Ghiduri pentru înțelegerea mai în profunzime a Marii Resetări
Cum poți ajuta această pagină să se dezvolte

Grozăvia îndoctrinării unei generații

De luni începe testarea în școli cu cele 9 milioane de teste intermediate de firmele clanului Cămătaru și ale lui Cătălin Botezatu. De două ori pe săptămână, luni și joi, toată clasa va fi încolonată pentru testare în văzul colegilor și ai profesoarei. Am căutat pe mai multe site-uri și nu scrie nicăieri dacă urmează să fie testați și copiii vaccinați. De la un punct încolo, presupun că se va introduce și această discriminare, ca metodă de „încurajare” a vaccinării și de creștere a statisticilor eficienței „superbului”.

Când am auzit lucrul ăsta mi s-a strivit inima. Nu știți dacă realizați grozăvia la nivel psihologic, lăsând vaccinul deoparte. Ce diabolic e acest plan de spălare pe creier a unor generații întregi. Nu exagerez dacă spun că le va marca copilăria, deja zdruncinată de „normalitatea” de a trăi cu botnița pe gură minim 6-8 ore pe zi. Cu obligația de a se supune unui ritual al ipocriziei, chiar și când înțeleg că e ridicol, fals și inutil.

Când eram mic, venea o asistentă planturoasă în halat alb pe nepusă masă la noi în clasă. Totul era sever și septic în persoana ei. Îmi inspira o frică irațională când o vedeam, așa cum unor copii le e frică de clowni, altora de câini. Uneori ne chema în cabinet să ne măsoare, cântărească, să ne inspecteze dantura. Alteori venea să ne facă vaccinuri. Alteori ne încolona și ne punea să ne ridicăm cămașa să vadă că n-avem râie sau pojar și tot ea ne căuta în păr să n-avem păduchi. La fel cum învățătoarea ne inspecta unghiile pe batistă. 

În clasa întâi, pe o colegă a găsit-o cu păduchi în păr. Toată clasa a scos un chiot de uimire, groază și scârbă. Fetița avea pielea albă, purta haine curate mereu și avea părinți normali. Dar din clipa aia toți copiii s-au ferit de ea. Nimeni nu stătea cu ea în bancă decât obligat. Și la careu îi ziceau să stea mai încolo. A trăit așa opt ani de zile, scoțând rar un sunet. Când am mai crescut și unora dintre noi le-a mai venit mintea la cap, era uneori băgată în seamă. Era așa uimită că trebuie să vorbească, încât vorbele nu-i veneau și răspundea zâmbind și dând din cap că da. N-am avut în viața mea păduchi, dar n-aveam coșmar mai mare decât când ne încolona asistenta mătăhăloasă. Dacă-mi găsește ceva!?

E clar că urmează o operațiune de dresaj în masă. Milioane de copii din această țară vor trăi spaima că vor fi „prinși” cu test pozitiv. Că vor fi arătați cu degetul ca un ciumat: uite, covidosu! Ce suspans. „Azi e ziua când ne testează” – e luni, e joi. Nici n-au voie să mănânce cu o oră înainte. Sau: l-a găsit pe Cutăriță, e clar că virusul există și mă poate ucide! Un test pocnitoare, cu 50% rată de eșec!! Iar dacă ești „prins” urmează RT-PCR, bățul înfipt în nas până la lacrimi pentru confirmare. Cine, în condițiile astea n-o să-și implore părinții să-l vaccineze!?

Ritualul testării lunea și joia va prelungi ritualul măștii, al dezinfectării compulsive. Va avea același rost simbolic ca scanarea cu termometrul la intrarea în magazin pentru adulți. Să îi obișnuiască cu scanarea codului QR, care arată că ai ITP-ul medical la zi.

Pe site-ul useriștilor G4Media am dat peste acest comentariu. Nu cred că-i ironic. Cineva a încercat să fie empatic. Până la jumătate i-a ieșit. Apoi a răbufnit bestia hrănită de presă de doi ani:

Nu sunt din generația snowflake. Dar măcar atâta pricep că pentru un copil o experiență banală de viață, trăită prima dată, poate fi o traumă. Între scopurile operațiunii e și să producă noua generație de Pawlik Moruzov, elevul – erou al literaturii staliniste, care își denunța părinții la KGB. Micii gardieni ai revoluției medicale. Șoimii patriei și Științei. Vigilenți cu părinții înapoiați, care nu poartă corect masca.

Ce se petrece acum e un colaps programat al civilizației umane. Nicicând în istorie copiii n-au fost folosiți ca scut uman, chipurile pentru pensionari, pentru grași, pentru fumători, pentru bolnavii țării. Nimeni din bătrâni și neputincioși nu a cerut asta!

De aici încolo mai e doar sacrificiul uman. Aruncarea prin tragere la sorți a câte unui bebeluș în flăcări sau în groapa cu seringi, ca să fie îmbunat Baal sau Zeul Științei. Sau ca să aflăm de la Zamolxe dacă vine valul 5.

Victor Grigore

evadare.ro
November 15th, 2021
Mai multe despre: Politica

Scriu mult mai des pe Facebook: Reacțiunea.
#Facebook | #război | #pandemie | #economie | #globalism | #Spengler | #presa | #demografie | #comunism | #marea resetare | #nationalism | #cărți | #transumanism | #filme documentare | #politică | #geopolitică | #spiritualitate | #muzica | contact