Ghiduri pentru înțelegerea mai în profunzime a Marii Resetări

Cercetătorii care îi contrazic pe alarmiștii Covid. Ce susțin ei și cât de reputați sunt

Înainte ca site-ul să fie cenzurat de Ministerul Adevărului, să precizez din capul locului câte ceva despre acești cercetători:

Zilele acestea ni se repetă obsesiv să ascultăm doar de experți, să avem încredere în știință. Dar doar de anumiți experți, recomandați de oamenii politici. Așadar, audiatur et altera pars:

Sucharit Bhakdi

Profesor emerit la Universitatea Johannes Gutenberg, din Mainz, Germania. A fost 20 de ani director al Institutului de Microbiologie și Igienă din Mainz. Născut la Washington, fiul unui diplomat tailandez. A absolvit medicina la Bonn. Bursier al Institutului Max Planck de Imunobiologie din Freiburg.

Ce susține:

John Ioanidis

Profesor la Universitatea Stanford, California. Absolvent de Harvard și al Facultății de Medicină din Atena. Specializat pe meta-cercetare științifică, analiza metodologiei studiilor în domeniul cercetării. Contribuții în epidemiologie și cercetarea clinică.

Am prezentat ce susține, într-un articol separat:

Wolfgang Wodarg

A studiat medicina la Berlin și Hamburg, unde a luat și doctoratul cu o teză despre boli psihiatrice. A fost președinte al Adunării Parlamentare a Consiliului Europei. E lector al Universității din Flensburg, localitate unde a condus și departamentul de Sănătate Publică al Primăriei.

ce susține:

Joel Kettner

Doctor, absolvent al Universității din Manitoba, Canada. A lucrat doi ani în medicina de urgență. Masterat în Știința Epidemiologiei la Școala de Igienă și Boli Tropicale din Londra. A fost Medic Șef al Provinciei Manitoba. Profesor asociat la Facultatea de Medicină din Manitoba.

ce susține:

Sunetra Gupta

Absolventă a Universității Princeton, Statele Unite. Doctorat la Imperial College, Londra. Profesor de Epidemiologie Teoretică în departamentul Zoologie al Universității Oxford. Membră a Consiliului Consultativ European al Editurii Universității Princeton. Distinsă cu Medalia Științifică de Royal Society, pentru cercetarea sa științifică.

ce susține:

Yoram Lass

Doctorat în medicină la Universitatea Ebraică din Ierusalim. Lector și decan al Universității de Medicină din Tel Aviv. Fost Director General în Ministerul Sănătății din Israel. Membru în Knesset, fost șef al Comisiei Medicale.

ce susține:

Pietro Vernazza

Doctor elvețian, specializat în Boli Infecțioase la Spitalul Cantonal din Saint Gallen. Profesor de Politici Publice. A studiat efectele unui vaccin împotriva Salmonella. Autor a 240 de studii și articole de cercetare științifică.

ce susține:

Karin Molling

Cercetătoare germană, specializată în studierea retrovirușilor, în special a HIV. Profesor titular și director al Institutului de Virusologie Medicală al Universității din Zurich. A predat la Institutul Max Planck pentru Genetică Moleculară din Berlin. Diplomă în fizică nucleară a Facultății Kiel. A studiat medicina la Universitatea Berkeley, California. Recunoscută pentru descoperiri în cercetarea virusologică. Descoperirile sale asupra ADN-ului au condus la un posibil vaccin pentru HIV, pentru care a condus teste clinice.

ce susține:

Anders Tegnell

A coordonat efortul Suediei împotriva epidemiei de gripă porcină în 2009 și epidemiei de coronavirus din 2020. Angajat al Institutului de Boli Transmisibile. Epidemiolog de stat din 2013 la Ministerul Sănătății din Suedia. Licențiat al Universității din Lund, a tratat primul pacient suedez bolnav de Ebola. A condus programe de vaccinare în Republica Laos, Ebola și Zair. A fost expert angajat de Comisia Europeană, în programe continentale împotriva volilor virale.

ce susține:

Michael Leivtt

Laureat Nobel pentru Chimie în 2013. Profesor de biologie structurală la Universitatea Stanford din 1987. A studiat matematicile aplicate la Universitatea din Pretoria. A absolvit King’s College din Londra. A studiat la Cambridge, unde a obținut și doctoratul în biologie computațională. Tot la Cambridge a lucrat la Laboratorul de Biologie Moleculară, unde a creat un program informatic pentru studierea moleculelor. Unul din primii cercetători, care au efectuat simulări dinamice pe ADN și proteine, dezvoltând printre primele softuri în acest sens. Reputat pentru dezvoltarea unor metode de predicție a structurilor macromoleculare.

ce susține:

Pablo Goldschmidt

Virusolog specializat în boli tropicale. Profesor de Farmacologie Moleculară la Universitatea Pierre et Marie Curie din Paris. Absolvent al Facultății de Farmacie și Biochimie a Universității din Buenos Aires și al Facultății de Medicină a Pitie Selpetriere, Paris.

ce susține:

Frank Ulrich Montgomery

Ales în unanimitate președinte al Consiliului Director al Asociației Medicale Mondiale. Șef al Consiliului Federal al uniunii Marburger Bund. A studiat medicina la Hamburg și Sydeny, unde a luat și doctoratul. Membru în comitetul de supraveghere al Comisiei Germane de Asigurări Medicale. A fost medic șef al clinicii Universitate din Hamburg. Premiat de Senatul Hanseatic din Hamburg pentru contribuțiile în slujba sănătății publice.

ce susține:

Eran Bendavid

Profesor la Universitatea Stanford, California. Absolvent al Facultății de Medicină la Harvard. Fost doctor la Spitalul Universității din Pennsylvania.

ce susține:

Richard Schabas

Fost medic șef al provinciei Ontario, Canada, când a participat la lupta cu epidemia de H1N1. Fost doctor la Campbellford Memorial Hospital. A condus York Central Hospital. A condus departamentul de sănătate la spitalul Hastings Prince Edward.

ce susține:

Hendrik Streeck

Cercetător german în domeniul HIV. Profesor și director al Institutului de Virologie al Universității din Bonn. A studiat medicina la Universitatea Charite din Berlin. Studii post-doctorale la Institutul Ragon al Spitalului General din Massachusetts și la Școala de Medicină de la Harvard.

ce susține:

David Katz

Fost director al Centrului Yale de Cercetare și Prevenție din cadrul Griffin Hospital, Derby, Connecticut. Instructor clinic în medicină la Școala de Medicină din Yale, pe care a și absolvit-o.

ce susține:

Michael Osterholm

Epidemiolog american, cu funcții în Departamentul de Sănătate din Minesota. Șef al Departamentului de Boli Acute și Epidemiologie. A studiat bolile care se pot preveni cu ajutorul vaccinurilor la copii. Consilier la Departamentul de Sănătate și Servicii Umane. Director la Centrul pentru Controlul Transmiterii Bolilor în 2002. Consilier de stat în domeniul Biosecurității. Membru în consiliul editorial a nouă reviste medicale. Consultant pentru alte 24 de ziare. Consultat în mod frecvent de Organizația Mondială a Sănătății și de Ministerul Apărării din Statele Unite

ce susține:

Yanis Roussel

Masterat la Universitatea din Nantes. Doctorat în Cercetare Clinică și Sănătate Publică

ce susține:

Tom Jefferson

Epidemiolog britanic. A fost angajat de guvernele din Marea Britania și Australia să actualizeze cercetarea sistematică despre substanța activă din Tamiflu. A purtat o bătălie științifică cu Roche, firma producătoare a medicamentului în privința efectelor sale asupra gripei.

ce susține:

Mai multe detalii despre acești experți, în acest articol și în acesta, care au sintetizat listele foarte utile, pe care le-am folosit.

Întrebarea e: de ce nu sunt bune studiile acestor savanți și părerea lor e considerată lipsită de interes pentru public? Sunt cei care îi etichetează „conspiraționiști” sau „covidioți” pe alții pe internet, mai calificați decât cei de mai sus?

evadare.ro
April 29th, 2020
Mai multe despre: Politica
#Facebook | #război | #pandemie | #economie | #globalism | #Spengler | #presa | #demografie | #comunism | #marea resetare | #nationalism | #cărți | #transumanism | #filme documentare | #politică | #geopolitică | #spiritualitate | #muzica | contact