Jumatatea care a ramas din Alianta Dreptate si Adevar

De numele pompos, cu aer pasoptist, al aliantei dintre PNL si PD aproape ca nu-si mai aminteste nimeni. Dreptate nu s-a facut in rastimpul mandatului lui Basescu. Ar fi fost si greu cu o justitie personificata de Mona Pivniceru. Si nici nu poti sa spui ca oportunistii pedisti ar intruchipa adevarul. Dar cea mai mare dintre realizarile mandatului Basescu e ca a facut din adevarul soptit pe la colturi despre oligarhii care au pus mana pe Romania, un adevar spus in gura mare, in direct si la ora de varf. Numele celor mai discreti manipulatori si combinatori ai mafiei politico-financiare sunt acum pronuntate si in ultimul catun din tara asta. O fi la fel de putin ca o condamnare din vorbe a comunismului in Parlament, dar eu cred ca, pentru curajul de a aduce la suprafata acest adevar, Basescu si-a meritat salariul de presedinte.
Daca romanii vor face prostia sa-l aleaga in conditiile astea pe Geoana, o vor face in cunostinta de cauza, intrand de buna voie intr-o noua perioada fanariota: epoca moguliota.
Din pacate pentru Geoana, acest adevar furisat in mintea celui mai ignorant dintre romani il va urmari intreg mandatul, pana cand toata panglicaria lui se va face ghem. Adevarul asta mare cat Casa Poporului, peste care nu va putea sari nimeni va fi greaua mostenire pe care Geoana nu o va invoca niciodata decat in gand.

evadare.ro
November 26th, 2009
Mai multe despre: Politica

Scriu mult mai des pe Facebook: Reacțiunea.