Jenant! Nicu Covaci, pe post de lautar la ziua lui Geoana

E cam tarziu sa ai mari deziluzii, avand in vedere ca i-am mai putut vedea cantand pe “haiducii” de la Phoenix “sub patronajul guvernului Adrian Nastase”, acum cativa ani, dar e o tradare care ma face sa sufar de fiecare data. De data asta, trupa lui Nicu Covaci nu mai are nici scuza ca ar fi facut compromisul de dragul publicului, caci publicul a fost format exclusiv din maharii PSD.

Cocosati de cei 40 de ani de rock pe care-i poarta in spate, si de decoratiile primite de la Cotroceni, rockerii si-au luat chitarile si au descins in chiar fosta vila a lui Ceausescu de la Snagov, Vila Lac 1, pentru a-l colinda slugarnic pe Prostanacul care implinea 50 de ani.

In locul hippiotilor cu flori in par si plete rebele, de dincolo de platourile cu somon, pe phoenicsi i-au aplaudat: Marian Vanghelie, Serban (Mickey) Mihailescu, Victor Ponta, Bogdan Niculescu Duvaz, Radu Mazare, Rovana Plumb, Adrian Nastase, Miron Mitrea et Co. Geoana nu a ratat momentul de a-i incanta pe cei prezenti cu un “Bine-i mirrrelui, ca nu-i nime-n lume ca mirrrreasa lui”, graseiat de gat cu Ovidiu Lipan “TandaricaLa fosta vila a lui Ceausescu au mai petrecut alaturi de Geoana si alte VIP-uri, ceva mai obisnuite cu balacirea la un loc cu “lumea buna” pedeserista: Andreea Esca (angajata finului lui Geoana), Ilie Nastase (fost candidatla primarie din partea partidului), Nadia Comaneci (fina de cununie a lui Adrian Nastase). Iar cum unde sunt pesedisti sunt si bani, au mai ciocnit cate un pahar si cativa milionari “la vedere” – George Copos, Viorel Catarama si Camelia Sucu (Mobexpert).

Nu stiu daca la petrecere, Covaci le-a cantat pesedistilor si fenomenalul cantec “In umbra marelui URS(S)“, dar in acest caz, versul cu “dati-mi viata-napoi” ar fi trebuit inlocuit cu “dati-mi demnitatea-napoi”!

evadare.ro
July 12th, 2008
Mai multe despre: Muzica

Scriu mult mai des pe Facebook: Reacțiunea.