Ghiduri pentru înțelegerea mai în profunzime a Marii Resetări

Video: Când Fauci îi povestea lui Mark Zuckerberg despre vaccinurile care mai rău te infectează

Doctorul Anthony Fauci, pe care îmi place să îl numesc „Arafat al americanilor”, a avut în timpul pandemiei mai multe momente de sinceritate nudă. A respins și utilitatea măștii, și transmiterea asimptomatică, și utilitatea testelor PCR (în anumite condiții). Am să pun la final câteva din acele momente memorabile. Acum vreau să vă prezint un interviu trecut neobservat, deși era destinat să facă mare vâlvă, fiind luat de nimeni altul decât de conducătorul Facebook, Mark Zuckerberg.  Se întâmpla în chiar primele zile ale carantinării multor țări. (Pentru România, 19 martie 2020 era la trei zile după ce fusesem toți închiși în case.)

Pentru că nu doar secvența despre vaccin e relevantă și interviul e lung, am să indic minutul pentru fiecare afirmație. Unele ne sună cu totul altfel, doi ani după toată această nebunie, care nu pare să se termine curând. Mai subliniez doar că – spre deosebire de recomandarea legată de mască, asupra căreia Fauci a revenit ulterior – ce spune despre vaccinuri sunt amintiri personale, supoziții, deci n-are cum să retracteze. (Și nici n-a făcut-o în ultimii doi ani.)

China, ca model

la minutul 15 E lăudată China pentru că au făcut un „lockdown adevărat”. Vedem care era modelul de societate, către care suntem conduși.

„Ei au închis complet orașe întregi de 10 – 20 de milioane de locuitori. Au făcut-o și epidemia, la ei în țară, a coborât până la… practic nimic. Doar o mână de cazuri noi au mai fost ieri în China. Foarte puține. Ce se întâmplă acum e că chinezii își reconectează societatea. Ies din izolare. Dacă o să vedem altă creștere în China, va fi semn rău. Pentru că o să însemne că, dacă închizi  și previi o izbucnire mare de infecții, e șansa să mai ai o revenire. Dar urmărim cu atenție ce se întâmplă în China, pentru că ei se întorc la normalitate.” 

Doi ani mai târziu, nimeni nu își pune întrebarea: de ce „valurile” nu s-au mai întors cu aceeași intensitate în China, dar au fost mult mai mari în Europa, după marea campanie de vaccinare? De ce restricțiile se înrăutățesc de la o lună la alta doar în partea de glob, altă dată numită „lumea liberă” – Europa, SUA, Canada, Australia, Noua Zeelandă…?

discriminarea la spitalizare

Recomandarea ca spitalele să fie închise pentru cei cu alte boli, ne apare cu mintea de acum, ca o măsură criminală. (Autoritățile nu o recunosc, dar măcar au renunțat în mare parte la ea.) Să zicem că a fost o reacție de panică, din neștiință atunci. Dar nu putem ignora că au avut foarte curând informații despre spitalele care stăteau goale, în care se țineau adevărate festivaluri de dans sincron cu asistentele „din lina întâi”.

la minutul 21: După ce sperie ascultătorii cu perspectiva ca hotelurile și campusurile universitare să se transforme în spitale Covid, Fauci recomandă:

„Un lucru pe care îl putem face chiar acum, e să face spitalele din țară să amâne și să anuleze operațiile elective. Pentru că odată ce primești oameni pentru proceduri medicale de care nu au nevoie acum….”

Inutil să amintim ce s-a întâmplat cu bolnavii de cancer, care au fost lipsiți de procedurile de diagnosticare preventivă și cu alți suferinzi, care au evitat să se mai prezinte la medic din cauza isteriei televizate.

cat ar dura normal lansarea unui vaccin

la min. 23 doctorul Fauci ne încredințează că lucrurile au progresat mult în materie de vaccinuri. 

„Dacă eram acum 10-15-20 de ani, pentru orice vaccin pe care am fi vrut să îl facem…. din momentul în care începi să lucrezi la un vaccin, până când e aprobat ca a fi sigur și eficient, ar fi câțiva ani: 5-6-7 ani. Asta este de neacceptat acum.

Deci ce s-a întâmplat e că, imediat ce am avut secvențierea virusului de la chinezi, l-am scos din baza de date publică și am introdus gena în platforma de vaccin. Și am lucrat la ea, literalmente la o zi după ce a apărut. 65 de zile mai târziu, adică acum două zile, am făcut prima injecție unui voluntar. Pentru testele din faza I, să vedem dacă e sigur. E mai rapid ca niciodată.”

Ce reținem de aici? Că injectarea se face cu o substanță sintetică, generată pe calculator, despre ce se crede că ar fi genomul virusului. Că informația de la chinezi e luată de bună. Și că aveau vaccinul ca prototip cel puțin pe 12 ianuarie 2020.

vaccinuri care au făcut mai mult rău

Partea cu adevărat interesantă e de aici încolo, când patronul Facebook îl întreabă de ce nu-l distribuie „mai agresiv”, după primele teste, dacă tot îl au. Fauci îi explică faptul că testarea nu e limitată doar la iritația pe care ți-o poate face înțepătura în braț. (Cum spun vedetele, care se laudă că n-a durut deloc.) Trebuie să vezi și cum va reacționa corpul vaccinat la întâlnirea cu virusul.

la min 25:

„Mai e un element în privința siguranței. Anume: dacă vaccinezi pe cineva și face un răspuns de anticorpi… iar apoi e expus și infectat…. oare răspunsul pe care l-ai indus nu cumva agravează infecția, întărind-o? Și singura modalitate de a ști asta e dacă faci un studiu extins. Nu cu un voluntar normal, care nu are risc de infecție. Ci pe oameni care sunt în lumea largă, în situații de risc.” 

