evadare.ro

Camera web pentru convorbirile Skype

USRobotics a lansat USR9640 USR Mini Cam care prelungeste gama completa de telefoane USB, telefoane fara fir si accesorii pentru telefonia Skype. Cu aceasta camera miniaturala si cu o pereche de casti se pot efectua apeluri video gratuite in reteaua amintita de telefonie intermediata de calculator. USR Mini Cam are o rezolutie de 1,3 megapixeli, fl exibilitate in miscare si fl uenta de 30 de cadre pe secunda.

Camera web dispune de noi codec-uri care ating o calitate mai buna a imaginii in conditiile miniaturizarii. Camera se adapteaza usor la lumina scazuta si include optiuni de reglare a imaginii, cum ar fi luminozitate, saturare, contrast si schimbarea pozitiei intre cea orizontala si cea verticala. USR Mini Cam e ideala atat pentru video-conferinte de pe desktop, cat si de pe laptop; are focalizare automata asupra fetei, zoom digital si unghi de vizualizare de 70%.


Camera se poate aseza pe birou sau se poate prinde pe un monitor plat cu o clema. Pachetul include o pereche de casti HiFi Audio cu un sunet apropiat de realitate, cu tonalitate profunda.

USR9640 USR Mini Cam va fi in curand disponibila si pe piata din Romania.

(articol publicat in revista LAPTOP, februarie 2007)

evadare.ro
June 24th, 2008
Mai multe despre: Articole Publicate

Scriu mult mai des pe Facebook: Reacțiunea.