Ghiduri pentru înțelegerea mai în profunzime a Marii Resetări

Continuă campania de „normalizare” a pedofiliei

Vă amintiți că în campania pentru referendumul familiei, cel mai mult îi scandaliza pe adepții boicotului asocierea dintre homosexualitate și pedofilie. Spuneau că aceste sfere nu se intersectează niciodată, că nu există intenție de legiferare pentru cea din urmă.

legea californiană

Ei bine, o lege a fost votată în California și își așteaptă promulgarea. Inițiatorul legii e Scott Wiener (personajul mai înalt din poză), senator de San Francisco. El a mai avut mai multe inițiative scandaloase, la fel motivate ca reparare a nedreptăților pentru comunitatea homosexuală. Una din ele a reușit să reducă pedeapsa pentru persoanele purtătoare de HIV, care infectează un partener în cunoștință de cauză.

Legea votată zilele acestea schimbă tratamentul juridic al sexului cu minori. Vârsta consimțământului rămâne 18 ani în California – motiv pentru ziarele, care apără inițiativa lui Wiener, să numească „știri false” titlurile despre „legalizarea pedofiliei”. (scuze pentru detalii, dar altel nu se poate explica propunerea)

Legea veche mai obliga luarea în evidență a persoanelor care comit delicte sexuale. Și făcea o excepție din sexul vaginal consimțit pentru adolescenții de vârste apropiate. Noua lege mărește diferența de vârstă dintre un adult și un minor până la 10 ani, pentru copii de peste 14 ani. De asemenea, legea lui Wiener adaugă sexul anal și oral actelor pentru care rămâne la latitudinea judecătorului dacă mai e necesară luarea în evidență a adulților cu astfel de fapte.

Wiener a motivat inițiativa prin aceea că membrii LGBT erau discriminați de vechea prevedere, care punea în rândul perversiunilor practicile respective. Precedentul foarte periculos e ideea de „sex consimțit” din partea unor adolescenți foarte mici. Practic, legea californiană ar permite, dacă e ratificată de guvernator, ca act „consimțit” sodomizarea unui băiat de 14 ani, de un adult de 24. Lobbyștii țin la precizarea că asta ar fi pederastie, nu pedofilie.

Statutul diferit pe care îl au minorii în toate legislațiile de pe glob, provine tocmai din vulnerabilitatea lor și din discernământul în formare sau inexistent. „Consimțământul” vine în contradicție cu realitatea imaturității, a lipsei de reprezentare precisă a unor lucruri netrăite încă, ale căror consecințe nu pot fi bine estimate. Mai ales de un adolescent total dependent material și emoțional. Nu mai spun că între lege și practică e deseori un ecart. Nu știu dacă în America minorii au buletine, dar un agresor va putea pretinde la proces că a crezut că are 14 și nu 12 sau 10. Sau că a fost mințit.

Încercând să mă dumiresc ce e adevărat și ce e titlu bombastic în noua legislație, am avut surpriza să constat că mari instituții de presă ca Associated Press sau USA Today au dedicat pagini speciale în apararea legii lui Wiener. Articolele detaliază practic ce am explicat mai sus, dar sub titluri de genul: „Nu, pedofilia nu a fost legalizată, iată adevărul” sau „Legea elimină nedreptățirea LGBT”. Mai mult, ziarele aruncă în joc și armament mai greu, acuzându-i pe contestatarii lui Wiener de „homofobie și antisemitism” la adresa lui. Simptomatic, acestea sunt și primele rezultate pe care Google le oferă, la o căutare neutră după numele politicianului. De asemenea, nu s-au auzit proteste sau delimitări din sânul puternicului lobby LGBT.

