Ghiduri pentru înțelegerea mai în profunzime a Marii Resetări

Europa vaccinată a devenit epicentrul pandemiei și al milităriei

OMS anunță că „Europa a devenit centrul pandemiei”, fiind singura regiune care are o rată în creștere a deceselor. Miercuri, continentul a bătut recordul, cu peste 310.000 de cazuri noi într-o singură zi. Continentul oferă acum 60% din cazurile noi ale planetei. Ce se ascunde în fața acestui val, mai mare decât înainte de vaccinare? Eșecul total al campaniei de vaccinare în masă sau doar coregrafia bine regizată a unei noi etape a marii tranziții?

Președinții și premierii țărilor de pe continent ies în perfectă sincronizare la televizor și anunță noi restricții. Fiecare după curaj și ambiție, dar toți citind din același manual de reguli ale resetării. Că țara e mai puțin sau chiar complet vaccinată nu pare să aibă mare importanță în baletul sincron al politicienilor scoși la înaintare. Dau vina pe Delta, dar care a devenit tulpina dominantă, dar vaccinul se face tot pentru versiunea inițială.

De pildă, Gibraltarul a atins neverosimila rată de 139% vaccinare (grație turiștilor, care folosesc aeroportul și locuitorilor nerezidenți). Totuși a anunțat că interzice sărbătorirea Crăciunului.

Tot ultra-vaccinată e și Irlanda. Din populația peste 12 ani, aproape 90% sunt vaccinați. Și totuși a impus carantină nocturnă pentru toți. Dar, supriză, la ATI, sunt 50% vaccinați. (Desigur, CNN a preferat să o formuleze invers. Dar unde e avantajul serului, care promitea „doar forme ușoare”?)

Nu am putea ghici care sunt țările cele mai vaccinate, dacă privim centralizatorul realizat în baza datelor grupului din cadrul Universității Oxford, care operează site-ul World of Data. (grafic Daily Mail)

 

Avem, așadar, cazuri la milionul de locuitori:

Daily Mail remarcă discrepanța între liderul clasamentului, cu peste 1300, Austria, și „neprevăzătoarea” Suedie, care nu a avut carantină obligatorie și mască, dar are doar 82 de cazuri la milion.

Așadar, de azi, Austria devine Australia Europei, noul lagăr de concentrare pentru acceptarea abonării la vaccin. S-a instituit întâi carantina de tip Apartheid, doar pentru nevaccinați. Apoi vaccinaților li s-a luat privilegiul. Stau și ei la carceră ca să fie întărâtați împotriva colegilor și vecinilor nesupuși. (Pentru că acesta e mesajul: nu politicienii demenți vă chinuiesc, ci semenii voștri, „neprevăzători”.) Care au zilele numărate: de la 1 februarie sunt amenințați cu vaccinarea forțată. Prima țară din lume care dictează fără ocol o asemenea măsură.

Prin comparație, Suedia pare cea mai câștigată. Stă excelent comparativ în privința cazurilor, nu li s-a distrus economia cu închideri de afaceri, nici psihicul cu masca obligatorie. Urmarea: are cea mai mică rată de infectare din Europa de Vest.

Dar nu vă grăbiți să îi invidiați. Singurul motiv pentru care au fost cruțați anul trecut e că au fost dinainte învățați să fie supuși. Au fost demult zdrobiți cu bomba demografică a multiculturalismului, îndoctrinați cu socialism și eco-marxism. Ei aderă din convingere la noul regim mondial. Și iată că și Suedia va adopta pașaportul de vaccinat. De la 1 decembrie va trebui să dovedești că ești dublu vaccinat pentru a intra în diverse incinte. Ușor, fără gălăgie, intră și ei în cadența noului marș al progresului.

Ca idee, atunci când testează de Covid, Suedia solicită deja numărul bancar al persoanei, un fel de CNP, pe care îl ai în relația cu banca. Deci sunt perfect pregătiți pentru tranziția de la adevernița de vaccinat la portofelul electronic cu scor social. Deja sunt vaccinați complet 67% din suedezi.

Și dacă vă întrebați cum s-a făcut intrare în cadență a țărilor îmbătrânitului continent… rețeta noastră secretă are 3 litere: PCR.

Săptămâna trecută, Suedia nu i-a testat deloc pe vaccinați, dar îi va băga din nou în ruleta bețișorului în nas de săptămâna viitoare. În schimb, Marea Britanie face de 12 ori mai multe teste decât Suedia, la mia de locuitori.

Anglia, care a deschis campania de vaccinare pe bătrânul continent, și i-a fost multe luni fruntașă, a ajuns să dețină medalia de argint pe glob la cazuri de Covid. Mai mult, ca urmare a restricțiilor și incertitudinii, a reușit să își prăbușească și turismul la jumătate.

Europa, printre cele mai vaccinate regiuni

(doze administrate la 100 de locuitori, grafic CNN)

Germania apelează și ea la pornografia fricii – anunță că nu mai are locuri în faimoasele spitale și trimite bolnavi peste graniță. Ocazie numai bună să anunțe vaccinarea obligatorie a doctorilor (care se pare nu pot fi convinși altfel de utilitatea vaccinului sau poate de ”existența virusului”. Cum spune propaganda: nu cred în Covid.)

Grecia vine cu o măsură bizară și originală: „rechiziționarea serviciilor doctorilor din alte regiuni”. Un fel elegant de a spune muncă forțată. În vremuri de război se rechiziționau bicicletele. 

O noapte totalitară se așterne peste Europa, cu piesele de puzzle așezate una câte una.

Victor Grigore

evadare.ro
November 19th, 2021
Mai multe despre: Externe

Scriu mult mai des pe Facebook: Reacțiunea.
#Facebook | #război | #pandemie | #economie | #globalism | #Spengler | #presa | #demografie | #comunism | #marea resetare | #nationalism | #cărți | #transumanism | #filme documentare | #politică | #geopolitică | #spiritualitate | #muzica | contact