, danezilor, austriecilor, nemților. RT a fost și singurul canal unde de ani de zile se văd în direct marile proteste din Franța ale muncitorilor cu veste reflectorizante.

Cine e adevărata victimă a cenzurării acestor realități? Rușii? Nu, cetățenii de rând ai Uniunii Europene, cărora li se taie o sursă de informare, un punct de vedere. Ar fi fost ei mai câștigați dacă nu ar fi aflat că s-au derulat asemenea proteste în orașele lor sau în alte țări de pe continent? Dacă, de pildă ar fi fost convinși că la proteste participă doar „conspiraționiști, anti-vacciniști, extremiști și oamenii rușilor” – cum minte presa „democraților” – erau mai câștigați?

Tot europenii sunt victima sancțiunilor economice dictate Rusiei. Suferă Putin că se scumpește gazul, implicit întreținerea, îngrășămintele chimice și pe cale de consecință alimentele? Sau suferă europenii? G4 Media a anunțat că ambasadorii din Franța, Germania, Italia și Marea Britanie cer Guvernului României despăgubiri de 1 miliard de euro pentru monopolurile lor din zona energiei, care ar fi fost păgubite de scumpirile prea mici față de populație.  Adică suntem într-un regim fanariot, dar nu mai avem o singură Înaltă Poartă, ci mai multe, care ceartă vechilii locali că n-au luat destule piei de pe populație. Să pună noi taxe pe fumărit sau ceva.

Dacă un trepăduș de funcționar sau politician intervenea astfel pentru o firmă cu patronat românesc, ar fi fost deja filmat cum e dus în cătușe la DNA. S-ar fi spus că face trafic de influență. Dar așa, știrea a trecut neobservată. Însă rămâne întrebarea: dar unde sunt ambasadorii care pledează cauza populației românești!? Pentru că UE se dedublează de la caz la caz între interese naționale și interese supra-statale.

Dar cei doi ani pandemici și poate anii de război care urmează nu sunt singura situație în care europenii sunt victime ale birocrației impopulare a Uniunii Europene. Propunerile de constituții europene ale acestei supra-structuri politice au fost respinse rând pe rând de popoarele cărora le-a fost acordată șansa unui vot. Așa că s-a renunțat la această aparență democratică și s-a ales calea „reformelor” birocratice lente, pentru care nimeni nu mai e consultat.

Europeanul de rând nu a fost consultat dacă vrea politicile ecologiste, care îi scumpesc masiv facturile la energie prin certificatele verzi și închideri ale surselor tradiționale de producție. N-a fost consultat dacă vrea declanșarea războiului împotriva motoarelor pe motorină. N-a fost consultat dacă vrea să subvenționeze vehiculele electrice cu durată scurtă de viață, care mută poluarea dintr-un loc în altul.

Mai important decât toate, europeanul de rând e victima unui uriaș război demografic purtat de birocrația europeană în numele ideologiei globaliste. E o gamă largă de arme de distrugere în masă – de la importul metodic de populații colonizatoare din afara Europei, la descurajarea familiei și încurajarea oricăror practici care au același efect cu sterilizarea.

Aici UE se arată total ipocrită, cu armata ei de minioni lobotomizați, care au trecut de la apelurile la statul în casă, purtarea măștii pretutindeni și vaccinare, la apelurile la război în apărarea Ucrainei. De foarte mulți ani, acești idioți utili ne spun că granițele nu contează, că națiunile sunt invenții de secol XIX, care și-au trăit traiul, că nici nu există de fapt identitatea națională sau etnică. Iar brusc, ne spun că granițele Ucrainei sunt vitale, că națiunea ucraineană e inviolabilă. De unde militau pentru federalism și anihilarea granițelor dintre țări, pentru idei libertariene că doar individul contează, acum au devenit apărători ai unei națiuni străine.

Nu ne spuneau ei că suveranitatea nu mai e de actualitate într-o lume deschisă a globalizării? Că trebuie să renunțăm la suveranitate pentru a construi frumosul vis al Uniunii Europene federale? Statele Unite ale Europei era obiectivul lor. Și spuneau că oamenii de rând ai Europei nu trebuie consultați în această privință, pentru că ar fi manipulați de populiști. Și oricine era apărător al granițelor și suveranității era inevitabil legat prin teorii ale conspirației cu puterea ocultă a lui Vladimir Putin. Așa au pățit Nigel Farage, Salvini, Le Pen și atâția alții, mai mult sau mai puțin dezamăgitori. Dar iată că acum actorul Volodimir Zelenski e transformat în superstar continental pentru lupta lui nobilă în apărarea granițelor și suveranității. Ce te face nefrecventabil în cadrul Uniunii Europene, te transformă în erou la granița ei.

Da, Putin e infractor după legile internaționale și invadator. Și nu e nici apărător al tradiționalismului sau naționalismului, ci luptă pentru sfere de influență și propriul lui imperiu multi-etnic, deci convine de minune liniei globaliste. Dar nu putem să nu observăm că Putin face violent Ucrainei ce au făcut euro-americanii pașnic țărilor Estului. Dacă va câștiga războiul asupra Ucrainei, Putin va obține același control pe care l-au obținut „democrații” în România asupra resurselor ei, asupra clasei politice, asupra teritoriului și mediatic asupra populației. Va avea un vasal, dacă nu va dori să meargă cu „integrarea” mai departe. Își va instala un regim marionetă, cum e și regimul Iohannis față de alți stăpâni. A cucerit Insula Șerpilor prin război? Foarte urât. Va exploata resursele offshore din preajma ei la fel ca americanii pe cele din largul litoralului românesc, pe care le-au luat în stăpânire prin semnătura lui Tăriceanu, din vremea lui Băsescu fără să tragă un singur foc de armă.

Dar deocamdată războiul nu s-a încheiat. Nu știm cât va dura și cum se va încheia. Așa că mai de actualitate rămâne întrebarea: dacă sunt blocate europenilor sursele de informare afiliate Moscovei, cum vom ști ce e adevărat și ce nu e adevărat de pe font? Poate se vor produce atacuri sub steag fals, poate vor fi folosite arme chimice sau se vor comite atrocități, în numele cărora ni se va spune că suntem obligați să sărim în luptă. Va trebui să îi credem pe cuvânt pe cei care ne-au vorbit de armele chimice din Irak, din Siria, de legătura dintre afgani și căderea turnurilor gemene, despre mari nenorociri petrecute în Iugoslavia – atribuite după interes ba sârbilor, ba bosniacilor sau croaților. Suntem câștigători sau victime dacă suntem supuși blocadei informaționale exact de cei care ne-au vândut „versiunea oficială” despre pandemie și despre vaccinul „sigur și eficient”?

Victor Grigore

evadare.ro
February 28th, 2022
Mai multe despre: Externe

Scriu mult mai des pe Facebook: Reacțiunea.
#Facebook | #război | #pandemie | #economie | #globalism | #Spengler | #presa | #demografie | #comunism | #marea resetare | #nationalism | #cărți | #transumanism | #filme documentare | #politică | #geopolitică | #spiritualitate | #muzica | contact