Un ziar numește „teoria conspirației” criticile aduse legii, care „susține egalitatea LGBT”
Reuters relatează știrea direct ca „verificare a adevărului”, nu ca știre în sine. Reuters contrazice criticii și dă verdictul din start: „legea nu legalizează pedofilia”
Abordare identică și în USA Today – „verificarea adevărului” – „legea elimină inegalitatea”

scandalul Netflix

Deși scandalurile de pedofilie și hărțuire sexuală au zguduit Hollywood – prin cazurile Jeffrey Epstein, Ghishlaine Mawell și Weinstein – corporațiile din domeniu continuă să șocheze și să preseze pentru normalizarea fenomenului. Disney și Netflix se disting prin producțiile cu copii și adolescenți la limita dintre desen animat și film pentru adulți.

Netflix a stârnit un scandal uriaș, întâi prin posterul provocator al filmului „Cuties” (Drăguțele). Afișul a fost retras, după ce oamenii au fost șocați să vadă niște fetițe în ținute sumare și posturi lascive, specifice dansatoarelor la bară. S-a spus atunci că materialul promoțional a fost greșit interpretat. Și că filmul e, dimpotrivă, un documentar despre sexualizarea copiilor, lăsându-se iluzia că ar fi unul moralizator. Șocul a fost încă și mai mare la difuzare, când telespectatorii au acuzat că e nici mai mult nici mai puțin decât soft porn cu copii. S-a lansat și o campanie de renunțare la abonamentul la Netflix.

Regizoarea senegaleză, Maimouna Doucoure, nu e la primul film menit să șocheze. Precedentul, „Mame”, tratează tot probleme tabu dintr-o societate poligamă. La fel și producătorul filmului, Zangro (Sylvain Zagroniz), evreu cu cetățenie franceză și israeliană. Pentru a alege distribuția filmului, ei au urmărit nu mai puțin de 650 de copii!

IMDB a catalogat nuditatea din film ca „severă” și descrie câteva dintre scene, care includ sâni dezgoliți, la care se uită personajele copii; fetițe de 11 ani, dansând lasciv, prim-planuri cu funduri de fetițe în pantaloni de piele.

Inițial, avertismentul parental de pe IMDB conținea un paragraf cu mult mai dur, care a fost șters ulterior de pe site. Iată-l: „în timpul uneia din multele scene foarte sexualizate de dans erotic, care exploatează și transformă în obiect numeroasele copile sumar îmbrăcate, una dintre fetițe își ridică tricoul și își arată pieptul. Acest lucru e definit de lege ca pedofilie și poate fi foarte deranjant pentru mulți privitori.”

În schimb, au apărut nenumărate articole în presa mondială, care elogiază filmul și acuză o „conspirație a extremei drepte”.

The Independent: „Cuties e prea inteligent și mișcător, să fie mânjit de un poster de prost gust”

The Telegraph, merge mai departe cu promovarea deviației: „Un butoi cu pulbere provocator pentru o epocă speriată de sexualitatea copilului”.
Uitați de panica morală – controversatul import franțuzesc de pe Netflix e tulburător și riscant, pentru că asta e exact ce vrea să fie”.

New Yorker e și mai entuziast: „Extraordinarul debut de pe Netflix, care a devenit o țintă de campanie pentru dreapta”.

Deloc de mirare, Vice ID ne îndeamnă să îi dăm o șansă, din motive de corectitudine politică: „De ce Cuties, filmul controversat de pe Netflix, merită o șansă. Nu lăsa o prostie internă să te împiedice să susții arta unei femei de culoare.

Ca să aprindă paie pe foc, departamentul de relații cu publicul al Netflix a dat un răspuns cel puțin bizar unei interpelări. Întrebat dacă Netflix susține pedofilia, un angajat la rețelei a dat un răspuns în limbaj de lemn, dar năucitor prin ambiguitate.

„Nu putem comenta acest aspect, dar credem în libertatea de creație. La Netflix, respectăm toate religiile și culturile lor, tradițiile și valorile”.

evadare.ro
September 10th, 2020
Mai multe despre: Politica
#Facebook | #război | #pandemie | #economie | #globalism | #Spengler | #presa | #demografie | #comunism | #marea resetare | #nationalism | #cărți | #transumanism | #filme documentare | #politică | #geopolitică | #spiritualitate | #muzica | contact