Ghiduri pentru înțelegerea mai în profunzime a Marii Resetări

Un personaj discret, implicat în pandemie, prieten cu Bill Gates și Jeffrey Epstein

Nathan Wolfe e un star al lumii științifice. A primit până acum peste 40 de milioane de dolari ca fonduri pentru proiecte de cercetare. Donatorii sunt diverși, de la Ministerul Apărării al SUA, la Google, Fundația Bill și Melinda Gates, National Geographic. A fost prezentat la conferințele Ted, în top 100 al revistei Rolling Stones, a beneficiat de burse Fulbright, a fost lăudat de Time și New York Times. E și între „tinerii lideri globali” ai Forumului Economic de la Davos, condus de Klaus Schwab.

Nathan Wolfe e consilier al DARPA – departamentul de cercetări avansate al Pentagonului, creator al internetului, între altele.

Wolfe a colaborat cu Eco Health Alliance, ONG-ul care a finanțat activități de cercetare virală în China, de unde s-a retras după ce a fost suspectat că e la originea unei posibile scăpări din laborator a virusului. Președintele Eco Health Alliance e Peter Daszak. Vicepreședinte e un anume Jonathan Epstein (nu se cunoaște dacă există vreo legătură de rudenie sau e coincidență de nume). Eco Health a folosit granturi acordate de statul american, prin decizia doctorului Anthony Fauci, care i-au permis să facă acele cercetări de virusologie în afara granițelor. Din 2014, laboratoarele în cauză cercetează evoluția coronavirusului și posibilele lui mutații.

Într-un interviu la CNN din 2008 și într-o carte proprie din 2011, Nathan Wolfe a tras semnale de alarmă că omenirea nu e pregătită pentru o pandemie. Genul de profeție, care s-a adeverit un deceniu mai târziu.

Coperta cărții sale, în ediția din 2012 are fotografia unei măști chirurgicale, care va deveni simbolul restricțiilor din anul 2020 încolo. Cartea se intitulează „Furtuna virală. Zorii unei noi ere pandemice”.

 

Dintr-o excelentă prezentare video, pe care o atașez la final, aflăm că în prefața cărții, Wolfe mulțumește mai multor persoane pentru ajutor, între care lui Jeffrey Epstein.

În 2013, Wolfe îl trimite la laboratorul din Wuhan pe adjunctul său, doctorul Joseph Fair, acolo unde s-au făcut cercetări pe lilieci.

În 2017, Nathan Wolfe creează firma Matbiota, care e aleasă de In-Q-Tel să furnizeze servicii de studierea epidemiilor. In-Q-Tel e o firmă creată de CIA pentru a avea acces la tehnologii de ultimă oră de pe piață. La originile acestui neobișnuit consorțiu s-au aflat Ruth David, fost șef al CIA și Norm Augustine, fost director al Lockheed Martin (unul din cei mai mari producători de armament din lume, livrând de la avioane de vânătoare F35 la avioane de bombardament Hercules și sisteme de rachete).

Într-o poză faimoasă, făcută la vila lui Epstein în 2011, preluată și de New York Times, vedem următoarele personaje, de la stânga la dreapta:

James Stanley, director al băncii JP Morgan, Larry Summers, fost șef al Trezoreriei SUA, Jeffrey Epstein (cel în blugi), Bill Gates, fondatorul Microsoft și Boris Nikolic.

Acesta din urmă era consilier al fundației Bill și Melinda Gates și ulterior executor testamentar al „sinucisului” Jeffrey Epstein. Boris Nikolic apare și în lista de persoane cărora Nathan Wolfe le mulțumea în cartea lui despre pandemie din 2012. Același Nikolic e co-fondator al unei fundații cu Robert Samuel Langer, unul dintre creatorii Moderna. Wikipedia susține că Langer, absolvent de MIT, e cel mai citat inginer din istorie și al treilea cel mai citat autor din toate timpurile, deci are o influență uimitoare în lumea științifică.

Fundația susținută de Nikolic și Langer a pornit cu finanțare de la „Fundația Bill și Melinda Gates”, după cum se arată pe propriul site. Și are între obiective creșterea ratei de adoptare a vaccinurilor.

Jeffrey Epstein a fost promovat de directorul marelui fond de investiții Bear Stearns, Alan Greenberg. Apoi devine consilierul în afaceri și omul de încredere al lui Leslie Wexner, conducătorul brandului de modă Victoria’s Secret. Firma de lenjerie intimă e faimoasă pentru că angajează pentru prezentări cele mai bine cotate top modele, printre cele mai frumoase femei de pe glob.

(Nathan Wolfe și Ghislaine Maxwell, partenera lui Jeffrey Epstein, condamnată pentru proxenetism cu minore)

Victor Grigore

evadare.ro
June 27th, 2022
Mai multe despre: Politica

Scriu mult mai des pe Facebook: Reacțiunea.
#Facebook | #război | #pandemie | #economie | #globalism | #Spengler | #presa | #demografie | #comunism | #marea resetare | #nationalism | #cărți | #transumanism | #filme documentare | #politică | #geopolitică | #spiritualitate | #muzica | contact