Ghiduri pentru înțelegerea mai în profunzime a Marii Resetări

Singurul test pe care nu-l vor Gheorghiță și Arafat

Testul de anticorpi e singurul care e refuzat de Arafat, de Valeriu Gheorghiță și restul autorităților. De ce așa opoziție la „știință”? ne-am putea întreba. Doar au fost acceptate imediat ce au apărut testele cu flux lateral, testele RT-PCR, testele rapide… Chiar a devenit o dogmă că aceste teste trebuie puse deasupra observației directe, a ochilor noștri și termometrului, declarând bolnav pe cine zice noul test că e bolnav. De ce nu-i bun testul de anticorpi?

Nu e bun pentru că nu e standardizat și rezultatele lui diferă de la un laborator la altul – spune Valeriu Gheorghiță. Argument rezonabil în alte vremuri. Dar nici testul RT-PCR nu e standardizat în vreun fel. La un laborator, ciclul de multiplicări poate fi reglat la 20, la alt laborator, la 40. Sau în anotimpul de vară la 20 și toamna la 60, creând valuri când e nevoie. Niciun laborator nu îți divulgă numărul de multiplicări folosite în testul pe care îl plătești. Asta ar explica de ce nu doar o persoană are rezultate diferite, dar chiar un grup întreg – cum a fost lotul echipei CFR Cluj, care a fost declarat pozitiv la o testare și negativ a doua zi.

Raed Arafat vine și cu un alt argument, de data asta mai conspiraționist. Anume: testele de anticorpi nu trebuie luate în considerare pentru că pot fi măsluite. Bine, dar un asemenea argument e valabil și pentru celelalte! De ce nu dăm credit „savanților”, „medicilor” în cazul testelor de anticorpi, îi prezumăm infractori, dar punem toată încrederea în diagnosticele de pozitiv prin celelalte teste?

„Știm acest lucru, dar testul de anticorpi nu se ia în considerare. Toată lumea va avea anticorpi. Dacă noi am fost în stare să vaccinăm la chiuvetă, vă asigur că dacă te duci undeva, vei obține hârtia că ai anticorpi”.

Deci pericolul ar fi să iasă prea mulți negativ și prea puțini pozitiv. Nu se mai face planul. În schimb hârtia de vaccinat e socotită nefalsificabilă ca un tablou de Rembrandt. Oare de ce? Pentru că în viitor nanotehnologia adăugată vaccinului va permite scanarea brațului injectat și garanția că e „sub tratamentul genetic”?

Întrebat dacă există temerea că vor fi obținute teste de anticorpi false, Arafat a răspuns: „Fără nicio discuție. Așa cum s-au obținut certificate de vaccinare false. Cunoașteți povestea tânărului de la Sibiu care a recunoscut, din păcate înainte să decedeze, că are certificat de vaccinare fals”. 

Așadar, ca să ne convingă să stăm departe de testele pentru anticorpi, Raed Arafat recurge la faimoasa poveste a tânărului din Sibiu. Vă amintiți câtă vâlvă a făcut cazul, da? Un tânăr din Sibiu și-a făcut rost de certificat fals de vaccinare, după care a ajuns pe patul de spital. Și cu limbă de moarte a mărturisit reprobabila faptă asistentelor, care încercau să îi salveze viața. Cine o face ca el, ca el să pățească…. e concluzia pe care G4 media (Tapalagă) te împinge să o tragi.

Doar că, stupoare. Câteva zile mai târziu, publicația locală Turnul Sfatului demonstreză că tânărul din Sibiu, care a făcut vâlvă în presa de la București, nu exista. Atenție: nu că a fost internat și n-a murit. N-a existat deloc, e o poveste total inventată. Așadar, Raed Arafat s-a folosit de o minciună gogonată, doar ca să demonstreze că se falsifică adeverințele de vaccinat și, din cauza asta, trebuie neapărat să respingem testele de anticorpi.

Atunci care e problema reală cu testele de anticorpi? Scapă porumbelul Valeriu Gheorghiță, care le declară de-a dreptul irelevante. Adică nu că e măsluită hârtia cu rezultatul, ar fi irelevante ele în sine, din cauza nestandardizării. Dar care-i baiul, de fapt?

Valeriu Gheorghiță spune că nu procedează corect oamenii care își fac testul de anticorpi în urma trecerii prin boală sau în urma vaccinării, pentru a determina dacă își mai fac a treia doză.

Deci asta era! Că omul nu își mai face doza a treia pentru că e „imunizat” de primele două. „Complet vaccinat” – cum ni s-a repetat o jumătate de an. Dar acum Gheorghiță are de vândut și a treia doză, pentru că schema completă va include 3 doze, cu „întăritor” la fiecare 6 luni. Așadar, 4 doze pe an! Ați mai auzit de vaccin anti-gripal sau de vaccin în general, care să impună minim 4 injecție în fiecare an!? Mai are omul respectiv sistem imunitar propriu, dacă îl faci dependent de atât de multe injecții? Și cine spune că „știința” nu va evolua din nou, arătând că trebuie repetate ambele doze la 6 luni? Rezultând 2 doze în ianuarie, 2 în iulie și 2 în decembrie, apoi încă două vara viitoare și tot așa…. Altfel cum să fie consumate cele 120 de milioane de doze comandate de Florin Cîțu!?

