Ghiduri pentru înțelegerea mai în profunzime a Marii Resetări
Cum poți ajuta această pagină să se dezvolte

Așa arată o societate multiculturală

America a capitulat! A fost cucerită din interior de ideologia „diversității” și a dreptății totale. În care urmașii urmașilor, celor care au comis nedreptăți, îngenunchează în fața urmașilor celor pe care i-au nedreptățit.

În această scenă, armata americană îngenunchează și își cere iertare. Pentru că „viețile arabilor contează? Nu. Pentru că „viețile afganilor contează”? Nu. Pentru că „viețile sârbilor contează”? Nici asta.

Exact, pentru că viețile minorităților contează. Armata americană e în genunchi, poliția americană o imită și ea:

Capitulare necondiționată. Iar dacă asta se întâmplă cu bărbați duri, antrenați, înarmați până în dinți, în fața unei femei mai cu tupeu, imaginați-vă ce se întâmplă cu un elev într-o școală „multiculturală”. Sau cu o femeie singură, pe stradă, abordată de unul sau mai mulți „justițiari”.

https://youtube.com/watch?v=XeyUAoe9JRw

Nu vă amăgiți. Aceasta nu e „problema lor” sau „la ei acolo”. Nu e ceva ce va dispărea când mutați televizorul pe un program mai vesel. Ideologia care îngenunchează armata și poliția americană e deja standard în programa școlară din România.

Există deja locuri rezervate pentru minorități defavorizate în România. E aplicarea programului de „acțiune afirmativă” din SUA. Există instituții care impun folosirea unor anumite cuvinte și pedepsesc cu amenzi și închisoare, folosirea celor „greșite”. Sunt aplicarea locală a unor programe americane. Există pedepse pentru presa, care menționează etnia făptașului unei infracțiuni sau pentru exprimarea unei preferințe într-un anunț la mica publicitate. Se cheamă ideologia corectitudinii politice. Mai corect spus, a corecției politice, pentru că e o formă de dresaj.

Există programe guvernamentale de import de populații din afara Europei. Eixstă tratament special pentru acei noi locuitori ai României din partea autorităților. Acest program de înlocuire accelerată a populației autohtone și de creștere a „diversității” și „toleranței” nu va înceta.

Aceste programe sunt cerute insistent de lideri de opinie și naivi de pe internet. Ei repetă mantrele, induse de presa acoperită: avem nevoie de forță de muncă ieftină (scăderea salariilor); avem nevoie de muncitori străini, care să ne plătească pensiile (de parcă aceia nu îmbătrânesc și nu au dreptul la pensie peste 20 de ani).

Avem programe clare din partea statului român, care militează pentru cât mai puțină cunoaștere a istoriei naționale. Pentru că, zic ei, acestea ar da un sentiment de mândrie, care ar fi potrivnic toleranței. În schimb, sunt comemorate insistent zile ale suferințelor minorităților: holocaust, robia romilor, parade ale diversității. Toate, cu subtextul de vină colectivă a românilor și fără a se pune problema dacă ele îi ajută pe minoritari să fie mai toleranți sau, dimpotrivă.

Cine crede că poate rămâne pasiv în continuare la măsurile de înlocuire, la importul de populații alogene și la instigarea minorităților împotriva majorității – fără ca aceste scene să se petreacă și în România, pur și simplu nu gândește. Nu se vor întâmpla anul ăsta. (Deși deja am văzut scene foarte violente cu comunități scăpate de sub control la noi în țară). Dar se vor întâmpla peste 5, peste 10 ani.

Priviți scenele de anarhie din New York. E timpul să decideți ce societate vreți să lăsați copiilor. Vreți o societate unitară, ca în România, unde poți să te plimbi pe stradă în relativă siguranță la orice oră din zi și din noapte?

Sau vreți o „țară ca afară”, unde privilegiații se închid în comunități cu barieră și pază privată. Iar săracii trăiesc în cartiere, unde nici poliția n-are curaj să intre? Hotărâți-vă, că și una și alta nu se poate. Ori multiculturalism, ori stilul actual de viață. Ori ideologia vinei colective, ori normalitate. Acum nu mai puteți spune că nu ați fost preveniți, că nu faceți alegerea în cunoștință de cauză.

Nu e vorba doar de America. Scenele au devenit loc comun, oriunde s-a impus ideologia falsei diversități. Și în Marea Britanie:

Și în Franța

Și în Italia

Și în Belgia, la Bruxelles, capitala Uniunii Europene:

Și în Grecia

Și nu că am duce lipsă de scene șocante în România deja:

Din nou, cu poliția de față. Deocamdată, nu îngenunchează și la noi să-și ceară iertare. Dar fiți liniștiți, cât de curând vor imita și la noi ritualul american polițiștii.

Și, reține: alegerea pe care o faci acum, e ireversibilă pentru sute de ani de acum înainte. Schimbarea demografiei unei țări nu mai poate fi dată înapoi, indiferent că te răzgândești după un timp sau că alegi alți politicieni, peste un deceniu sau doup. Alegerea pe care o faci acum, va avea consecințe. Hotărăște-te!

Victor Grigore

evadare.ro
June 4th, 2020
Mai multe despre: Politica

Scriu mult mai des pe Facebook: Reacțiunea.
#Facebook | #război | #pandemie | #economie | #globalism | #Spengler | #presa | #demografie | #comunism | #marea resetare | #nationalism | #cărți | #transumanism | #filme documentare | #politică | #geopolitică | #spiritualitate | #muzica | contact