Ghiduri pentru înțelegerea mai în profunzime a Marii Resetări

Testele de anticorpi, între știință și pistă falsă

Atenție: testele de orice fel și masca încalcă prezumpția de nevinovăție! Ele răstoarnă un principiu fundamental de drept și fac din omul sănătos un bolnav încă neprins, dator să dovedească altora sau autorităților că nu e bolnav și nu-și omoară concetățenii.

Zilele trecute, Aurelian Popa l-a acostat pe Dan Barna și i-a cerut socoteală de ce testele de anticorpi nu sunt luate în considerație. 

Filmarea o puteți vedea pe Facebook.

Face bine Aurelian că se implică și că îi confruntă pe nemernici. Ca de obicei, a avut vorbele la el. Totuși, insist că testele de orice fel sunt o pistă înșelătoare. Ele dau pseudo-alternativa, care îi permite gușterului de la USR să mintă grosolan că „vaccinarea nu e obligatorie nici cu certificat, că ai opțiunea să te testezi”.

Spun asta deși am semnalat dubla măsură cu care „experții” și politrucii resping un tip de test (cel de anticorpi), pentru că îi scoate de sub șantajul vaccinării pe cei trecuți prin boală. Dar doar temporar. Sigur că sunt ipocriți, necinstiți și nemernici să facă asta. E vorba de multe milioane de români, care științific vorbind n-au nicio nevoie să se vaccineze.

Dar să presupunem că li se admite cerința să ia „pașaportul libertății” cu testul de antiorpi. Ar rezulta a doua categorie de discriminați. Ar fi privilegiați față de cei cu sistem imunitar suficient de bun nici să nu contacteze boala.

În plus, rămâne întrebarea: ce testează!?

Am scris anterior un articol mai lung intitulat

În care dovedeam dubla măsură a propagandiștilor dictaturii în defavoarea testului de anticorpi, care nu le convine. Și împotriva căruia invocă motive rizibile, gen: se va putea falsifica hârtia de testat. Păi și hârtia de vaccinat nu e în aceeași situație? Sau în vaccin o să adăugați ceva scanabil?

E clar că e ceva absolut necinstit. Azi mi-a mai fost furnizată o dovadă fără echivoc, din partea unei vedete a propagandei de stat. Doctorul Adrian Marinescu. Sigur îl știți: tinerel, prezentabil, face un fel de cuplu de ciocli cu Beatrice Mahler, în buclă pe toate televiziunile. Întrebat de Hotnews de ce nu-s bune testele de anticorpi, doctorașul Marinescu scapă porumbelul. Nu-s bune că nu se mai vaccinează lumea! Deci asta era: nu se mai face planul la certificate și vânzări. Iată-l în toată splendoarea aroganței lui:

Parcă știința era pe dovezi. Nu pe ce ne convine să demonstrăm cu ajutorul unui expermient sau test.

Dar revin la afirmația inițială. Deși e limpede că testul de anticorpi nu le convine deloc abuzatorilor, el are și potențialul unei capcane.

Avem așadar o gradație: cel mai prost dintre toate e testul rapid, cu salivă. Genul din care FDA tocmai a retras 2,2 milioane de bucăți de pe piața din America. Genul de test cu care se va umfla un nou val de pandemie la noi, după achiziția a 9 milioane de bucăți doar pentru școlile din România. Teste distribuite de savanții Cătălin Botezatu, Sile și Nuțu Cămătaru, în toată România Normală și Educată. (Care are în frunte un cuplu de profesori: Carmen și Klaus.) Genul de test cu 50% rată de eșec. Fix cât are statistic aruncatul unei monede în aer de mai multe ori! Asta în comparație cu testul PCR! :))

Puțin mai puțin prost decât testul rapid, ar fi testul RT-PCR. Care e o altă pocnitoare, despre care chiar creatorul multiplicării prin polimerază în lanț a spus că nu poate fi folosit la diagnosticat boli. Că obții orice cauți, la suficiente multiplicări. Cine nu s-a lămurit nici la doi ani după că testul PCR e temelia pandemiei, că el ne ține legați de mâini și de picioare, n-am ce-i face. Marja lui de eroare nici nu poate fi estimată atâta timp cât laboratoarele nu divulgă câte cicluri de multiplicare folosesc.

În fine, cel mai sus pe podium ar fi testele de anticorpi. Care sunt bune chiar și pentru propaganda vaccinului, când e vorba să le ofere un argument ce bun e vaccinul. Iată: Medlife iese cu un articol în care se laudă că 80% din vaccinați au protecție la 6 luni după vaccin. După, nu mai au, că așa-i la abonament. Ideea e că instrumentul li se pare OK, dar nu și când vrei să-l invoci ca să refuzi vaccinul.

OK, văd necinstea asta din partea propagandei. Dar întreb din nou: să testezi ce!? Că la toate trei ajungem la aceeași problemă. Căutăm un instrument, care să ne arate că suntem bolnavi când suntem sănătoși sau sănătoși, când alții ne suspectează că suntem bolnavi. Ori că riscăm să fim îmbolnăviți. E un balamuc în sine, posibil doar în „noua normalitate”. Și pentru că acceptăm să intrăm în această poveste și să spunem că împăratul are haine frumoase sau, sunt cam rupte dar nu-i chiar în curul gol, din cauza asta povestea (care-i coșmar) nu se mai termină!

De-asta am și ajuns să purtăm o cârpă pe gură pe stradă: că se presupune că avem o boală, de care nu știm, și o dăm altora. Testele caută o secvență genetică din presupusul virus (nu intru acum în problema dacă a fost izolat măcar). Sau dovezi că am fost vizitați de aceeași înșiruire de molecule prezumptiv patogene. Indivizii ăștia, care ne stăpânesc (că nu ne conduc), pot inventa n teste. Cu antigen, cu polimerază, curgere laterală, laser, fisiune nucleară, cu termometrul paznicului de la magazin. Pe care le pot manipula în fel și chip, de la o etapă la alta. Ai control asupra reactivilor folosiți în testele respective!? Ai control asupra interpretării rezultatelor!? N-ai.

Întoarcerea la bunul simț va fi atunci când vor avea un test care coincinde sută la sută cu simptomele. Aceea e singur probă a verității. E bolnav „pozitivul”? Suferă de ceva cel care nu are anticorpi? față de cel care are… Până atunci, ne băgăm gâtul în laț și acceptăm false discuții, de genul „pe banii cui să se facă testele”. E ca și cum ai accepta să fii violată și ai dezbate cine să plătească pensia alimentară!

Victor Grigore

evadare.ro
November 13th, 2021
Mai multe despre: Politica

Scriu mult mai des pe Facebook: Reacțiunea.
#Facebook | #război | #pandemie | #economie | #globalism | #Spengler | #presa | #demografie | #comunism | #marea resetare | #nationalism | #cărți | #transumanism | #filme documentare | #politică | #geopolitică | #spiritualitate | #muzica | contact