Dar aici e o problemă mai gravă decât cea legată de numărul de doze și frecvența lor. Să zicem că asta ar fi măsura ineficienței vaccinului, care se dovedește mai slab de la lună la lună. Deci trebuie întărit. Problema cea mare e că autoritățile caută să impună vaccinarea obligatorie a întregii populații, negând imunitatea naturală, dobândită în urma trecerii prin boală. Pe care ar contracara-o genul ăsta de test. Și aici Valeriu Gheorghiță intră în conflict direct cu știința însăși. Se dovedește mai mult militar (executant de ordine) decât doctor. Pentru că datele științifice au demonstrat superioritatea imunității naturale în fața celei dobândite prin vaccin.

Iată, așadar, acest studiu efectuat în Israel – țara experimentului Pfizer – citat de Imunomedica. Studiul constată că imunitatea naturală e de 27 de ori superioară celei obținute în urma vaccinării. Dacă așa stau lucrurile, și covidul e într-adevăr molima ucigași pe care o descriu televiziunile, atunci obstinația cu care Gheorghiță și Arafat insistă ca oamenii să urmeze o formă de 27 de ori mai proastă de imunizare, e o decizie criminală. Ea convine doar intereselor comerciale ale corporațiilor multinaționale producătoare de vaccinuri. Dar e împotriva intereselor pacienților.

Tot cu ocazia acestui studiu zboară pe fereastră și toată justificarea pentru carantină, măști, ore de ieșit din casă. Pentru că oamenii tineri și sănătoși, pe care covidul s-a demonstrat că nu îi poate omorî fără ajutorul altor comorbidități, decât în cazuri rarisssime, n-ar avea altceva mai bun de făcut pentru societate și protecția celor vulnerabili, decât să ia boala, să treacă prin ea câteva zile, devenind apoi imuni, mult mai de folos decât vaccinații. E, de altfel, felul banal în care au fost traversate toate epidemiile de gripă de până acum.

Doar că „știința” pe care o slujește Valeriu Gheorghiță e una maleabilă după interese. Colonelul vaccinării ne anunță că la testul de anticorpi va fi reevaluat și baremul de la care se consideră protejat un om va fi mutat de la 85 de unități „undeva pe la 170”. Adică se va proceda exact cum s-a procedat cu schimbarea definițiilor OMS despre când e o pandemie (prin eliminarea numărului mare de decese înregistrate local) sau cu schimbarea definiției „imunității de turmă” (rescrisă încât să includă doar imunizarea prin vaccinare). Sau cum a fost modificată definiția din dicționar pentru cuvântul anti-vaccinist, încât să însemne „persoană care se opune reglementărilor privind vaccinarea obligatorie”.

testul, temelia plandemiei

Așa cum am spus în repetate rânduri, întreaga operațiune pandemică stă pe eșafodajul de minciuni al testelor. Fără teste și obsesia testării nu există pandemie. Pentru că nu mai avem noțiunea bizară de „asimptomatici” – oamenii perfect sănătoși din „vechea normalitate”. Dispare și necesitatea purtării măștii „de protecție” – care e semnul vizibil că ar exista o pandemie și semnul că ceilalți se supun, „cred” în versiunea oficială, se tem, deci trebuie să te supui și să te temi și tu. Măștile sunt semnul că oamenii din jurul tău nu mai sunt confrații tăi, vecinii, colegii, compatrioții tăi, ci potențiali inamici purtători de boli misterioase, care te pot îmbolnăvi și ucide fără să știe, pentru că respiră la un metru de tine! Dar fără noțiunea de „asimptomatic” asemenea idei ar fi la fel de absurde ca până în 2020. Și doar testele produc „asimptomatici”. Ele sunt falsa dovadă „științifică” pentru o atitudine paranoică de generalizare a ipohondriei.

Într-un articol plătit de MedLife pe Hotnews este înfierat testul rapid de salivă. Deci sursele oficiale ne spun că testul rapid dă șuturi în bară în jumătate din cazuri. Ratează 1 din 2. Asta înseamnă că dacă aliniezi persoanele de testat și dai cu banul – cap = pozitiv, pajură = negativ – vei avea exact aceeași precizie științifică. Asta se cheamă știință statistică, dar nu știință medicală. Și horoscopul poate avea precizie de 50% pentru că uneori berbecii chiar au noroc.

