Ghiduri pentru înțelegerea mai în profunzime a Marii Resetări

Ce ne spune autopsia lui Petrică Mîțu Stoian despre decesele atribuite coronavirusului

De aproape doi ani suntem bombardați zilnic cu știri despre „morți de covid”. Cu o certitudine de dogmă, emisă fără dovadă reală, pentru că de tot atâta timp autopsiile sunt interzise. (Exceptând cele dictate pe cale judiciară.) Oficial, pentru că le e frică doctorilor de mort. Nu le e frică să testeze zeci de mii zilnic (fără să se carantineze după, în calitate de „contacți”), să manipuleze infectatul viu când îl întubează, îi pun perfuzii, îl hrănesc, spală, consultă, bagă în sac. Le e frică de mort, care nu tușește, nu strănută.

Acum s-a făcut o excepție. Motivul? Era vorba de o vedetă și era vorba de un dublu vaccinat. Dacă e vedetă și dublu vaccinat, nu mai e periculoasă autopsia. Ba chiar se impune, ca să liniștească rumoarea în rândul celor cărora, în continuare, li se premit „doar forme ușoare”. Sau chiar „imunizare”.

Rezultatul autopsiei infirmă știrea inițială că Petrică Mîțu Stoian ar fi murit de covid. Dar face eforturi uriașe să evite cealaltă ipoteză rațională, că a murit de la vaccin. Ipoteză pe care (cel puțin în relatarea de presă) nu o abordează deloc ca posibilitate. Pai cum rămâne cu: „vaccinul e experimental, dar urmărim cu atenție efectele după…”?

O primă concluzie importantă. Dacă autopsia unui singur caz a infirmat verdictul „a murit de covid”, ce se întâmpla dacă se făcea în cazul tuturor celor declarați zilnic la ora 13 ca „decedați de covid”? Să ne amintim cum au sunat primele știri:

Observați că nici nu se menționează vaccinarea. Publicul aude titlul în mașină la radio, cu impresia asta rămâne. Covidul nemilos a mai făcut o victimă. Prezentă mereu la post, pe frontul mediatic, Beatrice Mahler susține prompt narațiunea cu o poveste despre covidul complicat:

Dar cum cântărețul făcuse publică vaccinarea și detaliul s-a aflat din presa alternativă, „detaliul” începe să fie inclus și în relatările presei guvernamentale. Astfel că titlul Pro TV, începe să îl menționeze:

Se face, cum s-ar spune un „control al pagubelor”. Și uriașul aparat propagandistic al televiziunilor bombardează pensionarii cu un șuvoi de detalii, ba de alte boli mai vechi, ba de tratamente neobișnuite la o clinică privată. Orice numai vaccin nu. Din nou, observați contrastul între felul în care sunt prezentați zilnic sutele de „covizi”, ca număr statistic, în cazul cărora nu se insistă niciodată pe restul bolilor, vârstă ori nepricepere a doctorilor. Acelea sunt „decese de covid” – certitudini absolute. Orice întrebare e egal Șoșoacă.

Pentru că cea mai bună apărare (a vaccinului) e atacul, Digi iese cu specialitatea fanilor DNA de pe vremuri: anunțul că se face dosar penal. Iarăși o formă de a induce spectatorilor ideea că e mai curând o crimă, decât un posibil efect advers.

Și altă televiziune guvernamentală, Antena 3, iese cu autopsia. (Sau ce pretinde că sunt spicuiri din ea.) Ca să fie manipularea clară, articolul de pe site are linkul cu denumirea „rezultate necropsie, camera hiperbara” – deși cuvintele nu se regăsesc în titlu. Cine n-are timp să deschidă linkul, să înțeleagă verdictul anteniștilor fără ocol.

Aflăm din primul paragraf că motivul decesului „stop cardio-respirator provocat de mai multe afecțiuni”.

„Aşadar, decesul artistului Petrică Mîţu Stoian a survenit în urma unui stop cardiorespirator provocat de mai multe afecțiuni precum: regurgitare mitrală severă reumatismală, stenoză mitrală reumatismală, obezitate de grad I, insuficiență cardiacă.

De asemenea vorbim şi de complicații post infecţie SARS-CoV-2 precum bronhopneumonie în formă severă, un şoc septic cu punct de plecare pulmonar, acidoză respiratorie decompensată, supradozaj cu anticoagulant.

Totodată în urma necropsiei a fost descoperită şi o traumă pulmonară în lobii superiori ai plămânului. Mai exact, în ceea ce privește această traumă au fost trimise analize la Institutul de medicină legală “Mina Minovici” din Bucureşti pentru a se stabili dacă barotrauma s-a produs în urma insuflării cu presiune foarte ridicată, cu mult peste parametri normali de pe un plămân deja afectat de bronhopneumonie post Covid.

Ca şi concluzie, artistul Petrică Mîţu Stoian a primit mai mult oxigen decât putea plămânul său, deja afectat, să primescă. ”

Așa e că e cale foarte lungă de la acest rezumat publicat de jurnaliști și știrile zilnice, fără nuanțe cu „azi au murit de covid cutare număr de persoane”? Virusul abia dacă apare și el menționat o singură dată, la „și altele”, pe lângă lucruri ca „insuficiență cardiacă”, „supradozaj cu anticoagulant”…

Presei îi convine să acuze clinica privată că ar fi folosit greșit oxigenul, pentru că scoate din cauză firma Pfizer. (Oricum imună penal, prin contract.) Dar în graba de a oferi publicului altă explicație plauzibilă, nu observă că dă peste ceva ce numea teorie a conspirației. Anume posibilitatea ca procedura de întubare standard de la ATI să producă efecte nedorite. La fel și unele medicamente cam experimentale, administrate în mod curent pacienților de covid. Cum putem să știm că nu ar apărea aceleași semnalări și în necropsiile celor care mor la ATI (într-o proporție și de 9 din 10!), dacă investigația s-ar face tuturor, nu doar vedetelor cu impact emoțional la public?

La fel de dubios e că autopsia nu încearcă să facă nicio corelație între problema cardiacă și vaccin. În condițiile în care neajunsurile semnalate de autorități sunt tocmai cele vizând miocardite, pericardite. 

Nu mai târziu de ieri, Autoritatea Sanitară din Franța sfătuia oprirea vaccinului Moderna pentru cei sub 30 de ani, citând riscul problemelor cardiace. Decizia venea după recomandări similare din țările scandinave. De asemenea, Pfizer a modificat compoziția vaccinului, în loturile care se vor administra copiilor, pentru a include o substanță, care se administrează celor proaspăt operați de bypass coronarian. Anterior, 12 țări din Europa opriseră vaccinul Astra Zeneca din cauza cheagurilor de sânge. Ceva ce se potrivește în peisaj cu „supradozajul de anticoagulant”.

 

Victor Grigore

evadare.ro
November 10th, 2021
Mai multe despre: Politica

Scriu mult mai des pe Facebook: Reacțiunea.
#Facebook | #război | #pandemie | #economie | #globalism | #Spengler | #presa | #demografie | #comunism | #marea resetare | #nationalism | #cărți | #transumanism | #filme documentare | #politică | #geopolitică | #spiritualitate | #muzica | contact