Calculatoare

Articole publicate în Revista Laptop

Have an ice day 🙂

Ati observat ca exista deja persoane care folosesc mai multe smiley-uri decat cuvinte, in discutiile de pe Messenger? Ei sunt specia cea mai adaptata pentru comunicarea viitorului.

Internetul, amenintat de cenzura

Cele mai mari companii din IT isi apara interesele prin site-uri care pretind ca apara libertatea de expresie, dar se acuza reciproc de practici necurate

Interviu cu Jae Cheon Park

(General Manager Samsung Electronics Romania.) Romania este o piata unde noile tehnologii au fost mereu absorbite cu rapiditate

Mult zgomot pentru noise

Noise-ul e una dintre cele mai mari probleme ale fotografiei digitale, dar exista metode prin care poate fi combatut.

Firma care nu spune o poveste nu vinde nimic

Revista care a devenit de 15 ani un reper al evolutiei tehnologiilor mobile in Statele Unite este prezenta, din aceasta luna, si in Romania.

De la camera foto pentru amatori, la dSLR

Succesul de casa inregistrat, pe piata aparatelor foto, de firmele care nu au o traditie in domeniul opticii pare determinant pentru a le incuraja sa faca un pas inainte catre segmentul utilizatorilor profesionisti.

O imprimanta pentru fotografi

Celebra pentru aparatele sale foto, Canon ataca in forta un domeniu controlat de HP

Primul muzeu din lume dedicat jocurilor

Pac Man, Space Invaders si Mario fac acum concurenta dinozaurilor si picturii renascentiste. Sunt de multa vreme o parte a vietii noastre si un element definitoriu al culturii tinerilor.

Electronicele prind viata cu ajutorul cristalelor lichide

Omniprezentele LCD-uri au de infruntat concurenta ecranelor DLP sau cu plasma. Ce sanse de reusita are fiecare dintre aceste tehnologii pe viitor?

Greii lumii IT din Topul Forbes

Topul celor mai bogati 400 de americani realizat de revista “Forbes” include doar miliardari. Iata personalitatile din top 100 care isi datoreaza averea calculatoarelor.

Programul cornul, laptele si laptopul

In februarie, la revenirea din vacanta, parlamentarii vor gasi pe pupitre, langa notebookul bugetar de doua mii de dolari, un proiect pentru copiii Romaniei: laptopul de o suta de dolari. E usor prafuit

Canon Scan Lide 25: Scaner si nimic mai mult

Canon CanoScan Lide 25 nu exceleaza la niciun capitol, dar isi face bine functia de baza pentru care a fost proiectat.

Editorial
Notebook
Telefonie mobila
Gadget
Foto & Print
IT&C Events and Facts
Software