Ceea ce descrie aici e exact situația „cobailor” din toată lumea, injectați în etapa experimentală. Oamenii au fost mințiți de guvernele lor că vaccinul a fost testat pe voluntari. Dar cum bine explică doctorul Fauci, acea etapă e mai puțin relevantă, decât testarea pe oameni obișnuiți, care nu fac parte din grupul inițial al voluntarilor. Aceștia sunt la fel de cobai în experiment ca primul grup de voluntari, doar că se urmăresc alte efecte.

„Asta nu ar fi pentru prima dată! (Dacă s-ar întâmpla.) Ca un vaccin, care arăta bine în testele inițiale de siguranță, de fapt să le facă oamenilor mai mult rău. A fost istoria virusului respirator sincițial la copii, care paradoxal le-a făcut mai mult rău copiilor. Unul din vaccinurile HIV, pe care le-am testat acum câțiva ani, de fapt a făcut ca indivzii să aibă probabilitate mai mare de infectare. Deci nu poți să îl lansezi publicului dacă nu simți că pe teren, când cineva e infectat și expus, a fi vaccinat nu-i înrăutățește situația. De-asta trebuie să faci teste.”

Stai și te întrebi: oare vedetele care spun că „ele cred în știință”, vedete care știu doar că vaccinurile „au salvat milioane de vieți” sau că „sunt singura cale de revenire la normalitate”…. oare acele vedete știu aceste informații? Sau le consideră „teorii ale conspirației”? Pentru că alți doctori, care le-au amintit în acești ani au fost supuși cenzurii, dați afară din spitale și universități.

E limpede că această informație singură e un argument suficient de solid, chiar imbatabil, împotriva obligativității vaccinării. Pentru că acolo unde există un risc, trebuie să existe și libertatea de a nu ți-l asuma.

medicamente posibile

Totuși mai există cel puțin două informații notabile în interviu. Ele se referă la ce tratamente posibile ar exista pentru Covid.

Anthony Fauci invocă mai întâi costisitorul Remdesivir, produs de firma israeliană Gilead. Acesta a fost creat de fapt pentru Ebola, o boală incomparabil mai gravă decât gripa covid. Efectele lui în spitale pentru SARS-Cov-2 sunt controversate, nu le discutăm acum.

Și mai interesant e că la acea dată, doctorul Fauci nominaliza un medicament între timp „ostracizat”: clorochina sau hidroxiclorochina.

la minutul 28

„E multă vâlvă pe internet despre un medicament numit clorochină sau hidroxiclorochină. E un medicament, care a fost aprobat de decenii! Foarte ieftin, folosit pentru malarie și unele boli autoimune ca Lupus. Există unele indicii în teste că ar putea avea ceva activitate (eficiență pentru covid n.t.). FDA a spus azi că vor vedea dacă pot extinde accesul, să lase oameni care ar vrea să-l folosească off-label (în afara cadrului precizat și aprobat în prospect n.t.)”

 

 

Alte momente antologice cu Anthony Fauci

Nu e prima dată când doctorul cel mai puternic din America are intervenții memorabile. Pe unele le-am consemnat pe acest site. Cum ar fi:

(Numărul de cicluri se referă la progresia geometrică pe care o face aparatul rRT-PCR, copiind secvența genetică prin polimerază în lanț. De amintit că procesul presupune dublarea informației genetice la fiecare ciclu. Ceea ce nu înseamnă că la ciclul 35 ajungi la 70, ca la o simplă înmulțire cu 2. La ciclul 2, ajungi la 4, la ciclul 3, ajungi la 8…. dar la 30 de amplificări ai 1 miliard din acel „ceva” inițial. La 40 de amplificări sau cicluri de multiplicare ai 1 trilion. Iar la 45 de cicluri, ai 17 trilioane.

Acest tip de creștere a fost ilustrat prima dată de legenda invetatorului jocului de șah, care a cerut maharajahului să fie răsplătit cu o boabă de grâu în prima pătrățică și apoi dublul pentru fiecare pătrățică. Rezultatul a fost că împăratul n-a găsit destul grâu în toată împărăția. O ilustrare grafică a progresiei de acest tip vedem în această imagine. Sursa foto Wikipedia.)

 

Dar ce înseamnă asta pentru un organism biologic? Ne expliclă dr Fauci (de la minutul 4 în interviul mai lung de mai jos)

„Ceea ce evoluează acum într-un fel de standard…că dacă ai un număr de cicluri de 35 sau mai multe… șansele (ca proba) să fie reproductibilă sunt minuscule. Și facem asta… e foarte frustrant pentru pacienți și doctori… Cineva vine și repetă testul PCR și e (la) 37  de cicluri de amplificare. Dar aproape niciodată nu poți să cultivi virusul dintr-o mostră la 37 de cicluri de amplificare. Deci dacă vine cineva cu 37, 38,  chiar și 36… trebuie să-i spui, știi, sunt doar nucleotide moarte. Punct.

Bineînțeles, ar merita încadrate la momente antologice și depozițiile lui Fauci din Senatul american, unde a recunoscut implicarea în finanțarea cercetării în laboratoarele din China. Între care și experimente de adăugare de funcții pentru viruși.

https://www.youtube.com/watch?v=q6yPVZ6Khe0

evadare.ro
December 14th, 2021
Mai multe despre: Media
#Facebook | #război | #pandemie | #economie | #globalism | #Spengler | #presa | #demografie | #comunism | #marea resetare | #nationalism | #cărți | #transumanism | #filme documentare | #politică | #geopolitică | #spiritualitate | #muzica | contact