Ghiduri pentru înțelegerea mai în profunzime a Marii Resetări

Moderna și Astra lucrează la vaccinul mARN împotriva problemelor cardiace

Un mare noroc că există aceste firme, care se ocupă să rezolve orice problemă apare în viața omului! Cum ar fi miocardita sau pericardita la tineri. Și iată că aceste firme generoase trec peste rivalități și lucrează împreună ca să ne ajute. Deși Astra a folosit altă tehnologie decât mARN la vaccinul său – oprit de la utilizare de unele țări rele – acum merge pe această variantă, în alianță cu firma americană.

Moderna a lansat ieri următorul mesaj:

„Ce-ar fi dacă #mARN ar putea trata boli #cardiovasculare, care pun în pericol viața, cum ar fi #infarctul? Colaborăm cu @AstraZeneca la o terapie mARN (AZD8601), care codifică VEGF-A pentru a promova recuperarea funcției cardiace prin regenerarea țesuturilor”

Mesajul e însoțit de o imagine, care schmatizează: VEGF-A codificat în mARN, într-o soluție salină plus injecție epicardială (direct în inimă!) produce proteina VEGF. La final e și un comunicat pentru investitori, remis cu câteva luni în urmă, pe 15 noiembrie 2021. 

Din comunicat aflăm că s-a intrat în faza a doua a studiului și că VEGF-A înseamnă factor de creștere A pentru creștere vasculară endotelială. În timpul unui infarct se pierd până la un miliard de celule ale inimii, iar terapia mARN ar putea ajuta la refacerea lor.

Interesant că Moderna nu mai numește injecția mARN „vaccin” și a revenit la o numi terapie genetică. Abia aștept să văd vedetele de televiziune și frumoasele de pe instagram cu poze detaliate cum și-au făcut injecția în inimă. Poate și pe președinte cu tricoul suflecat, cu acul înfipt ca la vampiri. Că a făcut furori între doamne data trecută, când și-a dezgolit brațul.

Ce e sigur, e că terapia a funcționat de minune pentru Moderna. De unde în ultimele 6 luni firma americană a pierdut 64% din valoarea de piață, după comunicatul de ieri, a câștigat într-o singură zi aproape 7%. 

I-a venit în ajutor și agenția Reuters, care tot ieri a lansat informația că:„Riscul problemelor cardiace crește după Covid și efectele vaccinului mARN nu diferă pentru pacienții bolnavi de cancer”.

Aceasta e versiunea oficială: că toate problemele cardiace apar după Covid. Care în etapa omicroniană nu mai poate fi deosebit nici în versiunea oficială de o răceală. Dar îți paradește inima. Din știrea de la Reuters lipsește cuvântul „nevaccinați”. Deci, cum în țările occidentale majoritatea populației e dublu vaccinată, nu pare să fi fost luat în calcul acest detaliu în trierea celor care au făcut Covid după ce s-au vaccinat.

În schimb, există chiar și oficial o sumedenie de studii, care atestă creșterea riscului de miocardită și pericardită după vaccinarea anti-covid. Corelația a fost admisă inclusiv de EMA (Agenția Europeană a Medicamentului), după cum a consemnat chiar Reuters anul trecut.

Alte cercetări solide citate și de autorități din literatura științifică recentă includ:

Studiu efectuat pe armata americană, publicat în revista mediciniștilor americani despre miocardită după „imunizarea” cu mARN.

Studiu privind miocardita acută după vaccinarea anti Covid 19 cu mARN, în aceeași revistă de prestigiu.

Alt studiu pe același subiect al cercetătorilor din Israel pentru vaccinul BioNTech Pfizer

 

Studiu al cercetătorilor din Fairfax Virginia, despre efectele temporare privind miocardita după vaccinarea Covid.

Alt studiu al cercetătorilor din SUA și Italia, pe același subiect. Sau această informare publică, din 2022, a statului Ontario. În care se notează că, dintre cazurile semnalate de miocardită post-vaccinare, 76% au apărut la bărbați, 70% după a doua doză 

 

Autoritățile canadiene notează că rata miocarditei și pericarditei la bărbații între 18-24 de ani e mai mare de 4,6 ori după vaccinul Moderna, dar în comparație cu cel de la Pfizer după a doua doză. Deci comparăm două belele între ele.

Oricum, există și varianta pastilelor pentru inimă de la Pfizer. De pildă, în 2019, compania condusă de Albert Bourla a primit aprobare pentru un tratament cardiac accesibil, care costă doar 225.000 de dolari pe an! Asta chiar îți face inima să bată.

Victor Grigore

evadare.ro
February 10th, 2022
Mai multe despre: Stiinta si tehnica

Scriu mult mai des pe Facebook: Reacțiunea.
#Facebook | #război | #pandemie | #economie | #globalism | #Spengler | #presa | #demografie | #comunism | #marea resetare | #nationalism | #cărți | #transumanism | #filme documentare | #politică | #geopolitică | #spiritualitate | #muzica | contact