Voi avea de ales intre Voiculescu si Talpes!

S-a intamplat sa scriu cam des despre un personaj atat de anost ca Dan Voiculescu in ultima vreme si vorba lui Creanga, l-as lasa eu, dar uite nu ma lasa el pe mine! Inca nu stiu cum vor fi impartite colegiile uninominale in sectorul 4, dar am toate sansele sa ii regasesc pe buletinul de vot pe Dan Voiculesc din partea PSD, respectiv pe Ioan Talpes de la (acum) PD-L. Teoretic ar trebui sa ma simt chiar onorat ca un cartier mizerabil ca al meu are de ales intre doi generali, dar candidatul surpriza al partidului prezidential ma pune in incurcatura.
Imi propusesem sa aleg adversarul cel mai cainos care s-ar ivi in calea lui Felix si pe care sa nu-l banuiesc de o viitoare alianta cu susnumitul. De unde sa stiu ca mi se ofera tot un securist, si inca unul protocronist, fost protejat al lui Ilie Ceausescu.
Am mai gasit pe jos un pliant de la liberali cu un tanar care aduce leit cu Mr Bean, care prin prisma noii conjuncturii mi se pare tot mai suportabil. Tanarul Andrei Petrescu (putea sa-l cheme si Sulea Spataru, ca tot n-auzise nimeni de el) a mai fost pe pliante asemanatoare si in campania pentru primarie si mi se pare chiar o insulta la adresa noastra din partea PNL, sa ne serveasca din nou o ciorba ranceda refuzata acum cateva luni (respectivul domn a strans doar cateva procente).
Asadar, cam asta e oferta, cu astia defilam. Unguri nu prea sunt in Berceni, nu stiu daca UDMR-ul are candidat, cine stie, poate macar PRM-ul sa vina cu un Marian Nistor de la Savoy sau cu o Mitzura Arghezi, sa avem si noi pe cine alege.
Pana una alta, spalati-va pe cap cu uninominalu’ vostru in bataie de joc!

evadare.ro
October 16th, 2008
Mai multe despre: Politica

Scriu mult mai des pe Facebook: Reacțiunea.