Ghiduri pentru înțelegerea mai în profunzime a Marii Resetări

Doctor de la Spitalul Universitar: 3 tratamente pentru covid, care funcționează

Dau cuvântul și unui doctor pro-vaccin. (Interviul luat de Robert Turcescu e mai lung, dar alert. Începutul e în forță, încape și pe TikTok.) E vorba de Lucian Duță, doctor la Spitalul Universitar, fost șef al Casei Naționale de Sănătate. Faceți abstracție de scandalurile în care a fost implicat. (A fost condamnat pentru mită. Mă rog, șpaga n-ar fi un șoc. Dar au fost și alții vânați de sistem.) Ascultați ce zice, că sună foarte convingător și echilibrat.
 
Asadar: boala are tratament. Si omul dă 3 exemple concrete:
 

1. anticorpi monoclonali

Tratamentul bogaților și vedetelor de afară. Aici e problema, că-i exagerat de scump, circa 2.000 de euro. Dar doctorul Duță pune asta în contextul orgiei bugetare făcută de guvernul Cîțu. A cumpărat 120 de milioane de vaccinuri, pentru care a plătit 2 miliarde de euro. Adică 1% din PIB. (Gândiți-vă că datoria în care s-a împotmolit Ceaușescu în anii 80, era de vreo 4 miliarde. Sigur, altă valoare a dolarului, dar cu banii ăia se construise toată industria, infrastructura și fondul locativ, nu se aruncaseră pe apa Sâmbetei.) 
Pentru buget ar fi fost o sumă însemnată să cumperi anticorpi pentru 10 mii, chiar 100 de mii de persoane. Dar, administrați cazurilor mai grave, aproape se eliminau decesele.
Sau tratamentul putea fi importat și oferit spre cumpărare celor cu posibilități. Un avantaj al acestui tratament e că funcționează și ca vaccin, adică se poate lua și preventiv.
 
 
 
 

2. Tocilizumab

E vorba tot de o perfuzie, cu denumirea comercială de roacterma, care a fost creat, ciudat, ca tratament pentru poliartrită. E produs de Roche, unul din jucătorii Big Pharma și e recomandat inclusiv de unii din cioclii pandemiei, cum ar fi Adrian Marinescu de la Matei Balș. Nu se găsește în țară și a ajuns să fie speculat pe piața neagră și cu 3.000 de euro.
 

3. Favipiravir

Medicamentul japonez a fost menționat inclusiv în schema oficială de tratament, pe vremea Ioanei Mihăilă. Tot atunci, s-a promis că va începe producția în țară, de către Terapia Cluj, dar demersul a fost blocat între vorbe și fapte. Și luna aceasta, guvernul a anunțat aprobarea folosirii acestui medicament în tratamentul covid.
În schimb, Ungaria a construit 3 fabrici pentru a produce versiunea locală a pastilei sub licență japoneză. Ca urmare, au o rată mult mai mică de decese. Importul lui din Ungaria e deocamdată o variantă mai accesibilă. El se găsește de cumpărat online la 425 lei.
 

4. Arbidol

 
Ca și produsul unguresc, și acesta e doar o versiune locală de Favipiravir, produsă încă din 2020 de ruși, care astfel au limitat numărul de decese. Contrabandiștii ucraineni au și așa ceva în oferta lor.
 

problema tratamentelor

Aceste tratamente, care iată sunt susținute chiar de cei aflați pe aliniamentul oficial, se adaugă altor amai controversate, vehiculate anul trecut. Cum a fost cazul cu ivermectina, hidroxiclorochina sau schema de tratament a doctoriței Flavia Groșan, pe bază de claritromicină. Subliniez că nu sunt în măsură să recomand un medicament sau altul, iar orice medicație ar trebui să fie administrată doar la indicațiile unui doctor și sub supravegherea acestuia, nu după știri de pe internet! Discut o problemă de principiu.
 
Toți doctorii, care au avansat idei de tratamente – unele foarte ieftine, altele foarte scumpe – au fost ridiculizați, atacați, contestați. Problema e simplă: în versiunea oficială a pandemiei, boala e una incurabilă, infectarea te duce direct la ATI și de acolo la cimitir. Asta dacă nu trece de la sine în 14 zile închis în casă. De ce se insistă că boala nu are tratament? Pentru că autorizația de urgență a vaccinurilor s-a eliberat tocmai cu justificarea că nu există alt leac, deci trebuie încercat orice, chiar și experimental. În clipa în care tratamentul ar fi recunoscut, autorizarea de urgență ar trebui suspendată.
 
Așa se face că am ajuns într-o situație care e pe dos decât oricând în istorie. Doctorii care anunță că vindecă pacienți sunt ostracizați, făcuți nebuni. Iar doctorii care anunță că nu mai au paturi la ATI, că le mor aproape toți pacienții, că sunt disperați și depășiți de evenimente, sunt transformați în vedete naționale, cu interviuri zilnice la televizor. E ca și cum la un maraton ar fi intervievați doar codașii sau cei care plâng că niciun om nu poate alerga atât de mulți kilometri. În timp ce atleții care trec linia de sosire sunt făcuți nebuni de comentatorii sportivi.
 
Doctorul Lucian Duță acuză o gestionare criminală a crizei sanitare. Guvernul și presa se concentrează doar pe numărul de paturi din spitale sau pe numărul de măști și ventilatoare. Dar patul nu e decât un obiect de mobilier, oxigenul e doar un susținător temporar, nu vindecă. În schimb, parcă deliberat, autoritățile au făcut tot posibilul să lipsească din dotarea spitalelor tocmai medicamentele eficiente pentru vindecare. 
 
 
 

evadare.ro
October 12th, 2021
Mai multe despre: Stiinta si tehnica
#Facebook | #război | #pandemie | #economie | #globalism | #Spengler | #presa | #demografie | #comunism | #marea resetare | #nationalism | #cărți | #transumanism | #filme documentare | #politică | #geopolitică | #spiritualitate | #muzica | contact