Anul e 2021 și resursele de bun simț ale planetei sunt aproape epuizate. Peste tot sunt semnalate penurii de oameni cu obraz și capul pe umeri. Rafturile s-au golit la raionul unde altă dată erau baxurile pline cu neuroni. Se pare că sunt disfuncții în lanțul de producție.
Dar există și vești bune. Revista The Lancet a publicat un articol exact cu acest subiect. E una din cele mai prestigioase reviste medicale din lume, care ar trebui să îi satisfacă și pe cei mai snobi, care nu citesc decât publicații recenzate de savanți (peer reviewed). Și e scris de un neamț! Adică nu ne jucăm. Poți să arăți articolul ăsta oricărui cretin, care nu are cei șapte ani de acasă, și nu se bazează pe judecata proprie.
Acuma, sigur, dacă n-ai tras o concluzie din istorie și susții regimul de apartheid medical, e posibil să rămâi imun și la publicațiile medicale. Totuși: vorbim de Știință! Adică dacă mă întrebai pe mine: „e bine să mă port urât cu semenii mei, pentru că m-a adus televizorul în stadiul de epavă psihică și mi-e frică să nu ajung la ATI?” Ți-aș fi răspuns: „bă, nu-i OK să fii bulangiu! Poartă-te frumos cu ceilalți!” Dar, vedeți, sunt vorbe de ageamiu. Nu se compară cu ce scrie Gunter Kampf în The Lancet.
Acum lăsând gluma deoparte, articolul e 100% autentic și e plin de argumente științifice în favoarea bunului simț. Iată câteva din argumente:
„În Massachusetts, Statele Unite, au fost detectate 469 cazuri noi de Covid-19 în iulie 2021, la diverse evenimente. Dintre aceștia, 346 (74%) erau oameni complet sau parțial vaccinați. 274 (79%) dintre aceștia erau simptomatici.”
Dacă îmi e permis să întrerup un om de știință, aș spune că noțiunea de boală fără simtome mi se pare o gogoriță ieșită de pe tarlaua bunului simț. Dar, sigur, eu nu sunt de specialitate.
Savantul cu nume german invocă inclusiv ciclurile de multiplicare RT-PCR. Știți, acea „mică” informație, pe care laboratoarele nu o divulgă celor care plătesc testele. Anume: de câte ori au multiplicat în progresie geometrică proba extrasă din fundul sinusurilor, pentru a obține un rezultat pozitiv. De data asta ni se spune că și la unii și la alții s-a folosit un număr de cicluri similar de scăzut 21,5-22,8. Ehee, dacă setau aparatul minune la un 45, să vezi ce val descopereau!
Și Gunther Kampf ne mai dezvăluie ceva:
„În Statele Unite, un total de 10.262 cazuri de Covid-19 au fost raportat la oamenii vaccinați până la 30 aprilie 2021. Dintre aceștia 2.725(26,6%) au fost asimptomatici, 995 (9,7%) au fost spitalizați și 160 (1,6%) au murit. În Germania, 55,4% din pacienți spitalizați, cu simptome, cu vârstă peste 60 de ani sunt complet vaccinați.”
Să ne oprim puțin ca să reformulăm aceste date (pentru care savantul oferă linkuri doveditoare, că d-aia e savant). Așadar: ne spune că în Germania sunt mai mulți vaccinați decât nevaccinați în spital, la segmentul de vârstă de la 60 de ani în sus!
Și ne mai spune ceva: că vaccinații mor pe capete în Statele Unite. Într-o proporție care se aseamănă cu a nevaccinaților. Gândiți-vă că în România au murit de Covid 0,22% din populația țării în aproape 2 ani deja. Simptomatologia bolii post-vaccinare pare să urmeze proporțiile de anul trecut, când nu exista vaccinul. Adică dacă adunăm cele 3 categorii menționate, rotunjind – 27% asimptomatici, 10% spitalizați, 1,6% decedați, constatăm că mai lipsesc 37,9%. Aceștia trebuie să fie cei cu simptome ușoare, similare unei răceli mai puternice, tratați acasă. Deci avem 88,7% persoane care au avut simptome banale sau nu au avut deloc.
Era să spun că e la fel ca înainte de vaccinare. Dar de fapt e mult, mul mai rău. Pentru că în octombrie 2020 apărea acest studiu, care găsea că peste 85% din pacienții Covid din Marea Britanie sunt asimptomatici. Atunci nimeni era vaccinat. 85%, nu 26,6%, ca la vaccinații din SUA!