Ghiduri pentru înțelegerea mai în profunzime a Marii Resetări

Politica Uniunii Europene în privința migrației

Ne poate lămuri cineva care e politica oficială a Uniunii Europene în problema migrației? Pentru că ea pare să fie schimbabilă de la om la om. Dacă te cheamă Lukașenko, migrația pare să fie un lucru rău, o armă demografică de distrugere în masă, cu ajutorul căreia țările membre pot fi schilodite. Comisia Europeană se mobilizează exact ca în fața unui act de război cu proiectile vii. Se cer sancțiuni dure împotriva dictatorului anti-pandemist din Belarus, acuzat că nu poartă mască și răspândește virușii arabi în curtea vecinilor.

Nu reiese foarte clar de unde decurge obligația mustăciosului de a asigura paza frontierelor celorlalți. Apropo de mustață, față de Recep Erdogan, care dă drumul șuvoiului afgano-sirian spre Grecia, nu se cer sancțiuni. Dimpotrivă, i se dau bani să fie mai înțelegător. În tot cazul, se negociază.

Dar dacă te cheamă Viktor Orban și îți aperi granița, ridicând un gard, ești „iliberal”, rasist, pe punctul de a fi dat afară din club.

Dacă te cheamă George Soroș și promovezi afluxul prin toată rețeaua de ONG-uri, iarăși pare că faci ceva bun. Sau dacă ești Boris Johnson și îi cazezi pe afgani în hoteluri de lux pe cheltuiala statului, iar ești lăudat. Pentru că în versiunea oficială a Uniunii Europene „diversitatea e forța noastră”.

Cum am semnalat cu altă ocazie, România e între țările certate de comisari europeni că încă mai are grăniceri și mai respinge o parte din cei care vor să treacă ilegal. „Bruxellesul se declară extrem de îngrijorat.” Deci iarăși, valul migrator pare ceva bun, care nu trebuie oprit.

Angela Merkel ne-a explicat cu ani în urmă că din Africa și Asia ne vin ingineri, arhitecți, doctori, care relansează economia Europei.

Știrile Pro TV ne anunță cu ceva întârziere că Migrația a devenit o problemă tot mai gravă pentru statele UE.” și că „Bulgaria a trimis 350 de militari la granița cu Turcia.” Titlul pare fără echivoc: migrația nu-i un lucru bun, nu aduce bunăstarea promisă de coana Merkel.

Lucru din cale afară de ciudat pentru că nu mai devreme de acum câteva zile, aceleași știri de la Pro TV ne anunțau că România își dublează cota de muncitori străini. Iar în cadrul știrii ni se strecura informația că cifra e de 4 ori mai mare decât s-a estimat la începutul anului și cea mai mare de până acum. Deci la finalul anului viitor, putem afla că și estimarea asta a fost prea optimistă, și de fapt au fost 400.000. Asta legal, pe lângă cotele de afgani și alți refugiați, pe lângă turcii veniți ca oameni de afaceri, arabii căsătoriți real sau fictiv cu românce și cei pur și simplu săriți peste graniță

Ce-i straniu e că în știre apărea Raluca Turcan, mândră nevoie mare că le deschide poarta țării și a Europei băieților ambițioși din Sri Lanka, Bangladesh și India. Foarte interesantă alegere – fix bazinul hindus de unde se trage și minoritatea pe care nu reușim s-o integrăm deplin de o mie de ani încoace. Dar nu-i vorbă, indienii și pakistanezii de import vor fi harnici, cinstiți și vor face copii cu râvnă la învățătură, care de asemenea vor deveni harnici și cinstiți după ce vor învăța românește.

 

Spuneam că e straniu pentru că n-am auzit pe nimeni de la Uniunea Europeană să ceară sancțiuni împotriva Ralucăi Turcan. Sau a lui Klaus Iohannis, care a încuviințat cotele de migranți pasați de Angela Merkel fiecărei țări, după ce ideea ei cu arhitecții și IT-iștrii sirienii n-a mers cum visa. Pe ei nu-i consideră nimeni dușmani ai Uniunii Europene, nu-i acuză de subversiune sau trădare. 

Ce-i drept, Raluca Turcan poartă mască, spre deosebire de iresponsabilul Lukașenko.

În timpul ăsta, de la UE suntem îndemnați să ne facem datoria față de familia europeană și să mai luăm câteva zeci de mii de afgani, pentru că ar putea fi persecutați de talibani. Practic, toată țara e pasibilă de persecuții din partea talibanilor. Iar organizațiile filantropilor care contribuie la salvarea lor sunt lăudate de presă pentru efortul umanitar.

 

Iar Afganistanul nu e singura țară, care așteaptă găzduire sau ajutor de la Uniunea Europeană. Până în 2100, Africa își va tripla populația, ajungând la 3,8 miliarde de locuitori, în vreme de restul lumii se va împuțina.

Mai sunt doar 80 de ani până atunci. O nimica toată, la scara istoriei, cam cât s-a scurs de la al doilea război mondial. La acea dată, ne prezice fundația lui Bill Gates, România va avea 7,7 milioane de locuitori. Desigur, dacă Raluca Turcan nu grăbește ritmul colonizării în numele creșterii PIB-ului. Să comparăm acele mai puțin de 8 milioane de (măcar parțial) români cu situația previzionată pentru cele mai populate țări ale Africii în 2100. 

Cifrele sunt în milioane de locuitori. Nigeria va fi a doua cea mai populată țară de pe glob, cu 790 de milioane, urmată de Congo cu 246, Etiopia, 223 milioane, Egipt, aproape 200, Tanzania și Niger, cu câte 185 de milioane, Chad, 123, Uganga 120. Până și Madagascarul va trece de suta de milioane de locuitori. Doar 1% din ei, dacă vor dori să se mute la Cluj sau București, o să avem suficienți Cabral și Mukinga pentru un divertisment de calitate în țara noastră.

Victor Grigore

evadare.ro
November 9th, 2021
Mai multe despre: Politica

Scriu mult mai des pe Facebook: Reacțiunea.
#Facebook | #război | #pandemie | #economie | #globalism | #Spengler | #presa | #demografie | #comunism | #marea resetare | #nationalism | #cărți | #transumanism | #filme documentare | #politică | #geopolitică | #spiritualitate | #muzica | contact