Într-un interviu de acum 8 ani, tatăl premierului britanic, Boris Johnson, opina că Marea Britanie ar trebui să aibă o populație de 15-20 de milioane. (Nu 70-80, cât are acum.) Afirmația, la minutul 22.
Și mai interesant e că invoca pentru asta raportul „Limitele creșterii”, întocmit în 1972 de Clubul de la Roma. Să nu credeți că vorbea un bătrânel, care e faimos doar pentru că e tatăl primului ministru (pe atunci primar). Johnson senior a fost agent MI5, a înființat practic o comisie pentru mediu a ONU, apoi a activat în organismul similar al UE.
Alt aspect interesat e remarca „incorectă politic” pe care o face referitor la diferența mare de natalitate între englezi și imigranții din afara Europei. Johnson se scuză cumva că nu s-a gândit la mediu când a făcut 5 copii. Dar spune că se revanșează mergând pe bicicletă. Acuma, gândiți-vă și voi dacă oamenii ăștia par genul așa de îngrijorați că ia lumea gripă, încât să le așeze tuturor fularul la gât sau să se plângă că nu ajung vaccinurile la timp pentru toți…
Am mai scris anterior despre misteriosul Stanley Johnson. Între cărțile lui despre controlul populației, cea mai bizară rămâne cea în care un guvern malefic răspândește un virus ucigaș, care provoacă o epidemie. Omul avea imaginație. A scris-o cu decenii în urmă și a republicat-o în 2020.
Foarte interesantă și lista cu membri români ai filialei clubului de la Roma. Mulți au fost miniștri sau sunt miliardari.
În ordinea funcțiilor: Mugur Isărescu și Mircea Malița (membri în Clubul de la Roma, la nivel central), Ion Haiduc (fost președinte al Academiei), Florin Pogonaru (președinte într-o asociație a oamenilor de afaceri), Sergiu Celac (fost ministru de Externe și ambasador, suspectat de legături KGB), Ion Iliescu, Emil Constantinescu, Petre Roman, Ion Țiriac, Vasile Secăreș (fost politruc la Ștefan Gheorghiu, fondatorul SNSPA), Ecaterina Andronescu (unul din măcelarii sistemului național de educație), Anton Anton (vremelnic ministru al Învățământului), Daniel Barbu (demitizator al istoriei naționale și ministru al Culturii, atacator al Bisericii Ortodoxe), Traian Chebeleu (tartor în Justiție pe vremea lui Iliescu), Cornel Codiță (pompat de servicii ca specialist în Externe), Florin Colceag (împins de laudele presei în Parlament pe lista AUR), Adrian Vasilescu, Mircea Coșea, Daniel Dăianu, Eugen Dijmărescu, Radu Grațian Ghețea, Mișu Negrițoiu (economiști cu legături în vechea Securitate), Ionel Haiduc (fost președinte al Academiei), Ioan Rus (din grupul de la Cluj, fost ministru de Interne), Remus Pricopie (rector SNSPA, propus prim-ministru), Ioan Mircea Pașcu (ministru pesedist), Varujan Pambuccian (membru în mai toate parlamentele din partea minorităților), Alexandru Mironov (ministru pe vremea lui Iliescu), Solomon Marcus, Andrei Marga (un distrugător al învățământului, conducător al PNȚ), Theodor Meleșcanu (ministru de Externe, candidat prezidențial), Emil Hurezeanu (ambasador în Germania). Sunt și două persoane, care au manifestat poziții patriotice: Dinu Giurescu și Ilies Șerbănescu.