Ghiduri pentru înțelegerea mai în profunzime a Marii Resetări
Cum poți ajuta această pagină să se dezvolte

Batalionul #hashtag pleacă la război! Mergeți voi primii, că venim și noi

După materialul de ieri cu vedetele reprofilate, să vedem cum ne pregătesc de război influencerii politici. Da, foștii hashtagiști nu mai au ca prioritate nici căsătoriile între bărbați, nici educația sexuală în școli, nici Statele Unite ale Europei. Vor să apere granițele Ucrainei și își pregătesc travestirea în naționaliști. Pentru că au nevoie de papagali cu penaj roșu, galben și albastru, care să zboare pe front să apere democrația.

Corupția ucide e gata să treacă la ucis rusnaci. Bădiță (cel cu ziua în chiloți la metrou) are nevoie de walkie-talkie și lanterne că dă atacul noaptea. Baterii externe USB că o dă pe Facebook live probabil. Dar „mâncare militară”? Ce-i aia mâncare militară? Că nu știu decât de fasolea cu ciolan de 1 Decembrie.

În fine, continuă ecranizarea romanului Covid 1984. Acum au ajuns la pagina în care George Orwell descria cele două minute de ură zilnică. Acea stare de fierbere colectivă în care intra telespectatorul la vederea inamicului. (Care, cum știm din carte, se schimba periodic, la comanda regimului. Acum e Eurasia, respectiv Putin.)

Facebook permite temporar incitarea la violență și postările care cer moartea rușilor.

Cristian Tudor Popescu e singurul cecen pe care-l are România. Un cecen de presă și fără barbă, dar orișicât, rău. Rușii îl au pe Ramzan Kadârov, noi îl avem pe CPT. Omul potrivit să-l trimiți să-l muște pe Putin de mărul lui Adam. Trebuie doar întărâtat puțin. Ia spune, Cristian, ce simți?

Ură pură. (…) Se întâmplă des ca oamenii să mă facă să-i disprețuiesc, să-i detest, pot să detest chiar părți dintr-un popor. Dar să urăsc, e prima oară. L-aș suprima pe Vladimir Putin, chiar dacă aș muri și eu odată cu el. Numai pentru Nicolae Ceaușescu am nutrit un sentiment asemănător, dar nu era ură pură, voiam să nu mai existe, atât, m-aș fi aruncat în aer cu el, pierind în aceeași secundă.”

Avem așadar primul Kamikaze de producție românească. CTP e gata să se omoare, să se detoneze de nervi ca un terorist ISIS, doar să-l scoată din joc pe Putin. Asta nu-i puțin…

Singurul, care era pregătit mai dinainte de război, e Andrei Caramitru. Încă din ianuarie, ne anunța că i-a dat șah-mat lui Putin. Nu singur, cu ajutorul Congresului american, dar ideea e a lui. Planul era simplu: ne decuplăm de la gazul rușilor și cumpărăm gaz lichefiat de la americani și din Qatar. (Aveau ei în plan și o conductă prin Israel, pe sub mare.) 

„ȘAH-MAT LA PUTIN
SUA încearcă o mișcare absolut epocala, in zona economică. Pe scurt – sa taie dependența uriașă a Europei de gazele rusești (este singurul instrument real prin care Rusia poate influența politica Europei – pentru a menține Europa de Est in sfera lor de influență).
Cum? Gazul rusesc poate fi înlocuit de gazul lichefiat din SUA plus Qatar. (..)
Dacă as fi Putin, as fi cutremurat de situație. Si mi-as da seama ca am făcut o mișcare atât de proasta ca nu mai am ieșire. Șah-mat.”
Cred și eu că e cutremurat Putin. De râs.
 
 
 
Vestea cumplită e că Andrei a fost supărat. Și în loc s-o ia spre inamic, amenință să întoarcă armele împotriva românilor care nu-i plac și îi suspectează că îl contrazic.  Gata!!! Trece la crime de război și un nou Holodomor: o să-i înfometeze pe toți Andrei. Pe suspecții din NATO și UE îi duce la Guantanamo. (Să sperăm că nu începe cu politicienii nemților, că ne bagă în alt bucluc.) Nu știu de ce vrea să-i ducă la Guantanamo, când putea să facă un canal la noi în țară.
 
 
În alte postări, Caramitru ne anunță că știe de la generali americani, pe care îi urmărește, că Ucraina învinge sigur, rușii urmează să rămână fără muniție. Că-i urmărește el, nu-i nimic, grav va fi când o să ne spună că și generalii îl urmăresc pe el. Totuși, se anunță probleme. Rămânem fără hârtie. N-o să mai avem ce citi decât pe Facebook, din ce publică Andrei. De hârtia igienică nu i-a zis nimeni de la CIA.
 
 
În vremuri istorice, Dan Barna și-a lăsat trotineta electrică și a sărit direct în camion. Direct la Cernăuți. Cine l-ar fi putut imagina preocupat vreodată de o provincie istorică românească!? Bine, el nu s-a dus de dragul istoriei, ci al țării care ocupă acea provincie după raptul teritorial decis de Ribbentrop și Molotov. Dacă știa de existența vreunui sărac în granițele actuale ale României, poate se ducea și acolo…
 
Dar Barna nu se oprește la ajutorul umanitar. Fostul șef al USR salută cumpărarea de arme pentru Ucraina. Stai potolit, eroule, că ne bagi în al treilea război mondial! Cine o să tragă cu armele alea!? Useriștii? Sau voi o să fiți ocupați în Parlament când vor trebui folosite?
 
 
E pe fază și urmașul lui Barna la conducerea partidului, Cătălin Drulă. Să nu-l recunoști de userist. Auzi, că „fiecare țară are dreptul să-și stabilească propriul destin. Este inacceptabil ca un stat să dicteze altuia”... Păi ce părere își face grupul Renew despre voi? Că ați devenit din federaliști, suveraniști peste noapte!? Nu ne explicați voi că suveranitatea e o noțiune depășită în Europa anului 2022, că mergem spre integrare? Și că doar retrograzii spun că suntem o colonie și n-ar trebui să dicteze ambasadele în toate instituțiile românești.
 
Paragraful despre datoria României – ca stat NATO și UE – față de Ucraina e dus complet pe arătură. Drulă n-a aflat că Ucraina nu e membră în niciuna din cele două și nu avem datorii contractuale la ei de niciun fel. O fi văzut aceleași culori pe steagul UE și al Ucrainei și s-a derutat.
 
 
Înainte să se ocupe de Putin, Iulian Bulai se bate în liga a treia cu George Simion. Se pare că l-a zdrobit.
 
 
 
După care s-a dus în vizită electorală în Ucraina. Unde era să-l atace covidul, pe un câmp din apropierea graniței. Dar s-a ferit.
 
 
Întors în țară, parlamentarul userist a fost lovit în onoare de o ucraineancă. Nici nu știu cum a putut să apară o asemenea confuzie ofensatoare…
 

Victor Grigore

evadare.ro
March 15th, 2022
Mai multe despre: Politica

Scriu mult mai des pe Facebook: Reacțiunea.
#Facebook | #război | #pandemie | #economie | #globalism | #Spengler | #presa | #demografie | #comunism | #marea resetare | #nationalism | #cărți | #transumanism | #filme documentare | #politică | #geopolitică | #spiritualitate | #muzica | contact