Meseriasul de la RADET

Ipocritii fara umor de la Realitatea (Antena 4, in traducere libera) s-au oparit prezentand intepat inregistrarea dialogului dintre un dispecer de la RADET si un client. Omul sunase sa intrebe de ce nu e apa calda in bloc si cand o sa fie, iar angajatul RADET a parut chiar amuzat de o asa curiozitate:

Client: As vrea sa-mi spuneti totusi ce s-a intamplat.
Dispecer RADET: Pai eu sunt un simplu angajat, n-am de unde sa va dau informatii dumneavoastra. Nu v-au spus si aia pe bloc? Nu v-a scris administratorul ala, tampitul ala caruia ii dati atatia bani la bloc, de ce nu va spune care e problema?

Mai departe, meseriasul de la RADET a fost cat se poate de saritor si l-a ajutat pe abonat sa isi rezolve problemele, invatandu-l cum sa procedeze in lipsa apei calde. Dialogul mi s-a parut savuros:

Client: Pai si eu cum o sa ma spal, domnule, ca am vazut pe internet ca lucrati pana pe 6 octombrie?
Dispecer RADET: Va spalati… incalziti o oala de apa pe aragaz si va bagati in cada si o turnati in cap. Pe mine prea putin ma intereseaza, ca sunt un taran si asta e. Eu ma spal la copaie. Acum ati venit din Moldova si ati ajuns in Bucuresti si va… Pa, la revedere.

Acum pe bune, constipatii de la Realitatea ar fi fost mai incantati daca la capatul celalalt al firului cineva le-ar fi zis:

Buna ziua, ati apelat RADET, serviciul de relatii cu clientii. Pentru apa rece, apasati tasta 1. Pentru apa calda, apasati tasta 2. (jingle, ceva din Mozart).
Pentru ca ne dorim ca baile dumneavoastra sa fie din ce in ce mai fierbinti, RADET va efectua in perioada 15 septembrie – 6 octombrie lucrari de intretinere si extindere a retelei de apa. Ne pare rau pentru intreruperea furnizarii de apa calda in blocul dumneavoastra in aceasta perioada. Stim cat de important este pentru dumneavoastra dusul zilnic, de aceea facem eforturi pentru reluarea grabnica a furnizarii de apa calda. Va multumim ca ati ales RADET, compania care v-a fost alaturi de la prima baita in albiuta cu care va veti imprieteni din nou pana pe 6 octombrie.

evadare.ro
September 17th, 2009
Mai multe despre: Funny

Scriu mult mai des pe Facebook: Reacțiunea.