 

Doar că, încercând să facă reclamă testelor RT-PCR, pe care le vând ei, și să facă de râs concurența, cu testele rapide din farmacii, cei de la MedLife dau dintr-o minciună în alta. Ei susțin că standardul de aur pentru diagnosticarea covid ar fi testul PCR. Nimic mai fals. Acel test poate fi un standard de tinichea, dar nu de aur, pentru că are el însuși marja lui de eroare. Standard de aur nu poate fi decât ceva cert 100%. De pildă, pentru un test de sarcină, standardul de aur e apariția bebelușului în decurs de maxim 9 luni de la testul pozitiv. Dacă testul de sarcină ar avea marjă de eroare de 2% și testăm 200.000 de bărbați cu el, vom găsi 2.000 de bărbați gravizi.

În cazul testelor de boală, standard de aur nu poate fi decât boala însăși, manifestarea simptomelor specifice. Dacă le poți deosebi cu certitudine de ale uneia asemănătoare! Pentru că un test de pojar, care ar include și bolnavii de râie, n-ar fi tocmai unul de încredere. Ori, în cazul covidului, ne spune același inestimabil colonel Valeriu Gheorghiță că nu prea poți să îl deosebești de alte viroze și răceli. Să-i dăm cuvântul:

„Putem despărți foarte simplu alergiile de viroze. Alergiile, în general, evoluează cu senzație de ochi roșu, îți curge ochiul, îţi scurge nasul, avem senzație de mâncărime și strănut. În nici un caz nu apare febra, acesta este un element foarte important febra este absentă.” (…)
„În ceea ce privește virozele, aici este foarte greu din punct de vedere clinic să spunem că dacă tușești, te doare capul sau faci febră sigur e gripă, sau sigur este COVID-19 sau alte viroze care circulă în sezonul rece.
Orice răceală sau orice viroză respiratorie în plină pandemie de COVID-19, în condițiile în care avem o transmitere comunitară accelerată, prima suspiciune diagnostică este de COVID-19 și atunci avem nevoie de testare, fie cu test antigen, fie cu test PCR, ce avem la îndemână”

Pe scurt, savantul Gheorghiță poate deosebi după simptome viroza de alergie, dar nu prea distinge cu certitudine covidul de viroze. Și apelează la teste – ceea ce te duce într-un cerc vicios, pentru că testul nu distinge nici măcar între omul sănătos și omul bolnav, darămite între variantele vehiculate de presă: delta, epsilon, lambda, gripă, răceală, pneumonie, aviară, porcină…. Lucru curios, în acela articol, doctorul Gheorghiță includea în enumerare și testele rapide, de care ne zic cei de la MedLife că nu-s bune de nimic, și testele antigen – de care ne zice el însuși că nu sunt standardizate și sunt irelevante. Deci, când e să te declare bolnav de covid, sunt bune toate cele 3 teste, inclusiv cele de anticorpi. Dar când îți spun să nu mai faci a treia doză, sunt bune doar de aruncat.

Cuiul lui Pepelea rămâne diferența dintre omul bolnav și cel sănătos – cel care poate transmite și cel care nu poate transmite. Ori testele PCR (lăudate caraghios ca etalonul de aur) dau 85% rezultate pozitive la oameni fără simptome. Altfel spus, testele pică masiv la proba bunului simț: declară „cazuri” și „infectați” oameni sănătoși tun. În plus, comercial, ele sunt o găselniță de geniu pentru că îndeamnă milioane de oameni perfect sănătoși să cumpere noi teste pentru a le ghici dacă nu cumva sunt bolnavi. Genul de ipohondrie, care te-ar fi scos în șuturi de pe ușa spitalului, dacă veneai să deranjezi medicii pentru investigații inutile altă dată.

Imaginați-vă că producătorii ar reuși să convingă oamenii cu digestie normală că sunt costipați asimptomatic sau cufuriți asimptomatic. Cum ar exploda cererea de supozitoare și pastile pentru tranzitul intestinal și cum – în urma testării pozitive a 85% din planetă, am fi anunțați zilnic la televizor ce uriașă epidemie de constipație și diaree acută traversează planeta….

Nici nu mai trebuie să amintim lucrul de notorietate că însuși inventatorul testelor PCR a fost filmat spunând că ele sunt inutile pentru a diagnostica boli, pentru că poți obține orice vrei să demonstrezi prin multiplicarea unor molecule cu metoda polimerazei. Sau că pontiful pandemiei, doctorul Anthony Fauci, a fost și el filmat râzând de ideea tembelă că poți obține dovada unei boli prin multiplicarea în miliarde de molecule a unor fragmente genetice, despre care nu mai ai idee dacă provin de la un virus activ sau mort. Ca și cum ai dezgropa un os dintr-o labă de urs împăiat și ai decreta că urșii bântuie prin oraș. „La 37 de cicluri de multiplicare sunt doar nucleotide moarte…”

Victor Grigore

evadare.ro
October 11th, 2021
Mai multe despre: Stiinta si tehnica

Scriu mult mai des pe Facebook: Reacțiunea.
#Facebook | #război | #pandemie | #economie | #globalism | #Spengler | #presa | #demografie | #comunism | #marea resetare | #nationalism | #cărți | #transumanism | #filme documentare | #politică | #geopolitică | #spiritualitate | #muzica | contact