Ghiduri pentru înțelegerea mai în profunzime a Marii Resetări

Arhiepiscopul Vigano revine cu un apel către Donald Trump: E ceasul al 12-lea!

După mesajul public, adresat zilele trecute lumii creștine, în care avertiza cu privire la pericolul capturării Bisericii Catolice de către forțele întunericului, arhiepiscopul Vigano îi scrie președintelui SUA, Donald Trump.

Redăm mai jos apelul integral, în format video și scris, precum și cele mai importante pasaje, traduse în limba română. Să sperăm că și în ierarhia Bisericii noastre Ortodoxe se vor ridica voci, care să rostească atât de răspicat adevărul despre criza pe care o trăim.

 

 

Domnule Președinte,
Permiteți-mi să mă adresez dumneavoastră în acest ceas, în care soarta întregii lumi e amenințată de o conspirației globală împotriva lui Dumnezeu și a umanității. Vă scriu ca arhiepiscop și urmaș al Apostolilor, ca fost Nunțiu Apostolic în Statele Unite. Vă scriu în din cauza tăcerii autorităților civile și religioase. Vă rog să acceptați „vocea celui care strigă în pustiu” (Ioan 1:23).

După cum v-am scris și în epistola din iunie, acest moment istoric ne arată forțele Răului aliniate într-o bătălie fără cruțare împotriva forțelor lui Dumnezeu; forțele Răului, care par puternice și organizate, se opun fiilor Luminii, care sunt dezorientate și dezorganizate, abandonate de conducătorii lor lumești și spirituali.

Zilnic vedem atacuri înmulțindu-se, ale celor care vor să distrugă însăși baza societății: familia naturală, respectul pentru viața umană, iubirea de țară, libertatea în educație și afaceri. Vedem șefi de stat și lideri religioși plecându-se în fața acestei sinucideri a culturii Occidentale și a sufletului ei creștin, în timp ce drepturile fundamentale ale cetățenilor și credincioșilor sunt negate în numele urgenței sanitare, care se dezvălui drept instrument în instaurarea unei tiranii inumane și fără chip.

Un plan global, numit Marea Resetare, e în desfășurare. Arhitectul ei e o elită globală, care vrea să supună umanitatea, impunând măsuri coercitive, prin care să limiteze drastic libertatea individuală pentru întreaga populație. În mai multe țări, acest plan a fost deja aprobat și finanțat; în altele, e abia în stadiu incipient. În spatele liderilor mondiali, care sunt complici și executori ai acestui proiect infernal, sunt personaje fără scrupule, care finanțează Forumul Economic Mondial și Event 201.

Scopul acestei Mari Resetări e impunerea unei dictaturi medicale, țintind măsuri liberticide, ascunse în spatele unor propuneri tentante, precum venitul universal și ștergerea datoriilor individuale. Prețul acestor concesii de la Fondul Monetar Internațional va fi renunțarea la proprietatea privată și aderarea la un program de vaccinare împotriva Covid-19 și Covid-21, promovat de Bill Gates, cu colaborarea principalelro grupuri farmaceutice. Dincolo de enormul interes economic, care motivează Marea Resetare, impunerea vaccinării obligatorii va fi însoțită de cerința unui pașaport de sănătate și a unui act de identitate digitală, cu urmarea supravegherii contactelor populației din întreaga lume. Cei care nu vor accepta aceste măsuri, vor fi duși în lagăre de detenție sau arest la domiciliu, iar bunurile le vor fi confiscate.

Domnule Președinte, îmi imaginez că sunteți deja informat că în unele țări Marea Resetare va fi activată între sfârșitul acestui an și primul trimestru din 2021. În acest scop, noi măsuri de carantină sunt planificate, care vor fi justificate printr-un al doilea și al treilea val de pandemie. (…) În intențile arhitecților său, această criză va servi să facă ireversibilă trecerea națiunilor la starea dinainte, dând lovitura finală lumii, a cărei existență și memorie vor să o șteargă. (…)

Cum este clar acum, cel care ocupă Scaunul lui Petru și-a trădat rolul de la bun început, pentru a apăra și a promova ideologia globalistă, susținând agenda „bisericii paralele”, care l-a ales din rândurile ei.

Domnule Președinte, ați afirmat limpede că vreți să apărați națiunea – „o națiune sub (pavăza lui) Dumnezeu” – libertățile fundamentale și valorile nenegociabile, care sunt negate și atacate astăzi. Dumneavoastră, dragă dle Președinte, sunteți „cel ce se opune” statului paralel, asaltului final dat de copiii întunericului. (…)

Și totuși, în această imagine sumbră, în aparentul asalt de neoprit al „Inamicului Invizibil”, apare o speranță. Adversarul nu știe să iubească și nu înțelege că nu e destul să asiguri un venit universal sau să anulezi ipotecile, pentru a convinge oamenii să fie însemnați ca vitele. Acest popor, care a îndurat prea mult abuzurile puterii tiranice, redescoperă că are un suflet. (…) începe să înțeleagă valoarea familiei și a legăturilor sociale, culturale, care unesc oamenii onești. Această Mare Resetare e sortită eșecului, pentru că planificatorii ei nu înțeleg că mai sunt oameni gata să iasă în stradă pentru a-și apăra drepturile, pentru a-i proteja pe cei dragi, pentru a da un viitor copiilor și nepoților.

Proiectul nivelator globalist e inuman și se va nărui jalnic în fața curajului copiilor Luminii. Dușmanul are diavolul de partea sa, pe cel care nu știe decât să urască. Dar de partea noastră, Îl avem pe Dumnezeu, cel Atotputernic, Domnul oștirilor și pe Sfânta Fecioară, care „va zdrobi capul Șarpelui.”

„Dacă Domnul este cu noi, cine poate fi împotriva noastră?” (Romani 8:31)

Victor Grigore

evadare.ro
October 30th, 2020
Mai multe despre: Spiritualitate

Scriu mult mai des pe Facebook: Reacțiunea.
#Facebook | #război | #pandemie | #economie | #globalism | #Spengler | #presa | #demografie | #comunism | #marea resetare | #nationalism | #cărți | #transumanism | #filme documentare | #politică | #geopolitică | #spiritualitate | #muzica | contact