evadare.ro

Cele mai vandute multifunctionale

Potrivit datelor Infosource, Konica Minolta si-a mentinut si in 2006 locul de lider pe piata echipamentelor multifunctionale laser color destinate companiilor (cu o viteza de printare mai mare de 8 pagini pe minut). In anul trecut, consolidarea pozitiei de lider european s-a facut printr-o crestere cu 67% a volumului vanzarilor comparativ cu anul anterior. In Romania, firma a reusit chiar sa dubleze numarul de echipamente multifunctionale color comercializate.


Pentru a sustine aceasta crestere, Konica Minolta a lansat o serie completa de echipamente color, sub brandul bizhub, care a impresionat prin accesibilitate, calitate, productivitate, cost redus de intretinere si nu in ultimul rand prin nivelul ridicat de securitate.

Echipamentele care au cucerit piata europeana sunt: bizhub C250 si bizhub C252 (pe segmentul 13-29 pag/min) si bizhub C450 (pe segmentul 30-49 pag/min).

De asemenea, Konica Minolta a cucerit piata vest-europeana si cu echipamentele multifunctionale laser monocrom cu echipamentele bizhub 250 si bizhub 600.

(articol publicat in revista LAPTOP, mai 2007)

evadare.ro
June 24th, 2008
Mai multe despre: Articole Publicate

Scriu mult mai des pe Facebook: Reacțiunea.