Ghiduri pentru înțelegerea mai în profunzime a Marii Resetări

Restricțiile oficiale comentate

Să analizăm restricțiile decise de junta democratică în uniformă de camuflaj. Aparent, varianta oficială, deși trăim într-o realitate post-constituțională și pot decide orice peste noapte. Sau să aflăm după o lună că n-au publicat nimic în Monitorul Oficial, că-i doar la televizor. În fine:
 
Orar de ieșit din casă 5-22. Toată populația execută arest la domiciliu 30% din viață. Momentan, acea treime e pe timpul nopții și doar o lună. Dar cine spune că nu poate fi schimbat programul? În baza cărei metodologii științifice s-a stabilită că pericolul crește fix la ora 22 și scade cu precizie la ora 4 și 59 de minute?
 
Cea mai distractivă parte e că pedeapsa asta cu pușcăria acasă e pentru toți. Păi să nu te simți ultimul prost tras pe sfoară ca vaccinat!? În baza cărui studiu a stabilit Arafat că vaccinul nu funcționează noaptea? Că te apără ziua, dar dacă te expui pe întuneric, mori…
 
Interzicerea activității economice între 21 și 5. V-am zis că orarul se poate schimba în orice moment!? Aceleași întrebări, plus: cum s-a determinat că intervalul 21-22 prezintă pericol suplimentar dacă faci activitatea pentru bani? E limpede încă un atac demolator la adresa oazei de independență reprezentată de antreprenoriat. Acum și o țintă mai precisă: să închidem non-stop-urile, să înghesuim oamenii în supermarket.
 
Această măsură a orarului singură arată reaua credință a satrapilor. E o concluzie ce putea fi trasă de anul trecut, când au pus orar de ieșire pensionarilor, aglomerându-i pe toți în două ore la cozi. E la mintea cocoșului că tocmai lungind programul ai fi dat posibilitatea ipohondrilor disperați de viață să evite contactul uman făcând cumpărăturile noaptea, ca liliecii.
 
– Reducere la 50% a capacității restaurantelor pe lângă orarul amintit. Clar, intenție samavolnică de stârpire a capitalului românesc, mai bine reprezentat în hotelărie și alimentație publică. Atac pe față, pe care aceștia îl ignoră de doi ani, când puțini s-au alăturat protestelor și au preferat dictonul „capul plecat, sabia nu-l taie”. Deci le-au luat 70% din piața potențială, prin excluderea nevaccinaților. Le-au luat 30% in cele 24 de ore. Și le iau 50% din clienții rămași în spațiul pe care-l au. Adică, dacă ai 8 mese într-o cofetărie, vinzi la 4. Dar nu ieși la mitinguri, că statul nu te împinge la faliment, te apără să nu răcești!
 
Interzicerea evenimentelor private: nunți, botezuri, zile de naștere, evenimente între colegi, parastase. Le-a luat și nișa asta de piață. Să vândă doar la clienții care vin să se îmbete singuri cuc. Acolo-i banul gros. La cătă supărare o să fie, nu-i exclus.
 
Dincolo de partea economică, măsura are și alte motivații de la sataniștii care ne conduc. E atac demografic calculat – multe familii nu se mai întemeiază, pentru că tinerii amână momentul, iar investiția e considerată imprevizibilă și riscantă. E un atac la tradiții, la normalitatea firii umane, la moralul colectiv, la fibra vie a societății. A, dacă era vorba de vreun ritual păgân ca Untold, se făcea o excepție.
 
Din nou, de remarcat: restricțiile sunt paușale. Adică și în acest caz, vaccinații au luat țeapă. Te-ai vaccinat că vrei să te însori toamna asta? Țeapă! Te-ai vaccinat că nu te poți lipsi de clubbing? Țeapă din nou. Stai și te întrebi: vaccinații sunt imuno-compromiși!? De ce trebuie să îi ferim de contactul cu alți oameni!? La ce-i bun vaccinul ăsta, dacă funcționează doar la tine în apartament sau într-o bulă de sticlă?
 
Telemuncă și 50% din forța de muncă – N-are rost să mă repet, efort de subminare a economiei naționale. Act de sabotaj cu efecte incalculabile nu doar material, ci în destine umane.
 
Meciuri fără spectatori. Iarăși un miracol aș științei. Vaccinul funcționează pentru 30 de sportivi profesioniști, filmați de televiziuni, dar nu funcționează dacă vrei să joci o miuță. Sau să bei o bere cu 30 de colegi. În Belarus, meciurile au fost mereu cu tribunele pline în ăștia 2 ani. Au rată de vaccinare 20%. N-au purtat mască. În ce fel ne-a ajutat că am făcut cu 50% mai multe vaccinuri decât ei și ne-am distrus economia sistematic de doi ani!?
 
Accesul doar pe bază de adeverință – o categorie foarte vastă, imposibil de precizat cât de întinsă, care instituie apartheidul medical, segregarea pe criterii de supunere la terapia genetică experimentală. Practic, te poți trezi și fără acces la depozitele bancare, dacă îți expiră cardul și banca nu te mai primește în sucursală să-l ridici sau să-ți retragi banii.
 
– Interzis în instituții publice locale și central, tot pe baza adeverinței de supus medical. De facto este declararea ca non-cetățeni a 70% din populația țării. E imposibil de precizat întinderea acestei măsuri și implicațiile ei. Vorbim de orice interacțiune imaginabilă cu statul: eliberare de buletine, certificate de naștere, pașapoarte, acte de cadastru, impozite și taxe locale (a căror neplată se poate solda cu confiscarea bunurilor), permise auto, inspecții periodice obligatorii, asigurări. O categorie în sine e accesul la instanțele de judecată: nu poți contesta măsurile în sine, o amendă, nu poți face recurs, nu te poți prezenta la procese în care ești inculpat. Devii un paria, un non-cetățean, o entitate biologică tolerată (și captivă) în interiorul granițelor.
 
Închiderea școlii – operă vastă de distrugere a noilor generații, începută acum 30 de ani și doar accelerată prin farsa școlii online, a școlii altfel sau a vacanței prelungite cu „recuperare” pe repede înainte vara sau în week-end.
 
– Botnița peste tot – afară, la „aer liber”, când ești singur, pe toată durata programului de muncă, pe toată durata programului de relaxare (cât ai voie să ieși din casă), în mijloace de transport. Din nou, o dovadă implicită că vaccinul nu funcționează. „Imunizații” sunt obligați să o poarte la fel ca „neimunizații”. Dar și cei trecuți prin boală – deci o negare a tuturor certitudinilor științifice privind imunizarea (observații în baza cărora a pornit însăși ideea de vaccin!)
 
De remarcat că susținătorii cei mai mari ai măștii obligatorii și ai carantinei sunt tocmai vaccinații. Singurii îngroziți că ar putea fi lăsați să aleagă dacă să o poarte sau nu. Singurii îngroziți că nu sunt protejați. Cei pe care nu-i oprea nimeni să stea închiși în casă 30 de zile sau mai mult, să poarte costume hazmat. Dar care insistă să sufere și capra vecinului, încât tot să luăm parte la maladia lor psihică.

Victor Grigore

evadare.ro
October 22nd, 2021
Mai multe despre: Politica

Scriu mult mai des pe Facebook: Reacțiunea.
#Facebook | #război | #pandemie | #economie | #globalism | #Spengler | #presa | #demografie | #comunism | #marea resetare | #nationalism | #cărți | #transumanism | #filme documentare | #politică | #geopolitică | #spiritualitate | #muzica | contact