Ghiduri pentru înțelegerea mai în profunzime a Marii Resetări
Cum poți ajuta această pagină să se dezvolte

Și la New York, morții de Covid au fost numărați mincinos

Ziarul ultra-pandemist New York Times îl acuză pe fostul guvernator Andrew Cuomo că a manipulat cifrele raportărilor oficiale despre decesele din timpul primului val al pandemiei. Publicația spune că a avut acces la un raport ce va fi făcut public săptămâna viitoare. Mai mult, raportul leagă măsluirea cifrelor macabre de interesul lui Cuomo de a încasa 5,1 milioane de dolari din drepturile de autor ale unei cărți, care îl prezenta ca erou.  Cartea de memorii a politicianului oportunist se intitula: „Criza Americană: Lecții de conducere din pandemia Covid-19”.

Trebuie subliniat că New York Times îl acuză pe Andrew Cuomo că a ascuns 3.800 de new-yorkezi decedați în azilurile de bătrâni. (După renumărare, bilanțul deceselor a crescut cu 40%.) Deci acuza e că a minimalizat amploarea pandemiei, nu că a umflat-o din pix. Dar apare exact aceeași situație ca la noi, când useristul Vlad Voiculescu i-a acuzat pe foștii colegi de coaliție liberali că raportează eronat decesele în Ministerul Sănătății.

Sau cu ieșirea publică a lui Octavian Jurma – alt pandemist fanatic de la noi, care acuză că guvernanții români mută mii de morți între valuri. Respectiv, pentru a ascunde existența unui val în timpul alegerilor, și pentru a stinge ca prin farmec valul actual, după un discurs al lui Klaus Iohannis. Puteți citi articolul cu argumentația lui:

Deocamdată așa se prezintă tabloul: avem pandemiști la putere și ultra-pandemiști, care se desprind din rândurile lor pentru a arunca acuze. Dar pe fond rămâne gravitatea că e cu putință să faci mii de victime să apară sau să dispară în statiticile oficiale. Deocamdată puterea nu s-a rotit. La New York conduc tot „democrații” (partid pe care îl susține și ziarul citat). La București conduc tot liberalii (chit că își vor schimba sau nu partenerul, din USR în PSD). Când va fi o schimbare de macaz, am putea să aflăm și despre cum s-a făcut măsluirea cifrelor în sus, nu doar în jos.

De notat încă un aspect important. La New York, în acel prim val, care e suspectat acum, a activat și Heather Papowitz. Care ne-a fost trimisă de către OMS să ne fie un fel de guvernatoare peste colonie. Cum prezentam în articolul:

Ironic, fostul guvernator Andrew Cuomo a fost nevoit să renunțe la postul de guvernator nu pentru acuzele de crimă în rândul bătrânilor de la azil. Ci pentru acuze de hărțuire sexuală a unor angajate.

La New York au murit cei mai mulți americani trecuți în dreptul covid în primul val. Guvernatorul Cuomo a ales varianta carantinei dure și a insistat pe folosirea ventilatoarelor în terapia gripei Covid. De cealaltă parte, președintele Donald Trump l-a acuzat la acea dată că i-a pus la dispoziție mii de paturi, care stau nefolosite. Într-un apel public, Cuomo cerea 30.000 de ventilatoare:

 

Cu timpul, dezastrul produs de aceste aparate începea să se afle. Întâi, rapoarte care constatau că 88% din cei puși la ventilator în New York mureau. Apoi statistica ajungea și în presa pro-pandemistă, cum ar fi Washington Post (care aparține patronului Amazon, Jeff Bezos). Și acesta constat tot o rată a supraviețuirii de 12%.

 

Cine dorește să afle și altă versiune decât cea ultra-pandemistă, despre ce s-a întâmplat la New York, poate să asculte acest interviu. E cam lung și netradus. Dar e dat de o asistentă, care a lucrat în prima linie atât la New York cât și în Florida, în primul val de pandemie. Desigur, e doar o depoziție, și nu poți verifica dacă spune adevărul sau nu. Dar mărturia ei coincide izbitor cu ce aveam să află ulterior de la supraviețuitori ai spitalelor românești de Covid. Asistenta Erin Marie Oslewski vorbea încă din iunie 2020 despre tratamentele total eronate date celor spitalizați pentru covid. Tratamente de care a devenit rapid conștientă că erau de natură să îi omoare cu zile.

Îm timpul primului va, New York a raportat cea mai mare rată a infectărilor din orice stat american. Pentru a fi depășit tot de un stat stângist, în care masca a fost impusă: California. 

Citiți și:

Victor Grigore

evadare.ro
November 20th, 2021
Mai multe despre: Externe

Scriu mult mai des pe Facebook: Reacțiunea.
#Facebook | #război | #pandemie | #economie | #globalism | #Spengler | #presa | #demografie | #comunism | #marea resetare | #nationalism | #cărți | #transumanism | #filme documentare | #politică | #geopolitică | #spiritualitate | #muzica | contact