Ghiduri pentru înțelegerea mai în profunzime a Marii Resetări

Telefoane in curs de aparitie


Probabil ca nu sunt inca in magazinul de la coltul blocului, dar sunt, cu siguranta, viitoarele lovituri pregatite de producatorii de telefoane mobile.

Se poate strecura oriunde

Sony Ericsson W950. Acest aparat va duce sintagma de telefon subtire cu un pas inainte, desi la prima vedere are un design conservator. Dar nu va lasati pacaliti, acesta nu e doar un telefon, e la fel de bine un PDA sau un MP3 player. Sistemul de operare folosit va fi Symbian OS 9.1, cu UMTS, Bluetooth, XHTML si HTML, iar browserul Opera, preinstalat, va face navigarea pe internet o placere. Player-ul muzical nu e cu nimic mai prejos decat al unui iPod nano. Poate stoca nu mai putin de 4 GB de muzica, adica 4.000 de melodii pe care sa le puteti asculta la castile cu care este furnizat. Functiile de player si de browser de internet ale telefonului pot fi folosite in paralel. Un neajuns major al acestui telefon va fi absenta completa a camerei foto, compensata prin capacitatile sale audio iesite din comun.


Atentie, se filmeaza!

Nokia N92. E la fel de bine un televizor si un telefon, asta daca nu va deranjeaza sa urmariti un meci din campionat pe un ecran de 2,8 inci, fi e el si QVGA anti-stralucire cu 16 milioane de culori. Bateria acestui telefon va va permite sa urmariti nu mai putin de patru ore de program de televiziune, dar pregatiti-va pentru a fi un telespectator al generatiei web, care isi poate exprima propriile impresii prin posibilitatile de feed-back si votare furnizate de acest telefon.
Prin sistemul DVB-H, telefonul poate receptiona pana la 50 de canale de televiziune.
Browser-ul produs de Nokia e unul special, dotat cu Mini Map care afi seaza o imagine transparenta redusa a paginii web, care il ajuta pe „navigator” sa se orienteze pe un ecran atat de mic.
Nu au fost uitate nici celelalte facilitati multimedia. Nokia N92 accepta un card de memorie de 2 GB, echivalentul a 1500 de melodii in format MP3, are radio FM stereo si o camera foto de 2 megapixeli.

Nu te saturi sa-l privesti

LG U900. Cu acest telefon in mana te poti simti de parca un magician ti-ar fi miniaturizat laptopul. Si asta pentru ca aparatul isi poate roti capacul pentru a se transforma intr-un confortabil ecran lat pe care poti urmari un filmulet sau poti purta o convorbire
in sistemul 3G. Ecranul, de tip TFT are o claritate garantata de cele 256.000 de culori. Diagonala
de 2,2 inci s-ar putea sa nu fi e chiar de natura sa va faca sa renuntati la actualul televizor, dar cu
siguranta e destul pentru a va putea bucura chiar si de secvente TV, imediat ce acest serviciu va fi
disponibil. Telefonul e disponibil in variantele argintie si neagra, fiind dotat cu receptor DVB-H TV.

Muzica pretutindeni

Philips 660. Philips 660 e un telefon care stie sa te faca sa te simti bine. Pentru asta are in dotare un player MP3 si trei jocuri preinstalate, de care te poti bucura
pe ecranul CSTN stralucitor, cu 65.000 culori. Memoria interna este de 78 MB, dar cu ajutorul cablului USB pot fi adaugate noi si noi melodii, astfel incat telefonul sa nu ramana niciodata in urma topurilor muzicale. Peste aceasta limita va fi, insa, cu neputinta sa treceti, dat fiind ca aparatul nu este prevazut si cu un card de memorie. Din punct de vedere vizual, Philips CTS660 va va incanta cu imaginile preluate de camera foto cu zoom digital de 2 x, care poate sa si filmeze la o rezolutie de 128 x 104 pixeli.

Cu stil si skill

Alcatel OT-S850. Modelul Alcatel OT S850 e destinat celor
pentru care stilul nu e doar o vorba in vant.
Sau poate doar celor foarte pasionati de sah. Oricum ar sta lucrurile, e greu de crezut ca odata deschis acest aparat nu va atrage privirile asupra tastaturii sale in alb si negru.
Dar dincolo de acest mod de prezentare, nu trebuie sa va ingrijorati ca acestui telefon i-ar lipsi cumva traditionala camera foto. E la locul ei si are o rezolutie de 1,3 megapixeli (1280 x 960 pixeli). Marea problema a acestui telefon pare a fi insa memoria de 3 MP, total insuficienta pentru un telefon care
are o camera foto.


(articol publicat in revista LAPTOP, septembrie 2006)

Victor Grigore

evadare.ro
May 2nd, 2008
Mai multe despre: Articole Publicate

Scriu mult mai des pe Facebook: Reacțiunea.
#Facebook | #război | #pandemie | #economie | #globalism | #Spengler | #presa | #demografie | #comunism | #marea resetare | #nationalism | #cărți | #transumanism | #filme documentare | #politică | #geopolitică | #spiritualitate | #muzica | contact